Revopsire... aproape integrala
Am fost la politie sa declar evenimentul. Astept cateva zile pana imi da constatarea politia si apoi merg la constatare la generalii. Sper sa nu intampin probleme. Dar de ce zici de dauna totala ca nu cred. Cat ar putea sa coste o revopsire? S-a intamplat in militari pe Apele vii, poze momentan nu pot sa fac ca nu am ap foto.
Ceed HB 1.4 Best MS, Bucuresti
Si asa , tu crezi ca va pleca acea masina mai repede de pe locul tau, cu tote rotile desumflate >>>????catalin1984 wrote: 3. Posibil sa fi parcat pe locul cuiva de parcare, eu unul daca gas pe cineva dupa 10 pe locul meu inchiriat de la primarie ii dezumflu toate rotile, dar sa ii distrugi masina mi se pare prea mult....
.

C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
-
- Auto:
Ideea e ca daca nu ai o constatare a autoritatilor(in cazul nostru jegosii de politisti) oricum nu se uita nimeni la tine. Cei de la asigurari iti fac constatarea amanuntita pe baza procesului verbal de la politie si hotarasc daca e de reparat, inlocuit ...defecte ascunse etc .
Punctul doi: Polita mea FULL CASCO de la Omniasig nu asigura si vandalismul in momentul semnarii(adica iti asigura dauna totala and shit daca faci tu accident sau ti-o da vreun bulangiu). Pentru asta a trebuit sa platesc in jur de 90 Euro pe an in plus fata de FULL CASCO.(care e de vreo 550 euro)
Recunosc , nu am citit clauzele alea mici...mici...mici de pe spatele contractului dar cred ca polita suplimentara de vandalism include si marlania unora ( fie ei vecini bulangii, betivi sau un copil care se joaca cu sticla de pepsi in care ma-sa(a se citi mama sa) a pus acid si nu a pus nici o eticheta(aberez).
Sper sa-ti gasesti "binevoitorii" si sa afli ca au si ei un maseratti sau un slk fara asigurare de vandalism ...
Kia Ceed 1,4 best 13000 km - cu bieleta schimbata dreapta(fata... haha )
Punctul doi: Polita mea FULL CASCO de la Omniasig nu asigura si vandalismul in momentul semnarii(adica iti asigura dauna totala and shit daca faci tu accident sau ti-o da vreun bulangiu). Pentru asta a trebuit sa platesc in jur de 90 Euro pe an in plus fata de FULL CASCO.(care e de vreo 550 euro)
Recunosc , nu am citit clauzele alea mici...mici...mici de pe spatele contractului dar cred ca polita suplimentara de vandalism include si marlania unora ( fie ei vecini bulangii, betivi sau un copil care se joaca cu sticla de pepsi in care ma-sa(a se citi mama sa) a pus acid si nu a pus nici o eticheta(aberez).
Sper sa-ti gasesti "binevoitorii" si sa afli ca au si ei un maseratti sau un slk fara asigurare de vandalism ...

Kia Ceed 1,4 best 13000 km - cu bieleta schimbata dreapta(fata... haha )
Sincer...pacat ca gandesti asa mai ales ca...Poti sa i ridici stergatoarele, dk insista lasi un bilet si dk tot nu intelege faci reclamatie, dar sa faci asa ceva, ce denota? vb unui coleg de mai sus-tara de jigodii, nu de oamenicatalin1984 wrote:
3. Posibil sa fi parcat pe locul cuiva de parcare, eu unul daca gas pe cineva dupa 10 pe locul meu inchiriat de la primarie ii dezumflu toate rotile, dar sa ii distrugi masina mi se pare prea mult....
.
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk
+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk
+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU
Subscriu.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
De acord. Nici eu nu as parca daca ar fi dupa 18 si locul e luat. Dar poate locul nu e marcat in clar, poate nu a vazut ca e noapte sau poate omul a avut o problema urgenta de rezolvat. Asta inseamna ca tu ii dezumfli rotile? Nu poti sa-i lasi un mesaj normal? (adica pe hartie)
Plus ca el stie unde iti parchezi tu masina si dupa o dai in chestii MULT mai grave: cauciucuri taiate, masina zgariata sau acid cum a patit Danicko.
Cu riscul de a folosi o expresie uzata totusi trebuie sa o spun: de-asta nu merge bine nimic in tara asta 
Plus ca el stie unde iti parchezi tu masina si dupa o dai in chestii MULT mai grave: cauciucuri taiate, masina zgariata sau acid cum a patit Danicko.
De unde atata dusmanie?Nu dau copie dupa aia de la adp nimanui. In cel mai bun caz o arat doar politiei daca mi se solicita in timp ce ii ridica cu macarau masina aluia de a parcat pe locul meu.

-
- Auto:
Pai asa inteleg ca nu poti sa parchezi nicaieri in Bucuresti/tara in afara de locul din fata blocului tau. In plus daca e o zona fara locuri marcate cum stii? La mine in parcare am vazut ca jumate din locuri au foaie pusa pe gard in fata asa ca stiu unde sa nu parchez. Acum daca locurile nemarcate sunt luate sau nu, nu pot sa stiu, dar inca nu mi-a zis nimeni nimic. Am mai parcat la prietena in parcare unde nu e absolut nici un loc marcat dar toate sunt "ocupate". Intr-o seara m-am intalnit cu un nene care mi-a zis ca locul unde am oprit e al lui si mi-a aratat unde sunt locuri "libere". Foarte civilizat, nu a fost nevoie sa imi dezumfle nici o roata.catalin1984 wrote:Bunul simt imi dicteaza sa nu parchez pe un loc care stiu ca nu este platit de mine!
Sper sa nu am probleme vreodata cu vecini prietenosi care detin acizi, drujbe, buzdugane.
Success cu revopsitul si sa mearga fara probleme asigurarea.
Pro_cee'd 1.6 DSL HP TX, Pewter Beige
Re: Revopsire... aproape integrala
A folosit diluant nu acid, ala topeste si plasticul si vopseaua. E bine ca nu ti-a pus o sticla cu fundul gaurit pe capota ca o aveai decopertata toataDanicko wrote:Azi in urma spalarii au ramas o gramada de pete. Mi-a aruncat cineva cu ceva acid de la etaj si a corodat toata vopseaua, inclusiv plasticul de pe la plafoin a fost topit. A reusit sa arunce pe toate partile masinii plafon, capota lateral usi tot, iei vopseaua cu degetul.

Kia cee'd 1,4 GSL Best - Abyss Blue superba
DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea

DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea
@Costelo - sa ne spui pe unde stai sa nu parcam pe locul tau cumva
Acum ce faci tu este putin riscant pt ca tu parchezi mereu pe locul acela si se poate intoarce impotriva ta. Poate mai dai si de un nebun care ti-o tuneaza putin cu cuiul dupa cateva zile.
Eu cred ca biletele - ridicat stergatoare este solutia cea mai buna pt o prima "infractiune".

Acum ce faci tu este putin riscant pt ca tu parchezi mereu pe locul acela si se poate intoarce impotriva ta. Poate mai dai si de un nebun care ti-o tuneaza putin cu cuiul dupa cateva zile.
Eu cred ca biletele - ridicat stergatoare este solutia cea mai buna pt o prima "infractiune".
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
pai eu zic sa urmaresti cine parcheaza de obicei acolo, ii ridici stergatoarele si daca tot acolo va parca e clar ca el considera ca e locul sau de parcare. apoida-ti frau liber imaginatiei..

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
pai tocmai. bunul simt ar trebui sa ne spuna ca sunt foarte multe metode de a atentiona pe cineva ca nu ii apartine un loc de parcare pana la a arunca cu diluant pe masina. in fine, dupa cum spuneam, am ajuns sa fim ca animalele 

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Pe mine ma inerveaza oamenii care adopta aceasta tactica pt ca am fost blocat si eu de unul. Mi-a speriat fetita pe care o luam in acel moment de la scoala si m-a blocat in momentul cand am vrut sa ies. Locul tau de parcare e doar daca e teren privat sau daca platesti pentru el si are un panou in care specifica acest lucru. In rest toata lumea are drepturi egale de a parca indiferent daca e in blocul de domiciliu sau nu. Sper ca nu te superi.MrDjBthu wrote:si eu am avut probleme cu oameni care parcau pe locul meu de parcare , se intampla chiar foarte des, aveam saptamani in care 3 zile din 7 erau parcati altii. asa ca m-am enervar si mi-am bagat picioarele. care o mai punea pe locul meu se trezea dimineata ca era blocat de masina mea.
si dupa sa-l vezi pe om cum statea el sa claxoneze ca sa vin sa-l deblochez... mi se pare foarte interesant cum pe roman nu-l intereseaza cand parcheaza ca e locul cuiva, dar cand il arde pe el , ca trebuie sa plece, atunci se agita mama mama. ma rog, nesimtire.
dar ideea e ca de atunci nu prea mai parcheaza lumea pe locul meu, si ce e si mai tare e ca si vecinii au inceput sa adopte aceeasi tactica
mi s-a parut foarte haios
-
- Rege al poporului
- Auto:
Stimate domn,stii cum se numeste ceea ce faci dumneata? "Sechestrare de bunuri" plus " blocarea cu buna stiinta a cailor publice de acces". Iti zic eu, am patit ceea ce descrii tu mai sus. Am mers in vizita la cineva, si un destept ca tine mi-a blocat masina (retine- pe loc de parcare platit, dar ai drepturi asupra lui numai intre rele 22:00 si 06:00, conform legii din pacate pentru cel ce il platea, era singurul liber la ora aia, si unde ai fi vrut sa parchez, in copac? ).Numai ca schmecherasul statea la geam si refuza sa isi mute masina "ce, ma? de ce ai parcat pe locul meu? acu sa stai pana maine sa imi mut eu masina!..." Asa ca am sunat frumusel la politie, a aparut un echipaj care l-a sanctionat cu amenda de la 200-400 RON pe respectivul "cetatean" (pentru infractiunile descrise mai sus)si in plus amenda pentru tulburarea linistii publice, ca a mai facut si ditamai scandalul cu amenintari ca ce, el e nedreptatit, ca daca ma mai prinde pe acolo ma taie si altele, de-astea, de cartier (adik de maimuta)... Asa ca mai gandeste-te cand blochezi pe cineva, s-ar putea sa ma nimeresti pe mine, si deja sunt familiarizat cu procedura!MrDjBthu wrote:si eu am avut probleme cu oameni care parcau pe locul meu de parcare , se intampla chiar foarte des, aveam saptamani in care 3 zile din 7 erau parcati altii. asa ca m-am enervar si mi-am bagat picioarele. care o mai punea pe locul meu se trezea dimineata ca era blocat de masina mea.
si dupa sa-l vezi pe om cum statea el sa claxoneze ca sa vin sa-l deblochez... mi se pare foarte interesant cum pe roman nu-l intereseaza cand parcheaza ca e locul cuiva, dar cand il arde pe el , ca trebuie sa plece, atunci se agita mama mama. ma rog, nesimtire.
dar ideea e ca de atunci nu prea mai parcheaza lumea pe locul meu, si ce e si mai tare e ca si vecinii au inceput sa adopte aceeasi tactica
mi s-a parut foarte haios
Retineti,oameni buni! Stati printre alti oameni! Si nu sunteti proprietari decat pe ceea ce figureaza in acte! Nu va mai purtati ca in vestul salbatic! Nimic nu va pune deasupra altora! (Chiar si faptul ca mama si tata locuiesc in bloc, vezi Doamne, de treizeci de ani, sau am muschiu' gros pe mana, sau parchezi acolo de cand lumea). Cu vecinii mai poti sa te intelegi (asta daca nu stai langa niste maimute), dar ce aveti cu cei ce vin in vizita? Dupa ora 22:00, pe loc platit, puteti chema politia, rezolva ei treburile.
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008