lampa lectura parasolar
-
- Auto:
lampa lectura parasolar
Am comandat si lampa lectura parasolar dar dealerul mi-a spus ca vine standard si n-a mai trecut-o; cand a venit masina nema nici o lampa; apoi dealerul a zis ca se poate monta ulterior sa suport eu doar montajul; acum m-am dus sa ma interesez eu la piese (cladirea mitubishi de pe buc-pl) si mi-au spus ca trebuie schimbata si tapiteria interioara daca vreau lampa care costa peste 500 euro; ce pana mea? chiar asa e? pareau amatori aia de la receptie de acolo; a mai montat careva lampa ulterior?
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: lampa lectura parasolar
iti recomand Carrefour -la piese auto au ceva asemanator pe leduri cu adeziv pe spate (apesi pe ea se aprinde) desigur este pe baterii...sau o iei pe cea de 500e (oricum cam mult pentru un fir tras daca nu cumva este tras deja) jecmaneala pe fata.....bip bip bip
Poate ne spui si la ce dealer ai patit asa ceva ca sa nu se mai pacaleasca si altii si eventual sa se fereasca de acest dealer "competent"
Kia Cee`d 1.4 Start
-
- Auto:
500 de euro.....wtf...si eu care credeam ca proiectoarele ceata la 350 euro sunt furt pe fata....
)...oricum cititul face rau la ochi
) :-"

Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002
ID Messenger : mihaita_baloteanu
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002
ID Messenger : mihaita_baloteanu
-
- Auto:
la ala de la iesire spre ploiesti.. pe dreapta inainte de pod; oricum omul cred ca a gresit totusi.. a zis ca suporta el piesa(cred ca se gandea la 20 € cat e optionalul) ; sa vad dupa ca iau leg cu el cum sta treaba; totusi nu inteleg de ce ar trebui schimbata tapiteria; are deja o adancitura pentru lampa aceea ar trebui data doar gaura pt fir de + si prinsa in suruburi si eventual scoasa pentru a trage firul dar nicidecum inlocuita
- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
Eu n-am auzit ca lampa de lectura sa fie standard, poate dealerul a facut o confuzie, sau nu stia ce vorbeste. Eu am comandat-o optional si e la locul ei. Poate ar fi trebuit sa insisti s-o treaca la optionale. Iar tapiteria nu cred ca trebuie schimbata, ci doar decupata. Vezi cum te intelegi cu dealerul. Multa bafta!
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
daca este best oricum are acel suport acolo (un plastic) -doar ca nu sunt montate luminile respective (cu tot cu suportul lor)....deci nu trebuie decupat nimic, trebuie doar sa schimbe "plafoniera" si sa traga 2 fire (ca nu e ... sa aiba - pe caroserie) daca nu sunt trase deja.
-
- Auto:
pai e o singura bucata cu tapiteria tavanului; trebuie decupata in dreptul lampii pentru fir cel putin teoretic
A montat cineva aceasta lampa ulterior ? A cumparat cineva aceata lampa? Si daca da, la ce pret?
tutorial de montare lampa lectura parasolar
http://www.kia-ceed.info/?section=handm ... =nav_light
asta e pretul in Rusia (din pacate)
3.000 RUB = 291,3 RON
http://www.kia-ceed.info/?section=handm ... =nav_light
asta e pretul in Rusia (din pacate)
3.000 RUB = 291,3 RON
Tutorialul il stiu pentru ca l-am studiat de mai multe ori.
Acum m-ar interesa pretul in Romania si daca a comandat cineva asa ceva.

Acum m-ar interesa pretul in Romania si daca a comandat cineva asa ceva.
bai fratilor eu din cate stiu, ceea ce e in tutorial, nu e lampa parasolar, aia e plafoniera in toata regula.
lampile de la parasolar sunt cele de sub parasolar, care se aprind atunci cand deschizi oglinda.
corectati-ma daca gresesc...
lampile de la parasolar sunt cele de sub parasolar, care se aprind atunci cand deschizi oglinda.
corectati-ma daca gresesc...
kia cee'd 1.4 city - pearl black
http://puiutu81.mybrute.com
http://puiutu81.mybrute.com
-
- F.B.I
- Auto:
pana la urma este fir tras sau nu este?? ca si eu as dori sa imi montez lampa