am urmarit in ultimile 5 zile acest forum, in weekend am fost si am vazut Kia Ceed..frumoasa masina..chiar eram hotarat sa fac un pas in aceasta directie, dar mi se pare "rusinos" din partea Kia, a dealerilor, proasta organizare..
e incredibil sa comanzi masina, sa PLATESTI un avans, si in speranta sosirii cat mai repede a masinii, optiuni pe care le-ai comandat sa afli ca nu vor fi in final..poate ca ele te-au determinat sa cumperi masina in configuratia de baza..nu stiu ce sa zic..voiam 80% sa iau Kia, dar cred ca mai bine ma indrept spre o alta marca, una cu istoric..
din punctul meu de vedere, Kia a dat-o in bara..de bun simt ar fi sa dea varianta Classic in loc de Base fara nici un cost, si pe viitor sa fie mai clar ceea ce vand...
imi pare rau pentru Kia..dar cred ca voi astepta sa vad evolutia in urmatorii ani, intre timp cumparand alta masina..
dealer-ii nu trebuiau sa accepte sa vanda ceva care este neclar..cred ca Protectia Consumatorului ar putea sa se sesizeze..
nu cred ca ar trebui sa ne lasam amagiti..la ce bun daca la Base nu pot sa pui optionalele care te-ar fi multumit sa iei masina pana-n 12mii, asa ajungi sa dai peste 14mii, ceea ce inseamna ca nu mai e un pret competitiv, la 14mii iti poti lua si un Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane Bicorp full la 13.600...etc...
In final mi-a lasat o impresie proasta..sa vinzi in Romania o masina fara scut pe drumurile noastre?!
Apropo de garantie, trebuie sa fie clar specificat ce include, deoarece am auzit dealeri care dau garantie la nivel de piese..daca X piesa are garantie 2 ani atat ai in final....