Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
alex2905
Auto:

Re: Chiar atatea probleme are KIA?

Post by alex2905 »

Anki wrote:
Apropo ca tu ai best, spune-mi ai o problema cu faptul ca scaunul nu se regleaza si pe inaltime? M-am urcat intr-una best si senzatia mea asta a fost, ca mai am prea putin spatiu deaspura capului pana la plafon. Am 1.80, by the way.
1.83, sac 8) Pozitia de condus mi se pare destul de joasa (fata de alte masini, Logan spre exemplu). Spatarul scaunului il tin mai pe spate ca la drum lung e mai comfortabil si am suficient loc incat sa ajung cu ambii genunchi sub coloan de directie si nici nu ma intind pana la volan. Deci nu trebuie sa-ti faci mari probleme. Daca spui ca ai avut masina de servici un corsa atunci in cee'd ai sa stai ca-n sufragerie
Kia Cee'd 1.4 Best, Pewter Beige, 173.000 km @ 7 ani si 1 luna - GL 07 JHW - o vezi prin Iasi (extra: proiectoare ceata, Philips NightGuide, Midland Alan52 + Little Wil).

Anki
Auto:

Post by Anki »

[1.83, sac 8) Pozitia de condus mi se pare destul de joasa (fata de alte masini, Logan spre exemplu). Spatarul scaunului il tin mai pe spate ca la drum lung e mai comfortabil si am suficient loc incat sa ajung cu ambii genunchi sub coloan de directie si nici nu ma intind pana la volan. Deci nu trebuie sa-ti faci mari probleme. Daca spui ca ai avut masina de servici un corsa atunci in cee'd ai sa stai ca-n sufragerie[/quote]

Sa stii ca la corsa aveam scaunul dat pe cea mai joasa pozitie. :)

Ideea nu e neaparat ca nu ar fi comfortabila pozitia la condus, ci mai degraba in sensul ca nu am suficient spatiu deasupra capului. Adica cu scaunul dat mai pe spate, e si masina cu 3 usi deci cu suficient loc sa imi incapa si picioroangele. Am convins cu un coleg de birou care are best sa ma lase sa merg un pic cu ea. :P

Anki

PS: Sa inteleg ca eu nu am nici o sansa, LeCCa? :D :D :D

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

:wink: 8) :P
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

Stefan Laurentiu Dusa
Auto:

Post by Stefan Laurentiu Dusa »

,,In masina mea s-a urcat la volan un tip care are cam 1.90 si desi e reglabil scaunul pe inaltime, saracul tot nu avea loc si nu se putea lasa mai jos scaunul." :?
Nu stiu cat de reala e informatia!Si eu am 1.87 si 109 kg si stau foarte bine la volan,chiar daca e varianta de baza!Scaunele mi se par foarte comode!Sa fie mai mult loc in SW?Nu prea imi vine sa cred!Bafta! :D
cee d SW -piston grey- 1,6 DSL MT -115 CP - B 68 DSL

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@Stefan Laurentiu Dusa: Nu e mai mult loc in SW, cel putin eu unul nu cred.
Eu incap perfect la mine (am 1.96m) si nu am scaun reglabil pe inaltime iar intr-un cee'd cu scaun reglabil pe inaltime(maxim jos) nu mai stau asa de bine, parca simt plafonul pe mine. Tin sa cred ca acel mecanism are o dimensiune considerabila ce ridica scaunul putin mai sus fata scaunul fara reglaj pe inaltime.

Numai bine.

alex2905
Auto:

Post by alex2905 »

@scubli: e posibil ca acel mecanism sa ridice scaunul. in definitiv, scaunele reglabile pe inaltine sunt mai utile oamenilor scunzi sau celor care tin neaparat sa vada botul sau capota masinii. Probabil noi astia mai "mari" avem un avantaj?
Kia Cee'd 1.4 Best, Pewter Beige, 173.000 km @ 7 ani si 1 luna - GL 07 JHW - o vezi prin Iasi (extra: proiectoare ceata, Philips NightGuide, Midland Alan52 + Little Wil).

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

@Anki
Salut.
Nu cred ca e chiar un moft sa ai asa ceva pe masina:P . Eu ti-am recomandat acea varianta deoarce chiar si in cazul in care ti-ai facut bugetul pentru un best , exista sanse mari sa obtii city-ul la pretul bestului.Si chiar se justifica cu varf si indesat diferenta de pret dintre city si best ( esp , jante pe 16, scaunele reglabile , intensitatea culorilor de pe bord , proiectoare......etc ). Si nu cred ca vri ca dupa ce iti cumperi masina dupa cateva luni(una ,doua) sa iti spui ca : ahh ce bine ar fi fost sa am asta pe masina... si sa-ti bagi unghia-n gat ca n-ai dat o diferenta mica:D
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

hello boys and girls,

Abia ce am intrat si eu in lumea Kia dupa jumatate de an de statistici comparative cu celelalte masini, raportate calitate/pret/fiabilitate etc si Kia Cee`d este invingatoare. In fine detalii..
Anki am fost si am achizitionat kia cee`d best 1,4 lx 109CP, vineri ma duc sa`mi ridic masina, si uite am primit reducere de 500 E adica pretul era 11853 si m`au taxat 11353 (am luat-o pe leasing pj) iar daca o plateam cash pe langa cei 500 E mai primeam o reducere de inca 500 E.
Sper sa-ti iei Kia si sper sa te bucuri de ea!

Toate cele bune.
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

Anki
Auto:

Post by Anki »

@gguramulta

De la ce dealer? Si prin ce banca ai ales sa mergi?

Merci

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

@Anki

am fost la Bacau iar cei de aici, au ales BCR leasing, nu stiu daca e valabil pentru toti dealerii Kia cu BCR Leasing..

Abia astept vineri sa ma duc sa ridic masina:D :D
ODO 17000KM/h
Image

Anki
Auto:

Post by Anki »

@gguramulta

Aaa...ok. In Buc nu prea intra in discutie vreo negociere.

Oricum.... te cred, sa ai noroc si sa te bucuri de ea! =D>

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

@Anki

Deci mai bine sa intrebi la un dealer Kia care iti iese in cale sa intrebi de aceasta reducere, cine stie poate e la nivel national si ai un pic de noroc sau avantaj in functie de modalitatea de achizitionare a masinii

Multan` Frumos!
ODO 17000KM/h
Image

lnvisible
Auto:

Re: masina noua

Post by lnvisible »

CASCO!!! nici nu te gandi sa nu faci! cand o sa ai masina de 3-4 -X luni zgariata cu cheia si pe toate partile zdrelita in parcare, asa o sa te bucuri sa le iei banii cand o revopsesti! Eu ma oftic cand o vad asa, de cate ori o spal mai vad cate o buba noua si din toate cate sunt eu nu sunt responsabila decat de una ... restul au fost cadou!
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Si acum o intrebare pentru ceilalti: daca exista inchidere centralizata a masinii de ce mai puneti alarma? Mie mi-au zis ca n-are sens sa ii mai pun ...
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

MosNicolae
Auto:

Post by MosNicolae »

lnvisible wrote:Si acum o intrebare pentru ceilalti: daca exista inchidere centralizata a masinii de ce mai puneti alarma? Mie mi-au zis ca n-are sens sa ii mai pun ...

Eu am pus ca sa ... am alarma la masina. In plus, eu am ales varianta cu pager, ca sa fiu anuntat cand se declanseaza alarma. Exista zeci de alarme care se declanseaza noaptea, dar stiu cu precizie cand suna a mea (suna pagerul).
membru al clubului SpiteColorate.ro

Post Reply

Return to “Generalităţi”