Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
snake
Auto:

Post by snake »

Am luat varianta Best,avea deja pe ea destule la versiunea asta,zic eu,daca as-fi cumparat Start si sa pun ce avea Best ma costa mai mult.

Si eu sper sa nu ne apuce septembrie fara masini.Dealerul ma asigurase ca pana astazi spera sa trimeata seriile si vad ca nu am primit nici un semn.Mai mult ca sigur are efect euro asupra pretului.Deja nu mai am stare :(

4adrian
Auto:

Post by 4adrian »

Stie cineva daca se poate face casco dupa primirea seriei sau trebuie asteptat pana la livrare?[/quote]

Se poate face casco, da nu vad rostu sa-ti faci casco inainte, normal se face in momentul ridicarii masinii, sau in ziua aceea, e adevarat ca e bine sa pleci cu ea cu casco facut.

Cat despre serii,pentru toate comenzile date la fabrica in luna iunie, nu conteaza data eu am dat pe 13 ca sa fiu norocos [-o< , seriile vor ajunge pana pe data de 15.08, urmand alte 14 zile pentru livrare. Majoritatea masinilor stau deja in curta fabricii dornice sa ajunga la noi :D , dar se asteapata ca tot lotul sa fie pregatit de transport, ar costa prea mult sa aduca fiecare masina imediat ce a iesit in fabrica.

Mai e putin si se umple punga de seminte 8) dar parca asteptarea e din ce in ce mai grea.
SNICKERS aveti?... nu... at dati-mi un MARS red :D
kia cee'd 1.4 best mars red

de vanzare: aspirator de femei => Hyundai Coupe galben,model 2004, detalii prv

Caesarus
Auto:

Post by Caesarus »

Si eu am facut comanda pe 24 iunie si mi-au spus atunci ca seria/seriile vor veni la inceput de august. Am vb cu dealerul si el mi-a zis ca in general dupa 10 vin, asa ca inca nu imi fac griji. (doar ca la mine mai e si problemuta cu creditul, pe care nu-l pot obtine fara sa am cel putin una dintre serii)
Kia ProCee'd 1.4 GSL Piston Grey

doxter
Auto:

Post by doxter »

Mai am cam 48 de ore si voi ridica un pro ceed , varianta echipare Best, culoare black pearl.
A fost o lunga asteptare, plata avans 30 mai, urmata de bete-n roate de la BCR Leasing sucursala Pitesti, platita pana la urma cu banii jos.
Sper ca masina sa merite atata asteptare.

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

doxter wrote:Mai am cam 48 de ore si voi ridica un pro ceed , varianta echipare Best, culoare black pearl.
A fost o lunga asteptare, plata avans 30 mai, urmata de bete-n roate de la BCR Leasing sucursala Pitesti, platita pana la urma cu banii jos.
Sper ca masina sa merite atata asteptare.
Ai stat ceva sa il astepti....sper sa nu ma amane si pe mine astia :(
ProCee'd 1.6 GSL Style + optionale, culoare Casa White

costimanea
Auto:

Post by costimanea »

Am si eu o intrebare pentru cei care au platit avans sau integral masina, daca am Euro(o parte din bani) pot plati direct Euro sau tre sa schimb si sa platesc in lei la cursul BRD?

Eu am platit 1000 RON avans pe 4 august si masina am inteles ca e pe drum, ajunge pe 21 august. Dealet IMT Bucuresti(asta in caz ca mai exista si prin tara, sunt nou pe forum :) )
Cee'd 1.4 GSL varianta BEST - culoare Black Pearl

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

Trebuie sa schimbi, sa platesti in LEI. Nu se fac plati in Romania in EURO din cate stiu. Oricum, sigur trebuie sa platesti in lei.
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km

Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km

Waiting: Sportage PHEV GT Line

florin-adrian
Auto:

Post by florin-adrian »

Atat timp cat plata se face pe teritoriul Romaniei, platesti in moneda nationala. Am avut o intamplare nostima, cand am cumparat ceva din Ambasada Americii, si cand m-am prezentat la ghiseu sa achit, intind leii, si casiera, nu primim, vrem dolari, si atunci a fost singurul moment cand am platit in valuta pe teritoriul tarii.. :lol:
Plata se face la cursul BRD, asa mi-au spus si mie, cursul de vanzare al euro.

costimanea
Auto:

Post by costimanea »

Multumesc de informatii, atunci o sa schimb euro in ziua platii asa nu pierd mult ca daca schimb acum si creste euro...
Cee'd 1.4 GSL varianta BEST - culoare Black Pearl

florin-adrian
Auto:

Post by florin-adrian »

De fapt este impropriu spus ca eram pe teritoriul tarii, eram de fapt pe teritoriul Americii. Eu tot de la IMG am facut comanda si asa mi-au spus, cursul de vanzare euro la BRD. Ce culoare ai ales? Black Pearl sau albastrul acela inchis.
Auzi, vad ca ai scris IMT, eu stiu ca sunt International Motors Group, sau nu vorbim de acelasi dealer, cel din Cantemir, Bucuresti.
P.S. Scuze, am vazut acuma ca tot Black Pearl ai comandat, ca si mine. Inseamna ca o sa ne vina la amandoi in acelasi lot :))

olimat
Auto:

Curs euro

Post by olimat »

Eu am facut comanda in Craiova la OZ Maraton platind masina integral la cursul Unicredit - Tiriac si nu la BRD care ma avantaja asa ca am pierdut vreo 300 e. Asta este... Romanica
Kia Cee'D, 1,4 GSL MT Best, Hike Green

florin-adrian
Auto:

Post by florin-adrian »

Am vorbit acuma la service IMG si am aflat urmatoarele, asa cum stiati poate deja.
1. Scut pentru masina din plastic, cica este mai elastic - 320 lei cu tot cu manopera
2. Alarma Maat 679 - 550 lei cu manopera
3. Alarma Maat 6500 - 750 lei cu manopera
4. Manopera pentru alarma de acasa la prima este 250 lei, la a doua este 350 lei.
Ma gandesc sa pun scutul ala, pentru orice eventualitate, sa protejeze cat e cat, mi-au spus ca scutul este dintr-un plastic cam elastic, tocmai sa nu fie foarte casant. Voi tot asa il aveti?
P.S. Echiparile pe benzina cica nu au scut, eu asa am inteles
Last edited by florin-adrian on 11 Aug 2008, 10:52, edited 1 time in total.

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

Stie cineva daca toate echiparile vin fara scut?
ProCee'd 1.6 GSL Style + optionale, culoare Casa White

ionutz
Auto: KIA CEED

Post by ionutz »

thor29b ti-a venit masina?Cum merge?
Kia Ceed (2008) 1,4 GSL - BEST culoare: Black Pearl
Kia Sportage (2018) FL 1,6 T-GDI, AT 4x4, GT-Line culoare :Penta Metal

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

rexpopuli wrote:
incognito wrote:@Arnold12

Ai stiut tu ceva! :lol:
Luand de buna promisiunea lor (10 - 25 august), eu doar speram sa nu apara intarzieri, dar mai nou estimez un inceput de septembrie... pentru linistea mea. 8-[

In alta ordine de idei... toata lumea a platit integral masina la comunicarea seriei sau se poate si la livrare (cum mi se pare normal)?
despre plata, cred ca majoritatea covarsitoare au platit la sosirea seriei... oricum, nu influenteaza livrarea, dupa parerea mea, dar daca ai sa petesti la sosirea masinii, s-ar putea sa mai amani ridicarea masinii cu o zi-doua.
La livrare.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Locked

Return to “Generalităţi”