Rezultate revopsire

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
weeezer
Auto:

Re: Rezultate revopsire

Post by weeezer »

Despre IMG are cineva vreun feedback?
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km

Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km

Waiting: Sportage PHEV GT Line

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

Eu am vopsit capota la IMG .

Nici eu, nici sotia nu am vazut vreo diferenta fata de restu masinii (respectiv aripi).

Poate a fost o intamplare, poate nu ...

Oricum si masina era noua. Adica nu apucase sa se decoloreze vopseaua initiala caz in care am inteles ca s-ar fi observat diferente.
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

adrian.tuhut
Auto:

Post by adrian.tuhut »

eu am bara si capota fata schimbate.....
se cunoaste foarte bine diferenta de nuanta.....din pacate....
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Eu am schimbate 4 portiere, bara spate, revopsit aripa dreapta fata si din cate am vazut eu si multi amici nu este nici o diferenta. Tot la IMG.

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

Eu am o "scrijelitura" pe bara spate, undeva jos langa "ochiul de pisica" stang, si o zona unde e sarita vopseaua, cam 5 cm lungime pe 0.5 latime, tot bara spate, tot stanga, undeva sus, la una din muchii.
Nu stiu daca merita sa o vopsesc acum sau sa mai astept.
Ca o chestie pro vopsire acuma ar fi faptul ca masina e inca oarecum noua, are 3 luni, asadar nu cred ca au apucat f mult vopseaua originala si lacul sa-si modifice aspectul, si in felul asta as avea sanse maricele ca piesa revopsita sa iasa aceeasi nuanta.
Pe de alta parte... dau 4 milioane la casco acum, la anul ma si costa mai mult (ca am "patat" dosarul), si dupa aia peste o luna risc sa ma gasesc cu vreun alt semn pe ea...

Decisions decisions.. :(

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Pentru retusuri de genul asta cred ca poti sa o vopsesti pe banii tai, nu cred ca te costa mai mult de 5mil, si ramai cu dosarul casco "nepatat". Intereseaza'te de o vopsitorie buna, nu este nevoie sa o vopsesti la service KIA. ;)
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

O sa ma interesez in primul rand cat ar costa vopsirea barei spate la ei la service.
Apoi voi incerca si la alte vopsitorii, insa din pacate n-am garantia ca imi vor nimeri culoarea. Barem cei de la KIA au acel cod unic pt fiecare culoare pe baza careia o pot realiza... alte vopsitorii, mi-e cam frica sincer sa fiu.

Ogy
Cel mai ghinionist!

Post by Ogy »

Nu mai intreba...800ron+manopera

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

Enorm :|

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

Ogy wrote:Nu mai intreba...800ron+manopera
de unde ai aflat pretul asta?trebuie sa-mi vopsesc si eu capota si la mit mi-au zis ca nu stiu,sa vada..etc adica aflu exact cand ma duc s-o las la ei s-o vopseasca
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

weeezer wrote:O sa ma interesez in primul rand cat ar costa vopsirea barei spate la ei la service.
Apoi voi incerca si la alte vopsitorii, insa din pacate n-am garantia ca imi vor nimeri culoarea. Barem cei de la KIA au acel cod unic pt fiecare culoare pe baza careia o pot realiza... alte vopsitorii, mi-e cam frica sincer sa fiu.
Cand am avut pragul lovit, am facut'o la o vopsitorie oarecare si a iesit f bine. A avut putin de munca si pe parte de tinichigerie, cu totul m'a costat 630lei (a vopsit pragul si portiera fata).
Trebuie sa intrebi de la inceput cat costa, iar daca vine cu un pret mai mare, ii zici ca la banii astia o faci la reprezentanta. Si mie mi'a cerut initial 800lei, dar am platit 630lei fara factura. ;)
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

bumblebee
Auto:

Post by bumblebee »

faza cu neiesitul nuantei dupa vopsitorie din cauza faptului ca e decolorata caroseria de la soare este o scuza penibila.
o masina de 2-3 ani nu se decoloreaza de la soare intratat incat sa faca problemele astea.
Kia Cee'd 1.4 best

Ogy
Cel mai ghinionist!

Post by Ogy »

Misu wrote:
Ogy wrote:Nu mai intreba...800ron+manopera
de unde ai aflat pretul asta?trebuie sa-mi vopsesc si eu capota si la mit mi-au zis ca nu stiu,sa vada..etc adica aflu exact cand ma duc s-o las la ei s-o vopseasca
Te uiti intr-un post anterior si vezi ce am schimbat la masina...4 portiere, bara spate etc (vopseaua costa cat bara 800ron e o bara 800ron e vopseaua aplicata ).
Cand am schimbat bara am schimbat si proiectorul de ceata...deci un proiector 200ron, bara spate 800ron, vopsea 800ron -(minus) 2300ron vezi cat face manopera cam 500ron (dar tu mai scazi ca nu iti schimba si bara etc) deci zic ca la un 1000ron o vopsesti (dar vezi si la cursul euro)....o intreaga filozofie...:)
PS:sfatul meu este sa mai astepti (macar pana iesi din iarna) destepti gasesti pe toate drumurile si o faci pe rca-ul lor....(nu ilegal, sa pui tu frana etc).
La usi am procedat la fel am iesit ghidat de 2 persoane de la Eva (pe la Romana)printre doi copaci (ca ma blocasera aia) si acei copaci aveau gardulet, am capatat o zgarietura pe portiera dreapta spate ....la scurt timp a intrat unul si am schimbat ambele portiere...
Pe partea soferului exact pe cant i-a sarit putin vopseaua cand am deschis portiera sa alimentez (am dat cu ea intr-o bara deaia de protectie (se mai urca astia pe pompe)...am lasat-o asa (oricum nu se vedea era doar un punct) si la scurt timp a intrat altul si le-am schimbat si pe alea :) (sunt fericit ca nu a atins nici un stalp de rezistenta sau prag, si mai ales ca am scapat fara julituri).

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

multumesc de raspuns
eu tocmai am fost la img si mi-au zis ca ma costa aprox 10 mil sa vopsesc toata capota
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

Pai decat sa dau 10 mil... mai bine dau suta de euro la CASCO, ma aleg cu "patarea" dosarului meu imaculat, chestie care sa zic ca ma va costa in plus, la anul, inca vreo suta de euro. Si tot ies mai ieftin decat daca as plati din buzunarul meu. Plus ca in felul asta as plati oarecum "in rate".

Dar oricum voi incerca si la un service/vopsitorie no-name. Stie careva vreuna ok ("pe testatelea") prin zona Rahova, eventual sectoarele 5-6?

Post Reply

Return to “Generalităţi”