Sa-mi mai cumpar CEE'D???
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Re: Chiar atatea probleme are KIA?
si ca sa fiu on-topic. eu unu inafar de ceed ti-as recomanda un fiat grande punto. mie unu mi se pare a fi o masina pt fete , foarte sic si nici nu e chiar asa de scumpa sau fiatul bravo care arata si ala bine 

Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
O sa fii uimit, dar asa cum spuneau cei de mai sus, o sa depasesc lejer 13K la Fiat daca ma apuc sa imi aleg dotarile pe care le gaesesc la varianta Best.
Bravo arata frumusel, nimic de zis, dar inclsiv cu oferta asta de 50%, sunt scumpe. Recunosc ca nu am fost al dealer-ul lor sa vad exact ce oferte ar avea/sau nu.
Eu sunt cu pata pe Kia, o visez si noaptea, iar cand trec pe strada pe langa o Kia parcata ma uit in interior ca si copiii aia mici.
Raman la Kia, e mult prea frumoasa si cu dotarile pe care le ofera la Best e perfect pt mine.
Bravo arata frumusel, nimic de zis, dar inclsiv cu oferta asta de 50%, sunt scumpe. Recunosc ca nu am fost al dealer-ul lor sa vad exact ce oferte ar avea/sau nu.
Eu sunt cu pata pe Kia, o visez si noaptea, iar cand trec pe strada pe langa o Kia parcata ma uit in interior ca si copiii aia mici.

Raman la Kia, e mult prea frumoasa si cu dotarile pe care le ofera la Best e perfect pt mine.
bravo! =D>
te asteptam cu achizitia si jurnalul de bord!

KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Anki: Felicitari
Ma bucur ca te atrage masina la fel de mult cum ne atrage si pe noi.
Inainte sa o achizitionez si eu eram destul de sceptic, dar acum nu as mai da masina asta pt. multe alte masini, fie ele de orice natie.
Se observa entuziasmul meu in micul emoticon din semnatura, nu ?

Inainte sa o achizitionez si eu eram destul de sceptic, dar acum nu as mai da masina asta pt. multe alte masini, fie ele de orice natie.

Se observa entuziasmul meu in micul emoticon din semnatura, nu ?

si eu vreau sa imi iau acuma cu programul rabla.sper sa nam probleme cu ea
@Anki , eu zic ca nu merita sub nici o forma masina la mana a 2-a. Singura problema la Kia Ceed sau Pro Ceed a fost piesa aceea de la coloana de directie care la masiniile noi s-a rezolvat. Ar mai fi suspensia spate zgomotoasa(mie nu mi se pare), toate masinile care au suspensie sport si sunt hatchback-uri fac asa pentru ca sunt "scurte" si portbagajul face parte din interiorul masinii(adica nu e separat de interiorul masinii cum e la un sedan,sper ca ai inteles ideea). Sa-ti dau exemplu: Pegeout 207 face ca toate alea(troncane, bocane,face groaznic), mult mai rau ca Ceed, Citroen c4 si el e zgomotos ,Focus.. .....lista e lunga. Singura masina care mi s-a parut mai silentioasa la suspensia spate a fost Golf V(dar are suspensii mai moi). Eu zic ca e cea mai buna alegere posibila.
P.S. sa fim seriosi, toti cocalari , toti tiganii, toti basinosi au BMW-uri(mai ales seria 3), audi A4, A3 etc. Domle sunt masini nemtesti
)). S-a dus vremea cand iti luai masina si o tineai toata viata, traim intr-o societate de consum in care nimic nu rezista o vesnicie.
P.S. sa fim seriosi, toti cocalari , toti tiganii, toti basinosi au BMW-uri(mai ales seria 3), audi A4, A3 etc. Domle sunt masini nemtesti

@djniki4
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu ultima replica, insa faceam referire la tiganii, pustimea , toti care vor sa sufere ca au masina smechera, nemteasca, nicidecum nu ma refeream la oamenii de rand sau oamenii seriosi care au BMW, Audi. Scuze
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu ultima replica, insa faceam referire la tiganii, pustimea , toti care vor sa sufere ca au masina smechera, nemteasca, nicidecum nu ma refeream la oamenii de rand sau oamenii seriosi care au BMW, Audi. Scuze
-
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
-
- Auto:
Poate acum dupa noile reglementari e zero, eu la masina din semnatura am platit taxa 181 euro.Vladd wrote:este 0 la kia, si la toate masinile noi euro4
cee'd City 1.4 Piston grey -BC 08 SID-
achitat avans 8.10.2008, serie șasiu 11.11.2008, la volan din 20.11.2008
ODO: 44.000 and counting
http://picasaweb.google.ro/iancu.ionut/Forest#
achitat avans 8.10.2008, serie șasiu 11.11.2008, la volan din 20.11.2008
ODO: 44.000 and counting
http://picasaweb.google.ro/iancu.ionut/Forest#
Chiar atatea probleme are KIA?
Si inca ceva legat de secod hand: daca e atat de buna si frumoasa de ce o vinde?
Cum poti sa compari o masina cu 3-5 ani in carca si vreo 100-200k Km fie ei facuti chiar in Germania pe drumurile lor bune si cu carburantii lor extra, cu o masina noua 0-10 Km. Orice discutii sunt de prisos!; e adevarat si pretul e altul, dar oare se merita? Gandestete ca cei de la Kia ofera garantie 7 ani sau 150k km deci o medie de 20k si ceva pe an!, iar cazul de mai sus media este peste 35k pe an, unde i-a facut frate?. Intreaba pe cine vrei tu sa vezi daca a reusit sa faca mai mult de 20k pe an cu masina proprie in interes personal. Poate sa fii tot timpul pe drumuri. Dar atunci nu mai e in interes personal. Deci ia aminte! Cat despre motorizare, diselul e disel iar benzina e benzina, cu avantaje si dezavantaje de ambele parti, ce trebuie sa ai in vedere este sa te uiti cat costa consumabilele de la revizii (filtru carburant mai ales, filtrul de ulei si uleiul in sine) si ai sa vezi ca aici motorizarea pe benzina sta mult mai bine(mult mai ieftine). Cand mai am argumente noi voi reveni cu post, sper doar sa nu fie prea tarziu. Sper sa te ajute sa iei o decizie inteleapta, desi esti deja oarecum hotarata. Noi te asteptam cu drag in clubul nostru.
Cum poti sa compari o masina cu 3-5 ani in carca si vreo 100-200k Km fie ei facuti chiar in Germania pe drumurile lor bune si cu carburantii lor extra, cu o masina noua 0-10 Km. Orice discutii sunt de prisos!; e adevarat si pretul e altul, dar oare se merita? Gandestete ca cei de la Kia ofera garantie 7 ani sau 150k km deci o medie de 20k si ceva pe an!, iar cazul de mai sus media este peste 35k pe an, unde i-a facut frate?. Intreaba pe cine vrei tu sa vezi daca a reusit sa faca mai mult de 20k pe an cu masina proprie in interes personal. Poate sa fii tot timpul pe drumuri. Dar atunci nu mai e in interes personal. Deci ia aminte! Cat despre motorizare, diselul e disel iar benzina e benzina, cu avantaje si dezavantaje de ambele parti, ce trebuie sa ai in vedere este sa te uiti cat costa consumabilele de la revizii (filtru carburant mai ales, filtrul de ulei si uleiul in sine) si ai sa vezi ca aici motorizarea pe benzina sta mult mai bine(mult mai ieftine). Cand mai am argumente noi voi reveni cu post, sper doar sa nu fie prea tarziu. Sper sa te ajute sa iei o decizie inteleapta, desi esti deja oarecum hotarata. Noi te asteptam cu drag in clubul nostru.
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
anki, eu ti-as recomanda sa cumperi city-ul, indiferent de motorizare. mai bine faci un efort financiar si iti achizitionezi o masina care stii ca are absolut tot ce ti-ar trebui. cine stie poate o obtii chiar la pretul bestului.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
La circa 11000€ cumperi o Kia Cee'd Diesel sau benzina 5 Usi de 10-12 luni din Germania, chestie care zic eu se merita din moment ce garantia e valabila mai departe, e vreo 2000€ mai ieftin decat sa o iei noua pe benzina din Ro, iar singurul lucru care lipseste este USB-ul, merita data o raita pe http://www.mobile.de. ESP e standard, DPF-ul la fel.Motivul vanzarii lor? sunt masini de flota luate in leasing...
tschuss,
m
tschuss,
m
Cee'd SW (2007),LX+W+S, 115 CRDI, albastru baltic-Vandut 04.03.2016 la 196000km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km
-
- Auto:
si eu am cercetat mult piata,pana sa ma decid!totusi,incearca un cee d!lasa polo facut in spania,clasa c,accent,megane,bravo si alte fiat-uri facute la turci,astra facut la unguri!masina se comporta excelent!in afara de suspensie (care trebuie sa recunoastem ca e cam rigida cand e goala),nu stiu de ce as putea sa ma ,,plang"!nemaiscriind ca sofer fiind,am condus destule masini iar de cele facute in turcia spre exemplu,am fost cel mai dezamagit(chiar daca au o anume sigla in fata)!nu te lua dupa toti frustratii,care te sfatuiesc sa iei o vechitura!de ce crezi ca o vinde un neamt dupa cativa ani?ptr ca nu renteaza sa incepi sa investesti in ea!daca o iei noua,chiar daca vrei sa o tii mai mult,cum o intretii si exploatezi,asa o ai!raportul calitate-pret,cred ca e cel mai bun!mai gandeste-te!si ia decizia corecta!cat mai multi km fara probleme,indiferent de ce alegi!
cee d SW -piston grey- 1,6 DSL MT -115 CP - B 68 DSL
Ai facut o alegere bunaAnki wrote:
Eu sunt cu pata pe Kia, o visez si noaptea, iar cand trec pe strada pe langa o Kia parcata ma uit in interior ca si copiii aia mici.![]()

Kia Cee'd 1.4 Best, Pewter Beige, 173.000 km @ 7 ani si 1 luna - GL 07 JHW - o vezi prin Iasi (extra: proiectoare ceata, Philips NightGuide, Midland Alan52 + Little Wil).
Salutquelloo wrote:anki, eu ti-as recomanda sa cumperi city-ul, indiferent de motorizare. mai bine faci un efort financiar si iti achizitionezi o masina care stii ca are absolut tot ce ti-ar trebui. cine stie poate o obtii chiar la pretul bestului.
Din pacate pt mine va fi oricum un efort financiar chiar si pt varianta best. Nu vad de ce city s-ar justifica intr-atat incat sa optez pt aceasta varianta.
In best ai cam tot ce iti trebuie. Singura chestie care mi-ar mai place in plus ar fi posibilitatea de reglare a scaunului pe verticala. Dar e deja moft.
Spune-mi din punctul tau de vedere, poate ma insel.
Anki