PLATA MASINII
done....mc pentru atentionare...era primul meu post aici si nu am verificat postul....sper ca nu a murit nimeni 

CJ - 83 - KIA
Kia Cee'd 1.6 DSL - 115 CP - Mars Red - BASE cu optionale faruri de ceata si cheie pliabila cu telecomanda
Comanda + Avans - 25 Iunie 2008 - Platita integral 30 Iulie 2008 - Programul Rabla
Serie de sasiu - 14 August 2008
A ajuns in curtea dealer-ului - 28 August 2008
Ridicata - 3 Septembrie 2008
ODO - 64.000 km
Kia Cee'd 1.6 DSL - 115 CP - Mars Red - BASE cu optionale faruri de ceata si cheie pliabila cu telecomanda
Comanda + Avans - 25 Iunie 2008 - Platita integral 30 Iulie 2008 - Programul Rabla
Serie de sasiu - 14 August 2008
A ajuns in curtea dealer-ului - 28 August 2008
Ridicata - 3 Septembrie 2008
ODO - 64.000 km
-
- Rege al poporului
- Auto:
inca nu
bine ai venit printre noi!

Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
Conform contractului (adica bataia aia de joc cu greseli gramaticale si referiri la capitole inexistente) plata finala se face dupa ce masina e in curtea lui. Insa ei profita de nerabdarea clientului si arunca pastila aia ce nu apare in niciun act cu platitul cat mai repede ca ti-o urca pe transport si in max 2 sapt o ai.alfcristy wrote:Daca tot am dat avansul.....de ce nu pot achita masina integral numai in momentul in care este in curtea dealer-ului ?
Daca ai chef de un experiment, anunta ca platesti cand are masina. Dealerul isi ia comisionul dupa ce vinde masina, deci nu va fi interesat sa te amane ca o razbunare stupida.
Faptul ca ii faci plata finala cand el nici nu stie cu ce va ajunge masina in tara si apoi in curtea lui (si intreb cum se poate estima durata cand nu stie cum se transporta) e un avantaj chiar mai mare decat furtul cu valoarea calculata la cursul Unicredit, si ambele sunt de partea lui.
Parintii mei au seria de pe 11 iunie, plata integrala pe 18 iunie (nu au vrut sa ma asculte si au platit sperand ca ajunge pana pa 1 iulie sa poata pleca in concediu) dar masina inca e nelivrata. O data e in Buc, alta e in Pitesti. Sper doar sa nu fi trecut prin vreun service.
Probabil cei mai multi au primit masina dupa 2-3 sapt de la serie. Dar sigur nu pt ca au achitat urgent, ci pt ca asa s-au legat transporturile.
Succes!