cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
GOvidiu
Auto:

Post by GOvidiu »

gcristi wrote:Poate la dvs se numeste precontract(fara ofensa), problema ca eu am semnat "Contract de vanzare cumparare" si nu precontract si la Cap.6 se spune citez "Pretul ramane ferm pe toata durata derularii contractului" unde sunt trecute si optionalele printre care si sugubasa cheie cu nu stiu ce cod. Deci nu stiu cine plateste, poate turcul?????????
Pentru "Contract de vanzare cumparare" ai platit doar avans sau ai achitat integral ?

TrapJaw
Auto:

Post by TrapJaw »

Excelenta treaba cu USB-ul,bagi un stick de cativa Gb cu MP3-uri si adio CD-uri forever.

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

GOvidiu wrote:Pentru "Contract de vanzare cumparare" ai platit doar avans sau ai achitat integral ?
Am platit 10% avans.
Contractul are anexa cu caracteristicile masini, continutul detailalt al masinii (ABS, USB, geamuri electrice, etc.) + optionalele codificate.
Destul de clar de altfel cu pret, termen de livrare, etc.

lilusha
Auto:

Post by lilusha »

la ce dealer?

cum sta treaba cu discounturile; ati obtinut? sau nici nu poate fi vb de asa ceva?

@andrei
merci mult ptr explicatiile legate de jante, ai intuit foarte bine, ma refeream la dimensiuni si materiale ;)

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

lilusha wrote:Am platit 10% avans.
Contractul are anexa cu caracteristicile masini,
la ce dealer?

cum sta treaba cu discounturile; ati obtinut? sau nici nu poate fi vb de asa ceva?

Nu am obtinut nici macar presuri.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pentru versiunea Base cu motor de 1.4 doar sa stii pe cineva la reprez sausa ai fff mare norc pentru a obtine vreo reducere. Acest model in varianta asta de dotare deja vine cu reducere de pret de fapt, pentru a atrage clientii. Eu cel putin asta deduc din moment ce dealer'ul mi'a spus ca lor le ies doar 500euro la Base 1.4 (si nu avea motiv sa ma minta ptr ca il cunosc pe tip de ceva timp). De aceea si diferenta mare de pret intre Base si Classic, care teoretic nu se justifica ;)

TrapJaw
Auto:

Post by TrapJaw »

Sansele de reducere pentru varianta Base sunt nule, am intrebat si eu la dealer printr-o cunostinta, masina,chipurile, vine deja la superoferta!

lilusha
Auto:

Post by lilusha »

intradevar pretul mic m-a atras la masinuta asta (dupa airbaguri si garantie), dar totata lumea care isi cumpara masina in perioada asta tot aminteste de discounturi (la unii substantiale) si ma gandeam ca ... cine stie, a dat norocul peste mine. maine o sa merg la dealer si voiam sa fiu pregatita ptr vreo posibila negociere :))))))))

sper sa gasesc acolo toate informatiile de care am nevoie ca prezenta lor pe site-urile KIA lasa de dorit. chiar nu-mi pot imagina cum e posibil sa fie atat de saracacioase. noroc cu voi. daca as fi in locul lor, mi-as pune pe site si un serviciu "status comanda" sau ceva de gen sa stie omu' ce se intampla: mi-au pus motorul, uite ca vine si volanul... eventual cu poze :idea:
seara buna

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

@trapjaw ... de ce zici "chipurile"? Uite'te la concurenta si vezi ce preturi au ei. Stiu ca gasisem udneva un configurator ptr Cee'd din Spania si era undeva la 14000 euro (AC era optional, insa inclus si el ajungea la suma spusa mai devreme)

lilusha ... pe cei care zic ca au obtinut discount'uri substantiale ptr 1.4 Base roaga'i sa'ti arate factura ;)

Eu eram la dealer cand o persoana a zis ca plasteste cash masina ... si a intrebat de discount. Si i s'a explicat ca nu se poate acorda nimic. Si stiu si din alte surse ca e f greu sa primesti vreun "bonus" la 1.4 Base ;)

sorin_bluewave
Auto:

Post by sorin_bluewave »

site ul www.kia-ceed.ro nu mai este functional...daca dupa ce am dat comanda in care scrie doar base plus optionalele mai scot din base exact lucrurile care m au facut sa optez pentru aceasta masina?....eu nu am semnat un contract ferm, am avansat bani doar de comanda, asa ca maine ma duc peste dealer.....
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

Oferta pe care o asteptam era din partea Dealer-lui nu din partea Constructorului, o alarma, un pres, un serviciu (o revizie gratuita, un montaj de alarma gratuit), o maslina...
Pana la urma vand un produs cu 12-14 mii de E sau chiar mai mult, o oferta de 100-200 de E nu cred ca era imposibil. Dar in Romania nu prea se stie sa se faca comert. Cumparatorul s-ar fi simtit mult mai bine si ar fi facut reclama cea mai apreciata din lume - recomandarea respectivului Vanzator(produs).
Tinta vanzatorilor(in orice domeniu) din Romania este castigul pe termen scurt.
Din ce am citit pe alte forumuri in Ungaria sunt acelasi preturi si totusi sub o forma sau alta dealerii ofera si ei la randul lor cate ceva (nu simbolic).
La noi motive si scuze. Deh, traim in Romania mereu surprinzatoare!!!
Probabil ca ati observat pe net vinzari la second hand cu acelasi preturi(persoane particulare, firme). Oare de unde isi scot castigul???
Scuze pentru off-topic.

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

Este cineva proprietar de ceed?

lilusha
Auto:

Post by lilusha »

ndreo0241 wrote:pe cei care zic ca au obtinut discount'uri substantiale ptr 1.4 Base roaga'i sa'ti arate factura ;)
aaa, pai nu ziceau ca au obtinut discount la Cee'd. de alte masini vb ei, si eram curioasa

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

Pe 10 % sunt eu :P

Post Reply

Return to “Generalităţi”