Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
alex84
Auto:

Post by alex84 »

Salut,

Si au am facut comanda in jur de 10 iunie pentru un Cee'd 1.4 Start + ceva optionale. Dealerul mi-a spus ca vine in a doua jumatata a lunii august(am facut comanda la reprezentata de pe Aviatorilor).
Acum astept seria de la sasiu 8-[ . Ecineva care a primit deja seria?

Multzam

Kia Ieftin
Auto:

Post by Kia Ieftin »

CATT - esti norocos.. :) Noi cei care vrem masina "mobilata" va trebui sa asteptaaaam

Lipsa de rabdare este una dintre defectele mele... acum este testat la maximum. :x

Azi am vorbit cu dealerul, o persoana foarte amabila - si mi-a spus ca prin 10 - 15 Sept. primisc nr sasiu etc.. Livrarea la max 14 zile de la comunicarea datelor.

Plata la livrare...

ASTEPT..... :twisted:
Kia Cee'd 1.6 CRDI 115 HP Base, Mars Red, + optionale:
- ESP, Cheie cu telecomanda + pliabila
- Scaune cu tetiere active, reglabil pe inaltime si cu incalzire; Faruri de ceata; Pachet crom etc

incognito
Auto: Kia cee'd HB, 1.4 GSL, 109 CP

Post by incognito »

@alex84

Sunt intr-o situatie similara cu a ta. Vezi detalii in semnatura mea.

Am vorbit ieri cu dealerul si m-a amanat bineinteles... :x
... ca a fost o saptamana de revizie sau concediu la fabrica (N-am retinut exact care din ele.)
...ca seria vine saptamana viitoare sau cel tarziu peste 2 saptamani si ca dupa ce vine seria trebuie sa achit masina integral si anticipat (Nu mi se pare normal sa platesc ceva ce nu am inca! Daca masina are vreo problema? S-au mai vazut cazuri. Am achitat doar avansul pana acum.)
... si, in fine, ca dupa comunicarea seriei mai dureaza maxim 2 saptamani pana vine si masina.

Cu alte cuvinte, se adevereste estimarea mea pentru inceputul lui septembrie.
Black Pearl Kia cee'd HB, 1.4 GSL, 109 CP, MT, LX
> august 2008 / ODO 138000 km +
> jurnal de bord

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Arnold12 wrote:
incognito wrote:Salut,

Masina este cea din semnatura. Am dat comanda pe data de 10 iunie la MIT Motors Baneasa (KIA RomAuto in acte), iar promisiunea de livrare este undeva in luna august... (60 - 75 de zile de la data semnarii actelor)... deci intre 10 - 25. Sper sa nu apara intarzieri.

P.S.: Persoana de contact a fost dl. Alexandru Preda si am fost foarte multumit.
Asteptare usoara dar avind in vedere ca ai mai pus ceva pe masina e posibil sa o primesti dupa 25 August.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Ryan87
Auto:

Post by Ryan87 »

Am fost astazi din nou la el, i-am zis ca vreau orice pro_cee'd din tara, nu conteaza culoarea... A zis ca nu exista nimic disponibil pe stoc si nu l-am crezut pentru ca nici n-a verificat. Am urcat scarile si am vorbit cu un fel de sef, i-am explicat problema si mi-a zis ca o sa se ocupe. Mi-a cerut si numele dealer-ului si a zis ca ma contacteaza imediat cum are noi informatii. Peste 1h30min m-a sunat chiar dealer-ul spunandu-mi ca exista un pro_cee'd pe stoc, in Bucuresti, culoarea Piston Grey. M-a intrebat daca sunt de acord si i-am zis ca sunt, urmand ca maine sa semnez contractul de schimbare. Asadar, nu mai am de asteptat! Totusi sunt putin suparat ca am fost mintit de catre dealer ca nu mai sunt masini pe stoc. Asa mi-a spus si cand am facut initial comanda, cred ca si atunci erau pe stoc. Numai bine tuturor si asteptare usoara celor care sunt in situatia mea! 8)

florin-adrian
Auto:

Post by florin-adrian »

As vrea sa va intreb, cum este sistemul de pliere a oglinzilor de la Ceed. Adica este ca la orice masina normala ? se pliaza usor ? si se desfac la fel? multumesc

inczelacc
Auto:

Post by inczelacc »

eu nu o vreau prea mobilata..si tot trebuie sa astept..pana la sf. lui august :(
1.4 Best, Oil Blue

unikt
Auto:

Post by unikt »

:( Si eu am sunat ieri la dealerul din BC si la fel am fost amanat k cica inca nu e 10 august si pana pe 10 imi zice seria. Toata partea buna la plata asta anticipata e cea ca in ultima vreme euro are cel mai scazut curs deci ar fi un avantajh pt noi, plus ca din cate stiu ei se recalculeaza si avansul la cursul la care se plateste integral masina. Sper ca nu sunt dezinformat..... :shock:
KIA cee'd 1.4 best, pewter beige, 2008 ODO 15000

incognito
Auto: Kia cee'd HB, 1.4 GSL, 109 CP

Post by incognito »

@Arnold12

Ai stiut tu ceva! :lol:
Luand de buna promisiunea lor (10 - 25 august), eu doar speram sa nu apara intarzieri, dar mai nou estimez un inceput de septembrie... pentru linistea mea. 8-[

In alta ordine de idei... toata lumea a platit integral masina la comunicarea seriei sau se poate si la livrare (cum mi se pare normal)?
Black Pearl Kia cee'd HB, 1.4 GSL, 109 CP, MT, LX
> august 2008 / ODO 138000 km +
> jurnal de bord

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

incognito wrote:@Arnold12

Ai stiut tu ceva! :lol:
Luand de buna promisiunea lor (10 - 25 august), eu doar speram sa nu apara intarzieri, dar mai nou estimez un inceput de septembrie... pentru linistea mea. 8-[

In alta ordine de idei... toata lumea a platit integral masina la comunicarea seriei sau se poate si la livrare (cum mi se pare normal)?
eu am comandat masina pe 22 mai si am primit-o pe 25 iulie,la Mit Militari...am avut si eu optionale pe ea, deci se poate sa te incadrezi in 25 august... totusi, pentru confortul tau psihic, e bine sa te pregatesti pentru septembrie... eu asa ma asteptam sa vina, si a fost placut sa primesc masina asa cum mi s-a promis...
despre plata, cred ca majoritatea covarsitoare au platit la sosirea seriei... oricum, nu influenteaza livrarea, dupa parerea mea, dar daca ai sa petesti la sosirea masinii, s-ar putea sa mai amani ridicarea masinii cu o zi-doua.
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

Se pliaza f repede....este extrem de util sistemul..parerea mea
ProCee'd 1.6 GSL Style + optionale, culoare Casa White

campbelfree
Auto:

Post by campbelfree »

Esti tare eu am comandat-o pe 19.09 achitat 24.10 si imi vine la sf lui noiembrie poate pt ca e SW, am inteles ca presurile se dau ca si discount dar tr sa le ceri. Alarma, la mit motors se pune phirania dar au agreement cu falcon si poti pune viper fara sa pierzi garantia si iese mai ieftin ca sa nu mai vb de calitate
S-o stapanesti sanatos !
Last edited by campbelfree on 05 Nov 2008, 12:36, edited 2 times in total.
Cee'd_sw 1.6 GSL MT CITY MACHINE SILVER
COMANDA 19.09.2008
LIVRATA 20.11.2008
ODO 107500

4adrian
Auto:

Post by 4adrian »

unikt wrote::( Si eu am sunat ieri la dealerul din BC si la fel am fost amanat k cica inca nu e 10 august si pana pe 10 imi zice seria. Toata partea buna la plata asta anticipata e cea ca in ultima vreme euro are cel mai scazut curs deci ar fi un avantajh pt noi, plus ca din cate stiu ei se recalculeaza si avansul la cursul la care se plateste integral masina. Sper ca nu sunt dezinformat..... :shock:
din pacate esti dezinformat odata platit ramane la cursu respectiv, eu am platit toata masina si inca nu mi-au venit seriile am zis ca prind un curs bun, dar vad ca m-am pacalit putin, ca a mai scazut... ](*,)
SNICKERS aveti?... nu... at dati-mi un MARS red :D
kia cee'd 1.4 best mars red

de vanzare: aspirator de femei => Hyundai Coupe galben,model 2004, detalii prv

bobilu
Auto:

Post by bobilu »

cred ca se zice 'intelegere' ... contract de exclusivitate...cum vrei tu...numai sa fie lb. romana.
Proceed 1.4 Start+ (optionale Best + ESP, scaune fata reglabile vertical si tetiere active, proiectoare, cheie cu 3b ... etc)

danct2005
Auto:

Post by danct2005 »

eu am dat comanda pe 24 iulie si mi s-a promis ca vine in 2 luni, sfarsitul lui septembrie, cel mai tarziu in prima saptamana din octombrie.
KIA Cee'd 1.4 Start, A/C,ESP, Scaune incalzite, Proiectoare, Cheie 3 butoane, Scaun reglabil pe inaltime cu tetiere active Pachet piele si crom culoare Machine Silver+maruntisuri.....no long waiting..

Locked

Return to “Generalităţi”