Sa-mi mai cumpar CEE'D???
Dintre toate masinile cu care am mers: Supernova, Solenza, Logan, Megane, Focus, 308, Leon pot spune ca in cee'd pozitia soferului mi se pare cea mai naturala.
Parere personala.
Bafta si iarna usoara.
Parere personala.
Bafta si iarna usoara.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Korect, asta este parerea ta, nimic de spus, dar cum am zis mai sus eu nu am aceasta parere
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk
+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU
@bodyaron: da, ai dreptate, dar nu le poti avea pe toate....asa ca (vezi mai sus referitor la + si - )eu am acceptat situatia ...un compromis, ok ? pana la urma scaunul se poate schimba relativ usor, daca devine insuportabil...in ce ma priveste, lumina bordului (culoare&intensitate) e insuportabila da' nu pot sa o schimb!
xcum, incerc sa fac ceva in directia asta...
@psystem: C4 ai incercat ?

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
Nu, nu inca.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
ida01ro wrote:@bodyaron: da, ai dreptate, dar nu le poti avea pe toate....asa ca (vezi mai sus referitor la + si - )eu am acceptat situatia ...un compromis, ok ? pana la urma scaunul se poate schimba relativ usor, daca devine insuportabil...in ce ma priveste, lumina bordului (culoare&intensitate) e insuportabila da' nu pot sa o schimb!xcum, incerc sa fac ceva in directia asta...

Nu se pot pune niste leduri pt lumina din bord?
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
Mie mi-a mai scazut din incantare odata cu gerul: stergatoare infecte ce haraie si nu mai sterg bine (cu toata incalzirea de sub ele), geamul de la sofer nu se mai ridica singur ci tre sa stau cu degetul pana la cap, bordul soft touch paraie din toate directiile, aleatoriu, franele haraie si alea. Macar nu mi s-au mai stins luminile aiurea in ultima vreme. Ultimele doua probleme le-am constata si la Toyota.
Insa cel mai ofticat sunt pe stergatoare: INCREDIBIL DE PROASTE
Insa cel mai ofticat sunt pe stergatoare: INCREDIBIL DE PROASTE
1. stergatoarele mie mi se par bunicele. Ca o rezolvare, incearca unele de la Porche Romania.
2. geamul poti sa il resetezi: il ridici pana la capat si apoi mai tii ridicat butonul inca 10 secunde. ai sa vezi ca ii trece.
3. bordul e normal cred eu sa mai faca asa. totusi nu sunt 20 de grade. nu cred ca avem pretentia sa foloseasca ei un material atermic, nu
4. franele...ce sa zic...poate intra mai des ABS-ul, nu?
Bafta 3 din 4 rezolvate, e bine, nu?
2. geamul poti sa il resetezi: il ridici pana la capat si apoi mai tii ridicat butonul inca 10 secunde. ai sa vezi ca ii trece.
3. bordul e normal cred eu sa mai faca asa. totusi nu sunt 20 de grade. nu cred ca avem pretentia sa foloseasca ei un material atermic, nu
4. franele...ce sa zic...poate intra mai des ABS-ul, nu?
Bafta 3 din 4 rezolvate, e bine, nu?
Merci de pontul cu geamul. Habar nu aveam de asa ceva. Initial nici in jos nu mai mergeau singur insa tot frecandu-l si-a revenit si a ramas doar problema cu mersul in sus.
Referitor la frane, nu e vorbad e ABS cu siguranta. Cred ca asa se aude cand freaca placuta pe disc. Vara face asa doar daca ploua si se apuca sa se puna rugina pe discuri.
Referitor la frane, nu e vorbad e ABS cu siguranta. Cred ca asa se aude cand freaca placuta pe disc. Vara face asa doar daca ploua si se apuca sa se puna rugina pe discuri.
problema cu geamurile o am si eu (adica nu mai merge functia de impuls decat la coborare, nu la urcarea geamurilor). maine dimineata am sa incerc si eu solutia lui psystem, pentru ca cei de la service mi-au recomandat sa incerc o resetare prin scoaterea bornelor de la baterie si...nu prea am chef de umblat cu chei de zece la masina.
ma mir ca nu iti plac stergatoarele, mie mi se par exceptionale chiar comparate cu valeo care le am pe megane, care produc mult mai mult zgomot iar calitatea stergerii e mult mai proasta. iar in ce priveste franele, eu sunt convins ca iti intra ABS-ul care da, atunci cand nu "munceste" la maxim huruitul si senzatia de "nisip" intre disc si placute. pe mine nu ma deranjeaza deocamdata nimic la masina, cu toate ca is destul de pretentios....
ma mir ca nu iti plac stergatoarele, mie mi se par exceptionale chiar comparate cu valeo care le am pe megane, care produc mult mai mult zgomot iar calitatea stergerii e mult mai proasta. iar in ce priveste franele, eu sunt convins ca iti intra ABS-ul care da, atunci cand nu "munceste" la maxim huruitul si senzatia de "nisip" intre disc si placute. pe mine nu ma deranjeaza deocamdata nimic la masina, cu toate ca is destul de pretentios....
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Iti garantez eu ca merge. Mi mi s-a intamplat deja de 2 ori faza asta si am rezolvat-o in 2 timpi si 3 miscari.
Bafta
Bafta
ABS-ul intra numai in situatii mai de urgenta, si are un comportament specific, iti tremura pedala sub picior, ma indoiesc ca colegul nostru de forum franeaza violent de fiecare data sa ii intre abs-ul asa des.manucu01 wrote:problema cu geamurile o am si eu (adica nu mai merge functia de impuls decat la coborare, nu la urcarea geamurilor). maine dimineata am sa incerc si eu solutia lui psystem, pentru ca cei de la service mi-au recomandat sa incerc o resetare prin scoaterea bornelor de la baterie si...nu prea am chef de umblat cu chei de zece la masina.