Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
shpid3r
The One
Auto:

Re: Comanda IULIE

Post by shpid3r »

@MARIUSK
S-o stapanesti sanatos!
Trece-ti statusul (masina si 'waiting') la semnatura. S-ar putea sa vrei sa scrii despre asta in threadul Comanda AUGUST, avand in vedere data comenzii tale :P
A, si bine ai venit printre noi!

On Topic:
Azi am fost de-am platit masina (mi-am ales o zi in care cursul si-a rupt picioarele urcand, dar deh, acum a aprobat banca), si am intrebat cand vine masinutza: sfarsitul saptamanii urmatoare (desi nu exclud, personal, nici inceputul saptamanii dupa sapt urmatoare), pe motiv ca lumea a fost in concediu...
Soo, livrarea nu e la o luna, e cam la o luna jumate (la BEST, HB).
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

GABONTZ
Auto:

Re: Cine asteapta?

Post by GABONTZ »

eu am comandat'o pe 25 iulie si mi s'a spus k vine in septembrie...insa de fiecare data cand am sunat mi s'a spus sa mai am rabdare cu seriile..cat sa mai astept?! a mai comandat cineva in aceeasi perioada la mit motors baneasa?
Kia ceed 1.6 Hp Classic, Mars Red, transmisie automata, geamuri fumurii, scaun sofer si pasager cu incalzire, scaun pasager reglabil pe inaltime,oglinzi cu reglaje si pliere electronica, RDS radio 6 CDC + MP3, cheie 3 butoane, pilot automat + comenzi pilot automat pe volan, climatronic, pachet sport. Ridicata pe 18.09.2008
ODO: 14.000 + km

snake
Auto:

Post by snake »

GABONTZ wrote:eu am comandat'o pe 25 iulie si mi s'a spus k vine in septembrie...............
Eu zic sa mai ai putina rabdare pana pe 15-20 septembrie,eu am comandat-o pe 24 iunie si abea pe 14 august am stiut ceva despre masina(atunci au primit seriile),oricum nu mai ai mult,trec repede zilele.
Posesor pro ceed Best 1.4 Compas Blue----------B 53 AKM

MARIUSK
Auto:

Post by MARIUSK »

Salutare tuturor!Eu am dat comanda pe 08 august la img si azi am vorbit cu dealerul si mi-a spus ca la inceputul lunii octombrie o sa primesc seria de sasiu si apoi sa virez banii!
Poate sa-mi spuna si mie cineva cat dureaza de la comunicarea seriei sasiu pana la momentul in care voi primi masina :?:
Viitor posesor Kia Ceed best HB 1.6, 122 CP, silver machine!

GABONTZ
Auto:

Post by GABONTZ »

@snake...crezi k mai am rabdare?! simt k nu mai trec zilele astea...sper din tot sufletul sa vina pe 15-20 septembrie...sa nu se mai intarzie!
Kia ceed 1.6 Hp Classic, Mars Red, transmisie automata, geamuri fumurii, scaun sofer si pasager cu incalzire, scaun pasager reglabil pe inaltime,oglinzi cu reglaje si pliere electronica, RDS radio 6 CDC + MP3, cheie 3 butoane, pilot automat + comenzi pilot automat pe volan, climatronic, pachet sport. Ridicata pe 18.09.2008
ODO: 14.000 + km

raducindrea
Phantom Touch
Auto:

Re: Comanda mai 2008

Post by raducindrea »

E in fata blocului :D
...you cannot touch these phantoms...

rubix
Auto:

Re: Comanda Iunie

Post by rubix »

neatza!!
:smt031 a venit gagica!!
acu' 2 zile, cand am fost la mit-motors sa o iau, ma astepta cumintica, exact la intrare :smt045
avea 9 km si probabil vreo 3 stropi de benzina :)...asa ca am oprit "acote" langa lukoil si i-am dat sa pape :D
abia astept sa o testam la drum lung!

@adrian - nu stiu daca cele 400 se refereau numai la dealerul din baneasa, sau si la celalalt...:(
@Arnold - mersi de info. Nu promit nimic deocamdata, insa s-a notat ;). In caz ca nu....DragosKia e responsabilul pt Bucuresti? :smt053

ah, ca uitasem :D
My new dear piston grey 8)
Image
Cee'd 1.6 GSL Piston Grey Classic

oko
Auto:

Post by oko »

mai e cineva cu camanda data in iunie si fara masina? k eu m-am saturat de asteptat :(

judoka
Auto:

Re: Comanda August

Post by judoka »

Azi iam dus si actele de la "rabla" la dealer...si mia zis k masina e la pitesti si in max 21 de zile vine....imi vine sa-l o mor...aceeasi chestie mia zis-o si acum 2 sapt cand am achitat avansul.... asta este....mama ei de romanie! Numa bine tuturor :(
KIA CEE'D 1.4 BEST-SO RED- SB-19-DEI- Super incantat-multumit-fericit :D

tgvradu
Auto:

Post by tgvradu »

si eu inca astept
comanda din 30iunie
serie din 19august
livrarea cica mai dureaza inca maxim 2 saptamani :shock:
Kia Cee'd 1.4 GSL So Red INCUS Design B-61-LRC
http://picasaweb.google.com/raadul

4adrian
Auto:

Post by 4adrian »

Se pare ca pe iunie eu am de asteptat cel mai mult :( daca am vrut sa fac comanda pe 13 #-o
SNICKERS aveti?... nu... at dati-mi un MARS red :D
kia cee'd 1.4 best mars red

de vanzare: aspirator de femei => Hyundai Coupe galben,model 2004, detalii prv

MARIUSK
Auto:

Post by MARIUSK »

@RUBIX
spune-mi si mie te rog cat ai asteptat de la cominuicarea seriei masinii si pana ai primit-o, mie mi s-a spus ca voi primi seria de sasiu pe la inceputul lui oct., avand in vedere ca am dat comanda pe 08 aug!
Viitor posesor Kia Ceed best HB 1.6, 122 CP, silver machine!

rzv80
Auto:

Post by rzv80 »

si eu astept din iunie mai precis 23 :?
Ceed 1.4 black pearl, fara modificari after market.
Suzuki KINGQUAD 700 LTA, 700cc, 49cp, injectie monopunct
-maxxis bighorn 26'
-evacuare LEOVINCE
-warn 2000 lb
-bullbar KIMPEX
-si multe altele

catalin_ceed
Auto:

Post by catalin_ceed »

si eu am primit masina, pewter beige, in 26 august. Serie anuntata din 13 august. Urmeaza cateva instantanee foto ...
http://picasaweb.google.com/floroiu.catalin/CEED#
1.6 Benzina Pewter Beige (B 91 NXV)
Cazut cu tronc Martie 2007
Comanda la sfarsit de Iunie 2008 - Primita la sfarsit de August 2008

rubix
Auto:

Post by rubix »

marius,

seria mi-au comunicat-o pe 18, pe 19 am platit diferenta si pe 26 am luat-o.... a durat practic 1 saptamana...timp in care l-am cam sufocat cu mailuri si telefoane :D...si de fiecare data imi spunea ca masina e in tara, dar ca nu au oameni sa le descarce, ca sunt in concediu, ca i-au venit sute de masini, ca trebuie sa le pregateasca...
tipul mi-a spus ca toate comenzile se predau producatorului in data de 25 ale lunii pentru comenzile din luna respectiva, iar tot ce depaseste, intra in comenzile lunii viitoare. Probabil tie ti-a plecat comanda pe 25 august. Dupa cum spun ei, 50-60 de zile de asteptare, s-ar cam incadra. Oricum, ar trebui sa fie maxim 25 octombrie :)
(eu am dat comanda chiar in ultima zi, pe 25 iunie)
MARIUSK wrote:@RUBIX
spune-mi si mie te rog cat ai asteptat de la cominuicarea seriei masinii si pana ai primit-o, mie mi s-a spus ca voi primi seria de sasiu pe la inceputul lui oct., avand in vedere ca am dat comanda pe 08 aug!
Cee'd 1.6 GSL Piston Grey Classic

Locked

Return to “Generalităţi”