Care este cel mai mare defect al cee'd-ului?

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Malte
Auto:

Re: CEL MAI MARE DEFECT AL CEE'D-ului?

Post by Malte »

motgp,vezi o alta varianta mai buna, la banii astia, care sa aiba si servo moale si ambreiajul tare ?
Cu marsarierul eu nu am probleme,de mult n-am mai dat rateuri(si eu sunt incepator),iar retrogradarea din a II-a in I-a intra la o viteza mai mica,daca viteza e prea mare,nu prea vrea sa intre.
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

motgp wrote:no offence, dar am mers azi de test cu un c'eed si mi s-a parut un cazan. ambreaj moale, servo foarte tare, niste plastice ingrozitoate pe volan, schimbator si in general in toata masiana, cheia arata ca una de la dulapul meu din birou.
11-13000 cat costa masina asta este pretul corect pt ea.
nu merita nici un leu mai mult si asta cu conditia sa nu aiba defecte majore [-X

Daca ai mers numai cu seria 7, a8....lexus...te inteleg perfect..daca nu esti muci !
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Asa e motgp sa nu-ti cumperi ca e proasta . Si asa sunt prea multe prin oras.........Eu iti recomand un Logan 1,4 cu facelift. Cred ca va potriviti de minune
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

marsarierul nu are nimic, u vin de pe cielo, acelasi sistem de cuplare, si nu am avut niciodata probleme...e o chestie de obisnuinta...
volanul si schimbatorul de pe best puteau sa arate putin mai bine, sa recunoastem...restul masinii arata impecabil la interior, pacat ca strica tot elementele astea...oricum, tine de gusturi, si pe unii nu ii deranjeaza catusi de putin...se rezolva cu pachetul piele, care nu e scump (91 euro), dar trebuie sa astepti trei luni...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

bogdan4ice
Auto:

Post by bogdan4ice »

motgp wrote:no offence, dar am mers azi de test cu un c'eed si mi s-a parut un cazan. ambreaj moale, servo foarte tare, niste plastice ingrozitoate pe volan, schimbator si in general in toata masiana, cheia arata ca una de la dulapul meu din birou.
11-13000 cat costa masina asta este pretul corect pt ea.
nu merita nici un leu mai mult si asta cu conditia sa nu aiba defecte majore [-X
Pentru acest lucru te-ai inregistrat pe forum? Cam ciudat pentru primul post sa vii deja sa arunci cu noroi. Mi se par cam deplasate comparatiile facute de tine.
Nu am nimic personar dar e parca un deja-vu ca alte probleme "majore"ale unor useri care scriiau prima data pe acest forum.
KIA Cee'd 1.6 115CP BASE, ESP, Scaune incalzite, Proiectoare, Cheie 3 butoane, Scaun reglabil pe inaltime cu tetiere active Pachet piele si crom culoare Pewter Beige.
http://picasaweb.google.ro/bogdan.ionas/4iceCeeD#

motgp
Auto:

Post by motgp »

dar nu inteleg de ce se supara atat lume.

Cel putin cel care a facut afirmatia ca ma potrivesc de minune cu un logan e clar ca el ori nu a condus nimic inainte ori de la paupc a trecut la c'eed de era atat de inversunat.

Am condus si logan dar nu am avut niciodata unul.

Si garantez ca am condus mult mai multe modele de masini decat el, astfel incat eu pot sa-mi dau seama de defectele masinii mele(tot hatch luat in leasing->ca sa nu ma acuze careva ca-mi iau masina cu 4000 euro din afara si vin sa ma dau mare aici)
fara sa ma agit cand mi le semnaleaza cineva.

I recomand sa se mai dea cu un leon, un golf, astra, noul bravo +auris+peugeot 307/308(niste alternative f bune la masinile nemtesti) chiar si cu un ford focus (despre care am o parere si mai proasta privind raportul calitate/pret) ,pentru ca la ele ma raportam cand am zis ce am zis despre c'eed, si isi va da seama de diferente.

Deci mare defect al c'eed-ului nu e ca nu poarta nici una din siglele masinilor de mai sus ci ca nu se ridica la nivelul lor, dar nici nu costa cat ele ce-i drept.

Concluzia mea este ca lumea cumpara in masa aceasta masina ca este cea mai ieftina.

Am intrat aici deoarece in general citesc multe forumuri auto si pe unele, dedicate unor marci pe care le-am condus, imi mai dau si cu parera , chiar daca nu mi-o cere nimeni, pt ca forumurile sunt creeate pt discutii libere.

Singurii care au reactionat urat ati fost voi, in rest unii au admis altii m-au contrazis dar civilizat oricum.

Eram curios sa ma dau cu un c'eed pt ca toate lumea il lauda. M-am dat azi si aia a fost concluzia. In afara de pret nu ai ce lauda la el.

Oricum, daca asa stiu sa poarte o discutie posesorii de c'eed, rog adminul sa-mi dezactiveze contul de pe acest forum pentru ca in mod sigur nu o sa mai scriu aici. ](*,)

Sa conduceti toata viata fara evenimente!

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

motgp wrote: I recomand sa se mai dea cu un leon, un golf, astra, noul bravo +auris+peugeot 307/308(niste alternative f bune la masinile nemtesti) chiar si cu un ford focus (despre care am o parere si mai proasta privind raportul calitate/pret) ,pentru ca la ele ma raportam cand am zis ce am zis despre c'eed, si isi va da seama de diferente.

Sa conduceti toata viata fara evenimente!
Acum eu iti recomand sa citesti topicul ceed vs c4 pt a realiza de ce iti spune lumea ca esti muci. Cap_PDT_01_25
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

m-am dat si eu cu un focus, astra si megane iar ce spui tu chiar nu are acoperire. care au fost criteriile dupa care ai facut afirmatia ca ceed e cea mai varza dintre toate?
astept un post destept in care sa-mi demonstrezi ca eu gresesc si tu ai dreptate nu doar afirmatia de genul "recomand sa se mai dea cu un leon, un golf, astra, noul bravo +auris+peugeot 307/308(niste alternative f bune la masinile nemtesti) chiar si cu un ford focus (despre care am o parere si mai proasta privind raportul calitate/pret) ,pentru ca la ele ma raportam cand am zis ce am zis despre c'eed, si isi va da seama de diferente."
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

ION GABRIEL IONUT
Auto:

Post by ION GABRIEL IONUT »

[-X Nu mai vorbi urat de cee'd! Nu e adevarat ceea ce spui tu! Am mers si eu cu o parte dim masinile enumerate de tine si nu sunt de acord cu afirmatiile tale! Sory :) Si chiar daca, sa presupunem, ca ar fi "sub" ele, in niciun caz nu e un cazan! [-X Cap_PDT_01_25 :axe: :axe:
IGI SAN cu Cee'd 1.4 GSL MT LX BEST, Pewter beige.....peste 1000km (Full casco)
http://iongabrielionut.blogspot.com/

AlinC.
Auto:

Post by AlinC. »

motgp wrote:
I recomand sa se mai dea cu un leon, un golf, astra, noul bravo +auris+peugeot 307/308(niste alternative f bune la masinile nemtesti)
Peugeot are motoare excelelente, mai ales dupa parteneriatul cu BMW, dar are probleme grave la partea electrica. (informatie de mana I)
Seat, pe toata gama, are probleme de fiabilitate. Cad piese diverse si destul de repede. (informatie de mana a doua, de la amici, de pe formuri)
Auris - ca brand e peste Kia, dar si ca pret. Am cochetat cu ideea de a cumpara Auris, dar am preferat pro-cee'd pentru optionale in plus, pret si looks.

Opel si WW sunt marci nemtesti, nu vad cum ar putea fi "niste alternative f bune la masinile nemtesti". Daca "+" e un semn de punctuatie, eu n-am invatat de el la scoala, prin urmare il ignor.

Ma asteptam sa pomenesti de Skota Octavia (excelenta masina, chiar daca un pic mai scumpa) si de I30. Acesta din urma are acelasi sasiu si aceleasi motoare de pe cee'd, dar un interior ceva mai bun calitativ - deci s-ar putea sa te satisfaca.
motgp wrote:
Concluzia mea este ca lumea cumpara in masa aceasta masina ca este cea mai ieftina.

Singurii care au reactionat urat ati fost voi, in rest unii au admis altii m-au contrazis dar civilizat oricum.

Oricum, daca asa stiu sa poarte o discutie posesorii de c'eed, rog adminul sa-mi dezactiveze contul de pe acest forum pentru ca in mod sigur nu o sa mai scriu aici.
De acord ca replicile trebuie sa fie civilizate intotdeauna, chiar atunci cand sunt acide. Cred ca suntem in parametrii din acest punct de vedere.
Pe de alta parte trebuie sa intelegi latura de "fan club" a acestui forum. Lumea e pasionata, iubeste aceasta masina. Daca intr-un astfel de mediu vii si spui ca cee'd-ul e "cazan", ar fi bine sa te astepti la unele reactii mai "smuncite".

Pro_cee'd-ul meu vine la sfarsitul acestei luni. Iti promit un jurnal de bord obiectiv si te asigur ca am condus suficient de multe masini incat sa stiu ce zic, de la Dacia 1310/Solenza pana la Daewoo Matiz/Cielo, Skoda Octavia, Peugeot 206/307, Honda Civic, BMW, Fiat Stilo... si cred ca mai sunt.
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

@motgp bye bye !! see you later ...sau mai bine nu
P.S. - am avut corsa inainte si oricum sunt sigur ca ceed-ul nu este mai "cazan" decat hatch-ul tau luat in leasing
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

motgp
Auto:

Post by motgp »

ION GABRIEL IONUT wrote:[-X Nu mai vorbi urat de cee'd! Nu e adevarat ceea ce spui tu! Am mers si eu cu o parte dim masinile enumerate de tine si nu sunt de acord cu afirmatiile tale! Sory :) Si chiar daca, sa presupunem, ca ar fi "sub" ele, in niciun caz nu e un cazan! [-X Cap_PDT_01_25 :axe: :axe:
Am exagerat, recunosc cand am zis ca e cazan. Numai ca la cat e de laudata ma asteptam la cu totul altceva.
Calitatea costa si nu cred ca a descoperit Kia secretul sa fabrice masini f ieftine si de buna calitate pentru ca in cativa ani si-ar falimenta toata concuenta.
Raman la parerea ca au mers pe ideea ca nu conteaza cum dar sa fabrice mult si ieftin ca sa vanda, mai ales ca sunt pe un segment care stie toata lumea ca e cel mai disputat.
Pentru binele la vreo doi prieteni care si-au luat cee'd ar fi bine sa nu se doveadeasca ca Kia (scuzati cacofonia) a jucat la cacialma.
Timpul isi va spune cuvantul.

gdl
Auto:

Post by gdl »

Oricate masini ar conduce cineva si cata experienta ar avea, nu poti sa-ti faci la un drive test decat o prima impresie. Nu poti sa spui categoric despre o masina ca e buna sau rea, decat dupa cateva mii de km condusi cu acea masina. De aceea se si fac teste de anduranta. Trebuie sa treci cu masina respectiva prin mai multe situatii: drumuri in afara orasului, pe autostrada, serpentine, de condus ore intregi in trafic aglomerat in oras, si abia apoi poti sa spui cum se comporta masina.
Eu unul sunt foarte multumit de masina mea, dupa 4500 de km. Nu am avut nici o problema pana acum cu ea, din cele semnalate pe forum, iar micile neajunsuri (gen nu-mi place cum arata "maciulia" de la schimbatorul de viteze) le pot trece cu vederea daca tin cont de pret si cate alte plusuri am.
Kia Cee'd SW 1,4 Best - Kompass Blue

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

motgp wrote:
ION GABRIEL IONUT wrote:[-X Nu mai vorbi urat de cee'd! Nu e adevarat ceea ce spui tu! Am mers si eu cu o parte dim masinile enumerate de tine si nu sunt de acord cu afirmatiile tale! Sory :) Si chiar daca, sa presupunem, ca ar fi "sub" ele, in niciun caz nu e un cazan! [-X Cap_PDT_01_25 :axe: :axe:
Am exagerat, recunosc cand am zis ca e cazan. Numai ca la cat e de laudata ma asteptam la cu totul altceva.
Calitatea costa si nu cred ca a descoperit Kia secretul sa fabrice masini f ieftine si de buna calitate pentru ca in cativa ani si-ar falimenta toata concuenta.
Raman la parerea ca au mers pe ideea ca nu conteaza cum dar sa fabrice mult si ieftin ca sa vanda, mai ales ca sunt pe un segment care stie toata lumea ca e cel mai disputat.
Pentru binele la vreo doi prieteni care si-au luat cee'd ar fi bine sa nu se doveadeasca ca Kia (scuzati cacofonia) a jucat la cacialma.

Sa stii ca si brand-ul costa...nu stiu ce expert esti tu in domeniu si nici nu te contest in vreun fel....dar iti recomand un simplu search pe google despre kia cee'd si o sa vezi ca sunt multe reviste de specialitate care te contrazic ..
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

motgp
Auto:

Post by motgp »

mihaita1988 wrote:
motgp wrote:

Sa stii ca si brand-ul costa...nu stiu ce expert esti tu in domeniu si nici nu te contest in vreun fel....dar iti recomand un simplu search pe google despre kia cee'd si o sa vezi ca sunt multe reviste de specialitate care te contrazic ..
Sa stii ca nici o publicatie nu desfiinteaza un model nou aparut.

Post Reply

Return to “Generalităţi”