Lista aşteptare maşina -2008-
Re: Comanda August
salutare...am intrat si eu de curand in familia posesorilor de kia...de fapt, am facut comanda pe 9 august, astept seriile, care din spusele dealerelui, or sa vin intre 5 si 10 septembrie, ceea ce inseamna ca voi avea masinuta pe la sfarsitul lunii septembrie....grea e asteptarea 
Cee'd sw 2013, 1.6crdi 128CP, cu mici upgrade-uri
ODO 130k and counting...
Ex: Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
Jurnal de bord
ODO 130k and counting...
Ex: Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
Jurnal de bord
@Akbhar
point taken.
totusi nu cred ca as fi avut sansa la alarma sau senzori de parcare. cererea depaseste cu mult oferta, si isi permit. am un prieten care ar fi dat el spaga numai sa-i vina mai repede cee'd-ul, nu invers cum ar fi fost normal (sa primeasca el bonusuri ca isi ia masina de la acel dealer)
asta e.
point taken.
totusi nu cred ca as fi avut sansa la alarma sau senzori de parcare. cererea depaseste cu mult oferta, si isi permit. am un prieten care ar fi dat el spaga numai sa-i vina mai repede cee'd-ul, nu invers cum ar fi fost normal (sa primeasca el bonusuri ca isi ia masina de la acel dealer)
asta e.
Cee'd 1.4 GSL BEST - Kompass Blue CT61PUK
Re: Cine asteapta?
Felicitari,s-o stapanesti sanatos si fara probleme.E bine ca ai scapat , că noi........mai avem putin de asteptat,se pare.Cît?nici eu nu stiu,dar din ce am mai citit pe forum si din ce stiam totul depinde de data la care am platit avansul,aşa căăăăă,toţi care am plătit în prioada 24-25 ale lunii avem de stat aproape 3 lunicristianul wrote:Gataaaaa ieri de ziua mea m-a sunat dealerul si m-a intrebat cat de de mult imi doresc masina avand in vedere ca poate sa imi faca un cadou frumos , asa ca la ora 17:30 am dat prima oara de cheia din contact![]()
![]()
![]()
.pozele urmeaza
Last edited by snake on 01 Sep 2008, 13:11, edited 2 times in total.
Posesor pro ceed Best 1.4 Compas Blue----------B 53 AKM
comanda pe 23 iunie.. inca nimic, pro ceed + chestii. Saptamana viitoare sun
Pro Ceed, Silver 1.4 Classic + Jante, volan /schimbator piele, cheie pliabila
pai comanda in fabricatie dureaza 90 de zile lucratoare!!!!!
mai aveti de asteptat!!!!
in legatura cu seriile de sasiu masinile sunt care exista si pe stoc si nu au inca serie de sasiu din cauza comenzilor in nr mare!!!
in legatura cu seriile de sasiu masinile sunt care exista si pe stoc si nu au inca serie de sasiu din cauza comenzilor in nr mare!!!
presurile SE DAU GRATISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
DOAR DEALRII CER BANI PE ELE LA MIT MOTORS SUNT GRATIS!!!!
DOAR DEALRII CER BANI PE ELE LA MIT MOTORS SUNT GRATIS!!!!
IN LEAGATURA CU DISCOUNTUL LA MIT MOTORS SE FAC DISC. DAR NU LA CEED IN NICI UN CAZ PT CA MASINA ASTA SE VINDE SINGURA CA PAINEA CALDA!!!!!!
AI PROBLEME CU "CAPS LOCK"-UL?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
Orlando_LR
- Pro_ceed-ar
- Auto:
si ma rog d c mi s-a zis mie de catre dealer ca in septembrie la inceput am seriile,masina fiind comandata in 10 iulie?probabil ca sa ma racoreasca ca nu dureaza mult si dupa aia sa ii sar in cap?!?sau doar ca sa se amuze pe seama mea?roxa_roxa wrote:pai comanda in fabricatie dureaza 90 de zile lucratoare!!!!!
Ma rog...cam suspect...
Pro_ceed Classic+optionale.Comandata pe 10 iulie.Primita pe 29 septembrie.Mars red. 1.4 poze: http://gonzo.fotohost.ro/gonzo_pro_ceed_mars_red
R.I.P. Micutzu
R.I.P. Micutzu
Gresit si sa-ti spun ce prevede contractul:roxa_roxa wrote:pai comanda in fabricatie dureaza 90 de zile lucratoare!!!!!
-3.1 Termenul de livrare este de 60 de zile lucratoare de la data 25.ale lunii
-Diferenta se achita cu 14 zile inaintea livrarii,in baza instiintarii date de vanzator.
Deci eu inca mai sper ca cei care am platit diferenta,sa ne luam masinile
Posesor pro ceed Best 1.4 Compas Blue----------B 53 AKM
judoka wrote:Azi iam dus si actele de la "rabla" la dealer...si mia zis k masina e la pitesti si in max 21 de zile vine....imi vine sa-l o mor...aceeasi chestie mia zis-o si acum 2 sapt cand am achitat avansul.... asta este....mama ei de romanie! Numa bine tuturor
Masina pleaca din locatie in mom. platii integrale !Asa ca nu ai de ce sa mori!
Re: Comanda mai 2008
fratilor, am primit masina pe 1 aug., de atunci am facut cu ea vreo 8000 km, am fost pina in finlanda cu ea prin tarile baltice. Pina acum nu m-a dezamagit jucaria! Si sa stiti ca am talpa grea si abuzez de viteza pe unde se poate
)
KIA Ceed SW 1.6 - 01.08.2008
Re: Comanda mai 2008
@kaspersky
haoleu, Finlanda???
cool man
....poate deshizi si tu un jurnal de bord sa povesteshti mai mult de pe drum si de acolo 
haoleu, Finlanda???
CEE'D 1,6 GSL BASE Piston Grey + 2-3 optionale;
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km
bine roxa dar de ce mia zis in momentul achitarii avansului k de "acum" in max 3 sapt vine...? ma incurcat...eu am stat 2 sapt. linistit zicand k o sa duc rabla in ultima sapt la remat si sa nu raman prea mult fara masina...dar cand am duso si iam dus actele a zis iarasi...de acum max 3 sapt. Daca stiam si imi zicea duceam rabla de la inceput si acum aveam cee'd-ul. Asta este...sa fie bine in continuare. Bafta tuturor!
KIA CEE'D 1.4 BEST-SO RED- SB-19-DEI- Super incantat-multumit-fericit 
reclama aiurea in tramvai. toata lumea stie ca lucrezi acolo. e, uite ca pentru niste amarate de presuri n-am luat de la tine.roxa_roxa wrote:IN LEAGATURA CU DISCOUNTUL LA MIT MOTORS SE FAC DISC. DAR NU LA CEED IN NICI UN CAZ PT CA MASINA ASTA SE VINDE SINGURA CA PAINEA CALDA!!!!!!
sic!
Cee'd 1.4 GSL BEST - Kompass Blue CT61PUK