Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

pogo wrote:Ce prostie mi se pare chestia asta cu plimbatul pina la Pitesti. Cred ca ar fi mult mai ieftin si ar dura si mai putin sa angajeze pe cineva in Arad sau Oradea, pe unde intra ele in tara si sa faca acolo verificarea. Apoi sa le distribuie in tara.
Nu transportul de la Pitesti in tara dureaza mult, ci verificarea tehnica. Asa ca nu conteaza prea mult unde o fac, atata timp cat ar fi avut destui oameni. Insa cei de la Kia probabil s'au gandit ca n'are rost sa angajeze acum mai multi oameni, ca poate mai incolo n'o sa mai fie nevoie de toti. Asa ca, mai bine o mai balbaie acum la inceput ... si fac "economie" ... pe seama noastra
onutzy wrote:masinile care trebuiau livrate azi au venit fara numere rosii.cei din bucuresti nu mai aveau numere, asa ca au facut comanda la arges. asa ca mai asteptam o zi.
Daca retinusem bine, tu esti tot din CT. Ce legatura au numerele rosii cu Buc sau Arges? Cate masini au sosit deocamdata in CT?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

onutzy
Auto:

Post by onutzy »

masinile au ajuns in CTA dar nu stiu cate la numar.am inteles ca numerele trebuiau sa vina de la buc.iar acolo nu mai au si trimite argesul .

pogo
Auto:

Post by pogo »

andrei0241 wrote: ... Nu transportul de la Pitesti in tara dureaza mult, ci verificarea tehnica. Asa ca nu conteaza prea mult unde o fac, atata timp cat ar fi avut destui oameni ...
Ba si ala dureaza. Si mai ales costa. Toti transportatorii "mor" cind aud ca trebuie sa faca drumuri prin tara, numai la cei de la Kia le place sa-i plimbe aiurea masinile prin tara. E mult mai simplu sa duci un om la Arad decit sa duci xxx masini la Pitesti pentru ca apoi cu o mare parte din ele sa te intorci inapoi (pentru cei din Ardeal, Banat, chiar si Moldova) .
Asta-i problema de clasa I de logistica.
cee'd EX+ 1.6 DSL

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai numerele rosii tre sa fie cu CT xxxxx. De Arges sa fie vorba unde's facute?

Pogo, ca dovada pentru ceea ce am afirmat inainte ... uite ca masinile sunt sosite de 2-3 zile la Pitesti, insa nu au plecat mai departe, si inca va mai dura, pentru unele chiar si o saptamana. Asta in timp ce transportul lor pana la Pitesti si apoi spre destinatia finala nu dureaza mai mult de 3 zile (in tara ma refer)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

arka
Auto:

Post by arka »

Romania - tara tuturor posibilitatilor
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com

apachioara
nicicum
Auto:

Post by apachioara »

ia uite ce-mi scrie azi dealerul din Cluj: "Buna ziua,
Am placerea de-a va anunta ca masina d-voastra va fi ridicata din Zilina si pusa pe transport catre Romania, luni 06.08.2007."

adica.. posibil pe sapt aviatoare sa fie in Cluj? .. sau mai dureaza inca 2 sapt sa faca drumul de la Pitesti la Cluj?...
c-asa-i la noi... mama noastra!

:evil:
cee'd 1.4gsl Ltd. Ed. Pewter Beige CJ-56-GUG
http://picasaweb.google.com/apachioara2/CeedU

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

totusi...te-a informat.
e ceva ...nu?
hai sa le dam o bila alba :wink:
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Daca pleaca luni - la Pitesti ajunge pe miercuri. Plus ca pana atunci nu cred sa termine de verificat cele deja existente acolo. Deci mai devreme de luni 13.08 chiar nu te'as sfatui sa'ti faci sperante. Sa ai noroc sa ma insel, insa nu cred ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

La mine pe 30.07 a plecat din Zilina - Acum o cauta pe la Pitesti .. citez : " Cred ca se afla la Pitesti, saptamana viitoare o aveti..."
Cred dar habar nu au ...varza totala
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai tocmai din asta vine "The power to surprise" (pe ei insisi in primul rand si apoi pe noi :P)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

twiny
Auto:

Post by twiny »

vad ca deja dau si mail-uri la unii...pai sa fiti fericiti...eu cand am sunat a fost ceva vag si general, de genu :"majoritatea or sa vine saptamana asta sau viitoare"...m-am saturat!!
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

cristinel
Auto:

Post by cristinel »

salut ! comanda facuta la mijlocul lunii mai

primit azi 03 august sms de la dealarul local ca auto produse in luna iulie vor fi livrate pana pe 10 august (sper anul asta :?: ).

asta dupa ce ieri am sunat si mi s-a spus k sigur masina e in tara si are si facuta inspectia. "Ei doar asteqapta transportul ce tb sa soseasca din clipa in clipa" :shock:
Last edited by cristinel on 03 Aug 2007, 17:19, edited 1 time in total.
ceed 1.4 base(piston grey) + optionale

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Bine ai venit pe forum "cristinel" !
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

cristinel
Auto:

Post by cristinel »

bine v-am gasit :D

cristinel
Auto:

Post by cristinel »

mai e cineva din galati care a primit sms???

Post Reply

Return to “Generalităţi”