Pret vanzare masina
Re: cat va asteptati sa mai luati pe masina?
Poate administratorii forumului se gandesc daca accesul la informatie sa se faca doar cu user si parola. Daca se agreaza ideea pot fi consultati si ceilalti membri, evident printr-un poll.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
ODO 101800 km
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Care este motivul pentru aceasta propunere?
parerea mea: daca iti permiti sa mai pui cel putin inca atat cat iei pe masina veche, o vinzi pt a schimba cu noua generatie, nu cred ca se pune problema ce ai putea lua cu ce iei pe ea, evident mai trebuie adus un plus!
eu am tinut ceed hatch aprox 5 ani si 133.000 km, am dat-o cu 4.800 eur, chiar daca as fi vrut 5.000 ! nu am tinut de pret, daca nu o dadeam, in urmatoarea luna urma revizia de 135.000, trebuia schimbata bateria, iar in primavara cauciucuri de vara noi ! faceti voi socoteala cat mai intrau in ea ...
am facut calcule si dupa o "lupta" de 3 sapt cu dealerul, care parca nu vroia sa vanda o masina, asa de aerieni erau, am comandat noul ceed !!!! sper sa fiu macar la fel de multumit ca si prima generatie !
eu am tinut ceed hatch aprox 5 ani si 133.000 km, am dat-o cu 4.800 eur, chiar daca as fi vrut 5.000 ! nu am tinut de pret, daca nu o dadeam, in urmatoarea luna urma revizia de 135.000, trebuia schimbata bateria, iar in primavara cauciucuri de vara noi ! faceti voi socoteala cat mai intrau in ea ...
am facut calcule si dupa o "lupta" de 3 sapt cu dealerul, care parca nu vroia sa vanda o masina, asa de aerieni erau, am comandat noul ceed !!!! sper sa fiu macar la fel de multumit ca si prima generatie !
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)
glumesti, nu?ionutcc wrote:parerea mea: daca iti permiti sa mai pui cel putin inca atat cat iei pe masina veche, o vinzi pt a schimba cu noua generatie, nu cred ca se pune problema ce ai putea lua cu ce iei pe ea, evident mai trebuie adus un plus!
deci o vand pe asta cu 5000 si ceva, si mai pun inca 8000 si ceva de euro ca sa iau modelul nou, pe care sa il vand peste vreo3-4 ani la vreo 6 mii?

de ce as fi asa de fraier? cu 8000 si ceva de euro imi iau direct ceva din germania, cum au facut toti cunoscutii.revizii mai ieftine, nu iti faci nervi etc...
Nu glumesc! Fiecare isi ia ce-i place su crede de cuviinţă ... Din partea mea poti sa-ti iei cw vrei, probabil ceva cu 200 mii km ... Succes! Nu stiu ce ai asteptat atat, daca tot ai un exemplu in cunoscuti!
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
- Vincze Szilard
- Auto:
@kiaalba; odata am intrebat un neam de-al meu stabilit de multi ani in germania,
Daca ai avea 20.000 de ieuro ce ti-ai lua, o masina second care are detoate pe el, sau un duster nou nout fool.
si mi-a raspuns ca masina noua e intodeauna masina noua.
(aici daca nu nimeresti tu pe una cu care sai tot timpu problem, dar mai degreaba poti nimerii pe asa ceva pe un second.)
Daca ai avea 20.000 de ieuro ce ti-ai lua, o masina second care are detoate pe el, sau un duster nou nout fool.
si mi-a raspuns ca masina noua e intodeauna masina noua.
(aici daca nu nimeresti tu pe una cu care sai tot timpu problem, dar mai degreaba poti nimerii pe asa ceva pe un second.)
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
ODO: 110 000 + ceva
Motivul: in felul acesta "protejam" imaginea masinilor si facem diferenta dintre adevaratii posesori de kia si cei care doar baga zanzanie. Nu am fi nici primii nici ultimii care fac asa ceva.Ogy wrote:Care este motivul pentru aceasta propunere?
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
ODO 101800 km
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Sunt destul de antrenat in domeniu si consider ca s-au curatat topicurile in mare parte...
Acum ca unu deschide un topic si alti 10 sar cu sfaturi si pareri, nu vad unde e problema. Exista masini cu probleme. Multi se plang pe aici,rezolva treaba in service dar uita sa dea un raspuns pe topicul respectiv. Altii schimba diverse pe la masina si le baga la un tot. Vreau sa vad si eu unul care a schimbat caseta de directie cu totul, nu axul care intra in aceasta....
Acum ca unu deschide un topic si alti 10 sar cu sfaturi si pareri, nu vad unde e problema. Exista masini cu probleme. Multi se plang pe aici,rezolva treaba in service dar uita sa dea un raspuns pe topicul respectiv. Altii schimba diverse pe la masina si le baga la un tot. Vreau sa vad si eu unul care a schimbat caseta de directie cu totul, nu axul care intra in aceasta....
ce ma intereseaza ce si-ar lua un neamt, un francez sau un chinez? suntem la ora de glume?
neamtu nu cred ca atunci cand ia pe oricine in masina, respectiva persoana il intreaba da ce are masina ta? ce se aude? iar cand se duce la service aia nu aud nimica....
neamtu nu cred ca da 60 de lei ca sa ii schimbe un bec. fara sa ii zica inainte: ma vezi ca ai un bec ars, te costa atata, vrei? bec care sa ars dupa o saptamana si l-am schimbat singur cu 10 lei. (o fi ps unu sh, o fi pus mana pe el, nu stiu)
neamtu nu cred ca da 1 milion jumate pe un filtru de polen, iar dupa 2 luni cand il scoate sa il mai scuture de praf, isi da seama ca i-au pus filtru ordinar no name de 20-30 de lei.
neamtu nu cred ca merge 80 de km fara servo (de fapt mult mai greu ca o masina fara servo) pana la cel mai apropiat service kia, asta dupa ce patise aceiasi chestia cu cateva zile inainte si aia i-au spus gata nu mai are nimica.
cred ca pot sa scriu pagini intregi despre cate am patit cu masina asta.
ar trebui acuma sa mint numai ca sa "protejez imaginea"?
neamtu nu cred ca atunci cand ia pe oricine in masina, respectiva persoana il intreaba da ce are masina ta? ce se aude? iar cand se duce la service aia nu aud nimica....
neamtu nu cred ca da 60 de lei ca sa ii schimbe un bec. fara sa ii zica inainte: ma vezi ca ai un bec ars, te costa atata, vrei? bec care sa ars dupa o saptamana si l-am schimbat singur cu 10 lei. (o fi ps unu sh, o fi pus mana pe el, nu stiu)
neamtu nu cred ca da 1 milion jumate pe un filtru de polen, iar dupa 2 luni cand il scoate sa il mai scuture de praf, isi da seama ca i-au pus filtru ordinar no name de 20-30 de lei.
neamtu nu cred ca merge 80 de km fara servo (de fapt mult mai greu ca o masina fara servo) pana la cel mai apropiat service kia, asta dupa ce patise aceiasi chestia cu cateva zile inainte si aia i-au spus gata nu mai are nimica.
cred ca pot sa scriu pagini intregi despre cate am patit cu masina asta.

Ogy wrote:Vreau sa vad si eu unul care a schimbat caseta de directie cu totul, nu axul care intra in aceasta....
crai wrote:sa schimbat toată caseta.
nu o sa mai postez niciodata aici, fiindca vad ca "deranjez".
stergeti toate posturile si lasati-le doar pe alea cu vai ce buna e masina....

-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
quelloo wrote:luat... neluat....piata... nepiata.... eu fara 10000 n-as da masina nici in ruptu capului
kiaalba wrote:cred ca pot sa scriu pagini intregi despre cate am patit cu masina asta.![]()
Totusi cam cat apreciezi ca ai lua dumneata pe masina asta despre care poti scrie pagini intregi de patanii?kiaalba wrote:nu o sa mai postez niciodata aici, fiindca vad ca "deranjez".
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
Nu a spus nimeni ca avem cea mai tare masina de pe piata - nu suntem chiar asa fanatici cred
)
Multe din problemele tale puteau fi evitate daca te orientai putin, de exemplu sa iti cumperi singur consumabilele pentru revizie - asa nu te mai lamentai ca ai dat 150 de ron pe un filtru de cacao . Iar daca nu iti convine cum s-au purtat cu tine la un service il poti schimba.
Multi de aici si-au schimbat ce au avut nevoie pe garantie fara mari probleme - au mai fost si cazuri izolatecu probleme mai grave dar nu cred ca putem generaliza acum ca e o masina varza pt ca esti tu nemultumit ca nu te-au intrebat si ti-au schimbat becul. Am inteles poti sa umpli pagini intregi cu experientele tale negative cu masina insa nu cred ca are rost sa o faci - nu cred ca intereseaza pe nimeni

Multe din problemele tale puteau fi evitate daca te orientai putin, de exemplu sa iti cumperi singur consumabilele pentru revizie - asa nu te mai lamentai ca ai dat 150 de ron pe un filtru de cacao . Iar daca nu iti convine cum s-au purtat cu tine la un service il poti schimba.
Multi de aici si-au schimbat ce au avut nevoie pe garantie fara mari probleme - au mai fost si cazuri izolatecu probleme mai grave dar nu cred ca putem generaliza acum ca e o masina varza pt ca esti tu nemultumit ca nu te-au intrebat si ti-au schimbat becul. Am inteles poti sa umpli pagini intregi cu experientele tale negative cu masina insa nu cred ca are rost sa o faci - nu cred ca intereseaza pe nimeni
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
-
- F.B.I
- Auto:
de ce? eu unu as fi foarte curios sa vad ce are de povestit
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
si eu sunt f curios de ce nu le-ai zis sa scoata becul cand ai vazut ca ti l-au facturat?
ca si cu alte cumparaturi cred ca poti sa il dai inapoi chiar si dupa 10 zile...
ca si cu alte cumparaturi cred ca poti sa il dai inapoi chiar si dupa 10 zile...
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink