Cea mai populara culoare pe ClubKIA?
-
- Auto:
Black Pearl .... spaima spalatorilor daca nu iese bine 

Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
http://www.mitsu.ro
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994
- apachioara
- nicicum
- Auto:
cand comandasem eu masina.. (mai 2007) dealerii n-aveau un paletar de culori.. decat 2- masini in showroon.. un mars red si un black pearl, negrul arata foarte bine, pnea in valoare tinuta masinii si dadeau foarte bine stopurile rosii pe spate. Dupa lungi parlamentari... cu sotia... oscilam intre dakkar yellow si pewter beige (imi era frica de bej sa nu fie prea deschis, gen matiz sau clio3), si am ramas pe ultima varianta.
Rezista foarte bine la murdarirea cu praf/noroi, culoare interesanta, as zice cameleon (numai beige nu e.. )
. Si arata extraordinar cand e curata, mai ales cu jantele de aliaj pe 16".
Rezista foarte bine la murdarirea cu praf/noroi, culoare interesanta, as zice cameleon (numai beige nu e.. )

-
- 3/E
- Auto:
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Eu am oscilat intre Pewter Beige si Piston Grey.
Amandoua mi se par ca arata mai elegante, asa ca am avut de ales intre greu de tinut curat si ingrijit (Piston Grey) si ceva mai elegant dar predispus petelor de smoala si alte cele (Pewter Beige).
Asa ca am dat comanda pe Pewter Beige iar cand am ajuns acasa mi-a intrat in cap ca vreau Piston Grey si nu mai vreau Pewter Beige, asa ca am telefonat dealer-ul in ultimul moment ca sa schimb culoarea.
Sunt foarte multumit de alegerea facuta pe moment si nu-mi pare rau ca am mers pe Piston Grey, este excelenta culoarea, dar ce-i drept, putin mai greu de intretinut.
Amandoua mi se par ca arata mai elegante, asa ca am avut de ales intre greu de tinut curat si ingrijit (Piston Grey) si ceva mai elegant dar predispus petelor de smoala si alte cele (Pewter Beige).
Asa ca am dat comanda pe Pewter Beige iar cand am ajuns acasa mi-a intrat in cap ca vreau Piston Grey si nu mai vreau Pewter Beige, asa ca am telefonat dealer-ul in ultimul moment ca sa schimb culoarea.
Sunt foarte multumit de alegerea facuta pe moment si nu-mi pare rau ca am mers pe Piston Grey, este excelenta culoarea, dar ce-i drept, putin mai greu de intretinut.
-
- Zuza
- Auto:
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
cine poseda cunoaste!PDI Romania wrote:Pewter Beige am votat.
Va rog modificati in lista : se scrie PEWTER nu PWETER.
-cred ca e cea mai buna culoare anti jeg...dar si cand o speli ...negrul nici nu mai exista ...nuantele de roz,gri metalizat si nuante sidefate, maro etc (mi-am facut creion corector deci stiu in mare ce contine culoarea) se vad superb la soare.
-vopseaua are mai multe componente pe langa dizolvant si altele contine o doza de ciclame, gri metalizat, auriu sidefat, alb, negru, si multe altele ca nu se mai oprea ala acolo...
-oricum cea mai belea culoare ...intalnita intr-un alt ton si pe alte marci cum ar fi bmw, audi, mercedes si poate si nissan.