La versiunea 2.0 Diesel, daca dai la versiunea Classic, la optionale, intr'adevar, apare si cutia automata. Daca selectezi Style (cum facusem eu pana acum), cutia automata nu mai apare la optionale ... deci avem amandoi dreptate

clipotas wrote:La sfarsitul lui februarie cand am facut comanda pentru ceed era posibilitatea sa pui AT si pe 2 variante diesel de 1,6 cu motorul de 115 CP si pe 2,0. Acum nu mai stiu , trebuie sa intrebi dealerul sau sa incerci pe configurare CEED.ciprian75 wrote:Eu stiam ca pe 1,6 dsl (diesel) nu se poate pune cutie automata.
Sau poate pentru Germania este posibil.
Vali40 mi-a dat mare avant sa-mi iau cutie automata, dar alti colegi de forum m-au dezumflat.
Ca e in 4 trepte, ca e depasita(apropo moral nu are cum:P), ca nimeni nu o mai foloseste, ca intra 7 l de ulei pe cand la altele 1,5, in fine....
Ma intereseaza daca intradevar este masina mai lenesa cu AT decat cu MT, daca consumul e mai mare si daca se simte puternic schimbarea de viteza in sensul scaderii bruste in turatii si "lag" adica gandeste mai greu decat manutza soferului pe un schimbator normal.
Merci anticipat
Eu la 150 am cam 4000 de rotatii la cutie manuala pe 2.0 GSL.mi se pare cam mare diferenta de 1000 de turatiiroberrtinio wrote:Te lamuresc eu!....am primit masina de doua zile si deja am 500 km efectuati, chiar dak e in 4 trepte la 100km/h turometrul indica 1900 ture...la 150, era pe undeva pe la 3000!
=D> Pai daca e asa, prefer cutia manuala.Joco wrote:Costul suplimentar este sub 1000 de euro cu tva, iar consumul este mai mare nici cu o bere pe suta de km-:))
In sfirsit cineva care zice lucrurilor pe nume, macar in parteJoco wrote: Poate am reuşit să mă fac de înţeles.
Joco