trebuie sa recunosc, cand am intrebat de data de livrare, dealerul a ezitat (ceva mai mult) sa-mi ofere o anumita data, insa mi-a spus ca cel mai probabil vine in septembrie. acum sa speram ca vine. de aceea nici nu am pus vreun optional, doar doar vine mai repede.
acum sincer imi cam pare rau dar asta e
explicatia pentru intarzieri (oferita de salesman) a fost ca datorita caniculei camioanele pline de c'eeduri nu au putut circula
Sa nu-i crezi! Eu am dat comanda pe 4 iunie, mi-au facturat avansul pe 6 iunie si mi-au spus ca daca iau versiunea de baza(acum Best) voi astepta max 2 luni.Am vrut sa mai pun ceva optiuni pe ea, dar mi-au zis ca o sa astept 3 luni. Din considerentul asta nu am mai pus nimic pe ea si astazi este 26 august si nu stiu exact cand va veni. acum imi spun ca max. pe 7 septembrie o am. Sunt niste mincinosi. Mai bine du-te si iao din afara. Sunt foarte dezorganizati si nepregatiti. Poate tu o s-o vezi de 1 decembrie...daca!
CEE'D 1.4 GSL LX MT-Best machine silver, din 26.sept.2007
pompilius wrote:Eu mi-am luat concediul in functie de data estimata(max.60 zile lucratoare) de venire a masinii.Daca pana la data la care se implinesc zilele trecute in precontract,nu am nici un semn de la dealer cred ca imi voi petrece o mare parte a concediului in fata sediului lor "indrumand clentii doritori de C'eed" .
Si eu am facut la fel si i-am informat si pe ei de treaba asta (ca depind de masina sa plec in concediu) - cand zic ei inteleg consultant vanzari Mit Baneasa si, pentru siguranta, director vanzari - George Damian. Masina nu a venit la timp si am primit o masina la schimb. Sfatul meu e sa incerci sa obtii acelasi lucru. Succes !(la venit masina ta in primul rand )
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD
Ceva vesti de la cei care aveau masinile in camioanele cu data de descarcare 24 - 25 august?
Sunt curioasa daca au respectat aceste date; a mea ar trebui sa fie descarcata astazi.
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa
Va mai intreb inca o data, exista serii pentru comenzile din iunie? Spre deosebire, comenzile din mai aveau demult serii in aceasta perioada a lunii... chiar daca la livrare unii inca mai asteapta... Concluzia , nu credeti ca situatia este mai grava luna asta...? Va multumesc mult si va rog sa imi raspundeti.
Comada data pe 15 am fost sunat acum 1 saptamana cum ca au aflat ca masina mea exista adica e fabricata, azi am sunat si nu se stie nimic nici daca e in tara nici daca e la buc, dar mi s a zis ca poate veni in orice clipa.
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO
haha, pai si eu la fel am patit, numai ca nu am reusit sa sun azi, nu raspundea nimeni. Probabil daca raspundea , imi spunea acelasi lucru. Deci sa asteptam.
Cum adica exista ? Adica ti-au zis seria cu care a iesit din fabricatie ? Sau au aflat ca s-a fabricat un lot de 50 de masini ca a ta si e posibil ca si a ta sa fie printre ele ?
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000
Au zis ca masinile sunt fabricate dar inca nu au seriile. Asta lunea trecuta se intampla si urma in 2 zile sa aflam si seriile, dar.... nu au mai venit aceste serii.