Lista asteptare masina -2007-
de cand asteptam asta...
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Stai ca asta nu o mai inteleg!!!! Pai masina era pe stoc la ei? Ca daca ai comandat-o nu prea inteleg cum a venit pina nu au platit cei de la leasing. Cel putin din discutiile de pe forum ( inclusiv in urma discutiilor cu vanzatorul propriu) masina nu vine in tara pina nu este achitata. Deci daca poti sa-mi dai si mie ceva amanunte... ca mor de curiozitate. ( Scuze daca subiectul este usor off topic)silvio wrote:hihi.... masina mea sta de vreo 2 zile in curte la Baneasa ca nu a platit firma de leasing masina
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
- Auto:
@dan0302: ce data de livrare ai?
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
pai la mine la dealer nu se poarta data de livrare....scrisa....totul e verbal...ultima informatie e de luni...am fost sunat si a zis ca masina a fost incarcata si pleca spre romania...iar de diminetza imi zisa ca asteapta sa ii spuna bucurestiul dak e masina ajunsa sau nu la pitesti
kia ceed lx 1,4, piston grey, OT-02-XTS
masina mea trebuia sa vina pe 02.08 adica azi initial a zis ca sa mai asteptam putin ca ar fi zis 05.08 si nu am inteles eu. azi dau telefon si zice stai linistita masina e in tara impreuna cu inca 300 buc. reviziile nu se fac decat la pitesti ca asa e politica pe la ei....si cei da acolo s-au vazut cu multe masini si putin kef de munca. asadar concluzie s-ar putea sa o am saptamana viitoare sau in maxim 2 saptamani . parerea reprezentantului meu de vanzari.....realitatea o zic cand o sa parchez masina in garaj
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar
-
- Killed In Action
- Auto:
eu in ziua in care am facut comanda pentru cid, am incercat sa obtin un discount ... si printre argumente dealeru mi-a spus ca masina se vine bine si ca nu e cazul iar eu i-am spus ca un coleg care si-a luat corsa(masina cu record de vanzari fata de ceed care mai are de mancat la capitolul asta) a obtinut un discount bunisor care s-a materializat in optionale... la care dealeru ma intreaba... cat a asteptat colegul pentru masina? la care eu ii spun in jur de 3 luni... la care el: pai vezi? la noi dureaza 2, maxim 3 saptamani...
pana la urma, bineinteles p#!@ discount.
Din ce am vazut dureaza 2-3 saptamani sa primesti seria, 2 luni sa primesti masina, 2 saptamani verificarea la pitesti.. deci tot 3 luni
In fine... pe termen scurt ei castiga, dar pe termen lung au numai de pierdut.
pana la urma, bineinteles p#!@ discount.
Din ce am vazut dureaza 2-3 saptamani sa primesti seria, 2 luni sa primesti masina, 2 saptamani verificarea la pitesti.. deci tot 3 luni
In fine... pe termen scurt ei castiga, dar pe termen lung au numai de pierdut.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
-
- Auto:
in sfarsit dupa o lunga aste[ptare a sosit masinuta!!!! foto nu am sa pun...e banalul silver (optiunea sotiei) are pragurile de jos negre ...e super....merge de rupe pe unde am putut merge mai repede ca era omor ieri pe ploaie in buc...azi mi a rapit o sotia si a fugit cu ea la coafor ...dar diseara e a mea ...surpriza a fost ca avea la bord 120 km!!! poate or fi verificat esp ul???
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)