Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
august??? sau iulie? sau iunie? poate mai? 

Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
rectificare nu am exprimat intr-adevar corect termenul maxim de asteptare este de 2 saptamani. insa intre timp binenteles ca se vor mai face livrari ca nu o sa tine aia la pitesti atatea masini. asa ca fiecare dupa noroc........ca la astia la Kia ai nevoie de mare noroc.
si eu care scriam la primele mele nposturi ca nu am avut nicio problema cu dealerul cu contractul etc.......imi retrag cuvintele.
si eu care scriam la primele mele nposturi ca nu am avut nicio problema cu dealerul cu contractul etc.......imi retrag cuvintele.
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar
-
- Killed In Action
- Auto:
Mi se pare inacceptabil sa vina masina cu 120Km la bord.
Este vreo limita in sensul asta?
Mie tot ce este peste 20Km mi se pare suspect.
Chestia asta i s-a intamplat cuiva cand a lasat masina (Hyundai Accent) in service. A ridicat-o cu 1xx KM la bord in plus.
Nu e normal sa dai un car de bani si sa stai si cu grija ca nustiu ce retard ti-a forjat masina cat era in rodaj...
Este vreo limita in sensul asta?
Mie tot ce este peste 20Km mi se pare suspect.

Chestia asta i s-a intamplat cuiva cand a lasat masina (Hyundai Accent) in service. A ridicat-o cu 1xx KM la bord in plus.
Nu e normal sa dai un car de bani si sa stai si cu grija ca nustiu ce retard ti-a forjat masina cat era in rodaj...

Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Nou transport
Din cate am inteles eu azi pleaca un nou transport de la Zilina catre Bucuresti. Dar cica ajunge doar saptamana viitoare 

Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
Mie mi-au spus de la Mit ca masina mea a fost pusa pe trailer ieri si face 2 zile pana la Pitesti. Apoi o mai freaca pe-acolo pana miercuri sau joi sapt viitoare. Acum sunt vopsite sau le indreapta indoiturile facute pe drum? Stie cineva? E cineva din Pitesti?
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
daca nu ai sanasa sa fii in aceasta "majoritate a comenzilor pana pe 1 iunie" ai sanse sa mai astepti o luna.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
Transport
Intr-adevar si din informatile mele ieri a plecat de la Zilina un transport cu mashinutze. Dealerul mi-a spus ca voi avea mashina saptamana viitoare dar nu se stie inca in ce zi (probabil din cauza fazei aleia cu Pitesti-ul).
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
...dealeru' spune cum ca masina ar fi in tara..dar nu stie unde!
..ar fi chiar greu sa iti poti urmari masina pe net pe baza seriei de sasiu? pana si un banal colet poate fi urmarit pe baza AWB - ului! sictir total... scuze! 

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?