Si eu sper sa nu ne apuce septembrie fara masini.Dealerul ma asigurase ca pana astazi spera sa trimeata seriile si vad ca nu am primit nici un semn.Mai mult ca sigur are efect euro asupra pretului.Deja nu mai am stare

Ai stat ceva sa il astepti....sper sa nu ma amane si pe mine astiadoxter wrote:Mai am cam 48 de ore si voi ridica un pro ceed , varianta echipare Best, culoare black pearl.
A fost o lunga asteptare, plata avans 30 mai, urmata de bete-n roate de la BCR Leasing sucursala Pitesti, platita pana la urma cu banii jos.
Sper ca masina sa merite atata asteptare.
La livrare.rexpopuli wrote:despre plata, cred ca majoritatea covarsitoare au platit la sosirea seriei... oricum, nu influenteaza livrarea, dupa parerea mea, dar daca ai sa petesti la sosirea masinii, s-ar putea sa mai amani ridicarea masinii cu o zi-doua.incognito wrote:@Arnold12
Ai stiut tu ceva!![]()
Luand de buna promisiunea lor (10 - 25 august), eu doar speram sa nu apara intarzieri, dar mai nou estimez un inceput de septembrie... pentru linistea mea.
In alta ordine de idei... toata lumea a platit integral masina la comunicarea seriei sau se poate si la livrare (cum mi se pare normal)?