Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

Vietnam wrote:Or avea cei de la KIA pe cineva acolo in zona libera Giurgiu ... :roll:
Cu exceptia Cee'd-ului toate celelalte masini KIA vin cu taxe vamale si prin urmare la intrarea in tara trebuiesc platite aceste taxe si TVA-ul aferent. Intrucat nu toti platesc masinili in avans, acestea probil sunt depozitate in zona libera (din Giurgiu) pana se incaseaza banii de la client si se pot face toate formalitatile de import. De ce Cee'd-ul urmeaza acelasi traseu nu am idee. Poate doar din obisnuita celor de la KIA.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

ramane o dilema...
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

Madalina
Auto:

Post by Madalina »

serie 13.07 masina cand o da domnul
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar

luci
Auto:

Post by luci »

Care e adresa de mail a d-lui Chitaru?Eu am dat comanda in 6 iunie si sunt curioasa ce zice de serie pt ca cei de la CLuj m-au dezamagit foarte tare
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

asdfgh
Auto:

Post by asdfgh »

Eu unul sper ca dealerii sa invete ceva din greselile mari facute luna asta si sa nu le mai repete.
Cei care au avut probleme luna asta ar trebui sa ceara ceva compensatii pentru neplacerile pricinuite de neprofesionalismul, proverbial deja, al celor de la kia ro.
Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

Merita oare sa asteptam atat timp pentru un KIA Ceed? Masina, ce sa zic, arata bine, ca din alt punct de vedere inca nu ma pot pronunta, dar termenul de livrare tinde sa devina nesimtit de mare. 60 - 90 de zile e mult prea mult. Daca ar fi personalizata sau lucrata manual, poate ca ar merita sa astepti dar pentru o masina de serie, fie si ia Cee'd nu stiu daca se merita. Sincer, sunt in dilema si nu stiu ce sa fac. Daca sa ma hazardez sa dau comanda acum si sa primesc masina cand o vrea KIA Romania sau sa ma orientez catre alta marca.
Image Image

GOvidiu
Auto:

Post by GOvidiu »

Sunt si alte marci cu termene de livrare mai mari.
In aprilie am fost sa ma interesez pentru un corsa (termen de livrare 9 luni).
Am fost la Suzuki pentru un SX 4 (termen de livrare minim 4 luni)
Asta este, pana si Loganul avea la un moment dat termen de livrare 2 luni.
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

Comanda + avans dat pe 15 iunie cu promisiune ca vine in 30 zile si ca cele cu optionale vin in 90 de zile si asa am dat comanda de BEST si pana acum tot nu am vazut masina sau serie. Dupa ce ai masina am inteles ca pretul la optionale ar fi 3*pretul de catalog ca sa iti mai pui ceva pe ea.
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

bibiloi, nu stiu daca pana la urma pretul e problema sau faptul ca nu prea poti sa le montezi. Spre exemplu, nu poti pune geamuri electrice spate, nu poti sa mai instalezi acele lumini cu spoturi pentru lectura si multe altele din simplu motiv ca masina nu este prevazuta cu trasee de cabluri si alte elemente care sa-ti ofere posibilitatea de instalare ulterioara.
Image Image

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

@sfinxul

Mine exact 3 luni de la primul tau post pe forumul asta si inca mai dinainte pe "celalat", adica din 13 aprilie.
http://www.garajul.ro/forum/index.php?s ... ntry321634

Recunosc uneori discutiile au fost constructive dar DACA ai fi fost intr-adevar interesat de masina si ai fi dat comanda inca din mai, ai fi avut deja masina dorita fara a mai face discutii sterile despre termene de livrare si alte alea.

Daca 4 luni sunt un termen insuficient pentru a te decide asupra Cee'd-ului ce pretentii ai de la producatori-importatori-dealeri ?
Gandeste-te ca si ei te asteapta nu de 90 ci de 125 de zile :P :P
Last edited by Gerula on 16 Aug 2007, 17:10, edited 1 time in total.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

Madalina wrote:serie 13.07 masina cand o da domnul
exact la fel ! :?
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

twiny
Auto:

Post by twiny »

asa am aflat si eu cu stupoare ca azi vor ajunge la pitesti....Dragoskia unde ai facut comanda??? Am primit "asigurari" ca luni sau marti o sa am masina!!
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

...chiar nu v-ati saturat de raspunsul asta cu.."saptamana" viitoare ??!! :? eu il primesc regulat de o luna !!! :mrgreen: inca o data : NU VA FACETI PLANURI DE VIITOR cu kia ceed...o sa vina ...can o sa vina, si o sa va ...surprinda! PDT_Armataz_02_07
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

bobu05 wrote:Dupa ce ieri am fost la OPC Buau care a sunat la Mit, azi am fost sunat de superviserul de vanzari care si-a cerut scuze pentru depasirea termenului de livrare si mi-a promis ca miercuri voi putea lua masina. Eu am spus ca miercuri plec la mare si vreau masina marti, la care mi-a promis ca miercuri voi pleca la mare cu un auto Kia , daca nu va sosi al meu imi vor da unul din partea casei. Sa vedem daca se va indeplini promisiunea. Ar fi prima de pana acum. Si totusi sunt curios de ce a fost mutat topicul "Nu plati in avans" in Legislatie etc.?

HA!!....hai ca am vazut-o si pe asta!! felicitari pt actiune...si CO placut cu kia la mare... da' tot nu pricep...:shock:

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

@Gerula
Probabil ca ai dreptate in privinta primului post (eu nu am stat sa caut in urma). Recunosc si eu ca in ultimul timp nu am mai fost asa de activ si de combativ pe forum dar si discutiile de aici se invarteau mai toate doar in jurul termenelor de livrare si nu prea aveam ce sa comentez. In plus, am vazut ca initiativele mele si ale altor forumisti s-au soldat cu nimic. Eu inca am retineri la capitolul directie asistata electric, capitol pe care mai toti l-ati tratat de asa maniera pana s-a diluat subiectul. Ma rog, poate sunt eu paranoic.
Dar, pentru linistea ta si poate a altor forumisti, in familie este deja comandat un Ceed diesel si care ar trebui sa vina in septembrie. Insa nu e masina mea si atata timp cat pe posesor nu-l intereseaza mai mult, nu m-am bagat in discutie. In plus, tot pentru linistea ta, acum m-am intors de la dealer unde am avut o discutie legata de comanda si mai mult am facut o rezervare pentru un Cee'd LX Best Kompas Blue. Insa, ma nemultumeste in continuare termenul de livrare care verbal este sfarsitul lui septembrie dar in contract va fi cu termen de 90 de zile.
Pana la acest moment, nu mi-am luat nici un angajament fata de dealer, cu exceptia rezervarii de astazi. In plus, in tot acest interval de 125 de zile numarate de tine, i-am adus un client. Deci nu as zice ca l-am stresat gratuit.
Pentru nelinistea :twisted: ta si a celor care rascolesc pe forumuri sa vada de cand postez pe aici, dupa ce am plecat de la dealerul KIA am trecut si pe la Mitsubishi iar maine dimineata, ii astept sa vina ei la mine sa fac un drive test cu un Lancer de 1,6l pe care mi-l pot livra in intervalul 20 - 25 septembrie si care are ca dotari aproape tot ce-mi doream sa am de la Cee'd. Practic, daca configurez un Cee'd asa cum as vrea eu, ajung la acelasi nivel de pret cu Lancerul care are in plus, motor de 1,6 si climatizare automata.
Te asigur ca in acest weekend, voi decide pe care din cele doua variante voi merge iar daca voi lua Lancer, probabil ca o sa ma abtin sa mai postez aici.
Image Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”