[Sfat achizitie] Sa imi iau Pro Ceed, sa nu imi iau Pro Ceed.

Forum cu de toate despre Kia cee'd
nzares
Auto:

Post by nzares »

@Bog1_7, nu vreau sa imi iau Pro Ceed pentru ca este cu 300 de euro mai ieftina, pur si simplu imi plac la nebunie masinile in 3 usi. mai ales Ceed in 3 usi :) Ai dreptate, la vanzare conteaza mai multe aspecte ste. Teoretic iti restrangi gama potentialilor cumparatori. Practic nu stiu. Nu o sa o cumpere familist, dar la o masina asa de frumoasa nu stiu cum o sa se abtina :D
@Riki, cel mai bine dau un telefon la dealer sau dau o fuga pe la Mit Motors sa ma informez exact si daca intra in programul Rabla si cum sta treaba cu cheia si cu optiunile. Posibil ca la Pro Ceed sa pui ceva pe varianta Best..Sau sa nu stea treaba cum sta la Ceed..Who knows..Merita intrebat.
Thinkin' about Pro Ceed..

noir
31337
Auto:

Post by noir »

e aceeasi treaba si la pro_cee'd, pe varianta best nu poti pune/scoate nimic.
pro_cee'd 1.4 best/so red/B-82-SNH/50000km/no problems

am adaugat: alarma maat 679 extreme 2; filtru conic k&n; subwoofer Focal SB 30 SPL; amplificator Focal Solid 2; condensator Juice JW1D;

kenwood28y
Auto:

Post by kenwood28y »

Eu am avut un Polo din 2001 in 2 usi si cand am vrut sa il vand, am pus afisul pe masina , am plecat la munca si in doua ore era masina vanduta, diferenta de pret fata de una in patru usi e cam de 1000 euro, avand in vedere ca dai cu 300 mai putin la cumparare o sa pierzi cam 700 cand o sa o vinzi. Dar te simti altfel cand te urci intr-o mashina "sport".
Cee`d 1,6 dsl hp base

AlinC.
Auto:

Post by AlinC. »

@bobilu: http://www.youtube.com/watch?v=kte7zSK- ... re=related

Eu iti recomand ESP, chiar daca nu conduci sportiv. Traim in Romania si inca mai e gheata pe strazi iarna sau nisip "anti-derapant" in curbe primavara.
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto

Post Reply

Return to “Generalităţi”