Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Anki
Auto:

Re: Chiar atatea probleme are KIA?

Post by Anki »

Ai facut o alegere buna :wink: Acu asteptam sa ne zici cand te duci la dealer si in cat timp ti-o aduce.[/quote]

O sa zic ..cu surle si trambite chiar :D ....dar va mai trece un pic de timp pana atunci. MErci

AlexCeed
Auto:

Post by AlexCeed »

Cele doua echipari sunt best-buy in categoriile lor de pret. Ideea e ca City-ul are absolut tot ce poti vrea de la o masina (bine, mai putin mofturi gen piele, scaune incalzite, cotiera spate) la un pret special. Poti incerca totusi sa negociezi cu dealerul pt a scadea din pretul City-ului. Daca nu merge, ia-ti Best :wink:

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

Best e tot ce iti trebuie nu iti trebuie mai mult!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

Anki
Auto:

Post by Anki »

@singlecrys

Apropo ca tu ai best, spune-mi ai o problema cu faptul ca scaunul nu se regleaza si pe inaltime? M-am urcat intr-una best si senzatia mea asta a fost, ca mai am prea putin spatiu deaspura capului pana la plafon. Am 1.80, by the way.

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

In masina mea s-a urcat la volan un tip care are cam 1.90 si desi e reglabil scaunul pe inaltime, saracul tot nu avea loc si nu se putea lasa mai jos scaunul.
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

Anki
Auto:

Post by Anki »

@lnvisible

Mda...nasol. Tre' sa fac un test drive atunci.

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Eu am cam 1.75, conduc cu tocuri de cele mai multe ori si nu stau cu genunchii in volan, am loc destul dar scaunul e lasat jos de tot. Cel mai bine e sa te urci macar in ea, chiar dc nu poti sa faci test drive.

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Eu am 1.82 si mi se pare cam inalta pozitia de condus.
Pentru condus in oras, e bine. Problema apare la drumuri lungi cand mi-as dori o pozitie mai joasa, mai confortabila.

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

LOL ... imi plac comentariile spuse in lipsa de cunostinta de cauza :)

Am 1.90 si 110 kg (adica sunt ditai omu`) si am best, si nu am nicio problema de a incapea la volan (de altfel nici in spate nu mi-e rau). Am observat in showroom ca daca masina are trapa, plafonul coboara suficient de mult cat sa te jeneze daca ai peste 1.80. Dar la best nu se pune problema de trapa.

E bine sa te uici in ea sa dormi linistit pana iti vine masina, dar in mod sigur nu o sa ai probleme de dat cu capul
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

Anki
Auto:

Post by Anki »

SeKAh wrote:Eu am 1.82 si mi se pare cam inalta pozitia de condus.
Pentru condus in oras, e bine. Problema apare la drumuri lungi cand mi-as dori o pozitie mai joasa, mai confortabila.
Da , in fine, ideea varianta cu 3 usi ar presupune sa ai destul loc si la picioare (ca mi-s lungana :D ) si deasupra capului. Mai comfortabil...

Vedem, un drive test ca sa ma asigur totusi.

Merci frumos. :D

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Cu placere; am uitat sa spun totusi ca eu sunt obisnuit cu masini la care pozitia de condus e mai joasa, mai sportiva, dar altfel stau destul de bine si in Ceed si nu cred sa ai probleme la capitolul asta. Doar ca pentru perceptia mea, scaunul e usor inalt.

PS: imi plac fetele mai inalte, asa ca ai un + de la mine :P

Anki
Auto:

Post by Anki »

@SeKAh

:D

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

@SeKAh ... e discriminare, la 1.75 nu ma incadrez pt un + ? :lol:

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

ei 1.75 e numai bine :lol: eu am 1.80 si cred ca m-as obisnui greu ca prietena mea sa aiba aceeasi inaltime :p
in alta ordine de idei, cu tot scaunul reglabil, prima impresie a fost si la mine ca scaunul e umpic cam sus chiar si in pozitia cea mai joasa, dar nu cred ca te va jena in nici un fel. eu stiam ca oricum scaunele care nu au reglaj sunt by default in pozitia cea mai de jos. nu ti-ar folosi cam la nimic reglajul scaunului pe verticala, asa cum nu imi foloseste nici mie :lol: insa volanul reglabil... e cam necesar, o sa pierzi putin confort la faza asta.
e foarte mare pacat ca nu exista o varianta Base la proceed 1.4 pe care sa o poti configura, asa cum e la 1.6.
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@Anki: In pro_cee'd nu m-am urcat sa vad cum e, dar am cee'd si nu am scaunul reglabil pe intaltime si incap perfect in masina, nu ma deranjeaza deloc pozitia la volan. Tin sa precizez ca am 1.96m ;)

Post Reply

Return to “Generalităţi”