Ar trebui ca dealer'ul sa opereze niste modificari ... mai ezac sa anuleze chitantele/facturile emise pe numele sotiei si sa le emita din nou pe PFA. La frati'miu a fost o situatie cuvma asemanatoare. El a platit pe numele lui avansul, de la banca ni s'a spus ca e ok cu imprumutul. A doua oara cand am fost sa vedem ezac ce acte trebe ptr imprumut si sa mai verificam o data daca's indeplinite conditiile, de la banca ni s'a spus ca nu paote obtine imprumutul si in cazul asta ar fi trebuit ca taica'miu sa faca imprumutul pe numele lui. Si am fost la dealer, i'am explicat situatia si a zis ca nu e nici o problema, ca se rezolva. Deci, in mod normal, s'ar putea face si in cazul tau ceva. Cel mai bine insa e sa intrebi un economist, care stie ezac toate aspectele.
Evident, exista si solutia de a face schimbul de proprietar dupa sosirea masinii, insa asta inseamna alergatura si cheltuiala suplimentara.
Cartea masinii este acel CIV (Carte Identitate Vehicul), un carton format A4 unde's trecute datele si caracteristicile masinii. Insa, cu siguranta, acest CIV nu este completat deja, deci nu asta ar fi problema