Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX
Astazi mi-am comandat si eu una bucata din modelul 1. 4 GSL LX MT BASE.
Au fost niste neclaritati cu termenul de predare dar sper sa fie ok pana la urma si sa o primesc mai devreme decat e scris pe contract...30 august
MI-am pus ca optionale:
1. Tetiere active, scaun reglabil..etc....78 euro
2.Consola centrala.....26 euro
3. Proiectoare ceata.....65 euro
4. Lampa lectura...20 euro
5. Cheie cu telecomanda...78 euro
6. geamuri electrice spate....39 euro
TOTAL 306 euro rezulta un pret CIP de 10267 si DDP de 12218 euro. Dat fiind bugetul am renuntat la moftulete si am pastrat ce mi s-a parut util.. dar e o parere strict personala. Daca aveam bani nelimitati probabil puneam tot, dar am avut inainte o masina mai veche full si multe nu le folosesti. (un mercedes c220 din 96 care m-a rupt la intretinere... imi vine si acum sa plang)
Atentie... ddin ce mi s-a spus.. daca comandati cheie pliabila vine doar 1 cheie pliabila si cealalta normala. Covorase din cauciuc ... moca
Culoarea masinii PEWTER BEIGE si interiorul rainbow blush... nu stiu de ce spuneti ca nu se poate alege interiorul... la mine nu a zis nimeni nimic, ci chiar am fost intrebat de dealer ce culoare il doresc....
am luat-o de pe Bd. Aviatorilor.
Daca pot sa mai fiu de folos cu ceva.....
Au fost niste neclaritati cu termenul de predare dar sper sa fie ok pana la urma si sa o primesc mai devreme decat e scris pe contract...30 august
MI-am pus ca optionale:
1. Tetiere active, scaun reglabil..etc....78 euro
2.Consola centrala.....26 euro
3. Proiectoare ceata.....65 euro
4. Lampa lectura...20 euro
5. Cheie cu telecomanda...78 euro
6. geamuri electrice spate....39 euro
TOTAL 306 euro rezulta un pret CIP de 10267 si DDP de 12218 euro. Dat fiind bugetul am renuntat la moftulete si am pastrat ce mi s-a parut util.. dar e o parere strict personala. Daca aveam bani nelimitati probabil puneam tot, dar am avut inainte o masina mai veche full si multe nu le folosesti. (un mercedes c220 din 96 care m-a rupt la intretinere... imi vine si acum sa plang)
Atentie... ddin ce mi s-a spus.. daca comandati cheie pliabila vine doar 1 cheie pliabila si cealalta normala. Covorase din cauciuc ... moca
Culoarea masinii PEWTER BEIGE si interiorul rainbow blush... nu stiu de ce spuneti ca nu se poate alege interiorul... la mine nu a zis nimeni nimic, ci chiar am fost intrebat de dealer ce culoare il doresc....
am luat-o de pe Bd. Aviatorilor.
Daca pot sa mai fiu de folos cu ceva.....
Last edited by salmonelu on 29 May 2007, 00:10, edited 1 time in total.
Eu am scris un mesaj cu ceva timp in urma pe adresa de pe site. Raspunsul l-am primit de la un coleg al doumnului Burcea, ca adresa de mail era de la mit-motors.ro . E adevarat ca atunci cand am scris, ma interesam de un RIO nu de Ceed.traiangm wrote:A incercat careva sa trimita un e-mail importatorului (contact@kiaromania.ro) p
Oricum, merita incercat si de explicat degringolada ce domneste printre distribuitori la capitolul optiuni pentru Ceed. Poate nu ar fi rau sa scriem cat mai multi. In felul asta poate o sa-i mai instruiasca si pe dealerii de prin provincie.
-
- 3/E
- Auto:
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Este clar ca importatorul nu-si facuse o strategie clara cu privire la vanzari si nici nu se asteptau ca comenzile la Ceed sa fie asa mari de la inceput. Acea reducere la Base inca nu stiu daca este suportata de importator si/sau producator pentru piata din Romania. Conteaza ...
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Plata am facut-o in lei la cursul HVB de 3.15 ron / 1 euro in conditiile in care eu am schimbat 1150 euro sa dau avans si mai imi si ramananiste bani la cursul de 3.25 la casa de schimb.. a mai trebuit sa pun inca 240 ron ca sa ajung la avansul de 3900 si ceva. Nu ar fi un capat de lume, dar normal ar fi sa existe si un cont in euro, mai ales ca banuiesc ca dealerul trimite banii in slovacia in euro...dar cred ca e mai simplu sa ne jucam de-a schimbatul:D
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
poate ma puteti lamuri si pe mine:
AM PUS PE 1.6 BASE :1)FARURI CEATA
2)JANTE 16 MODEL C
3)TETIERE ACTIVE, SUPORT LOMBAR
4)PRESURI
5)COMENZI AUDIO PE VOLAN, MANER TGS BUTON FRANA DE MANA CROMAT
6)CONSOLA DLX
7)SPATIU DEPOZITARE SUB PORTBAGAJ
STIE CINEVA DACA VOR FI PROBLEME CU VREUNA DINTE OPTIUNI?
PARCA VAD CA VINE SI CU CAUCIUCURI SILICA SI NU MICHELIN
AM PUS PE 1.6 BASE :1)FARURI CEATA
2)JANTE 16 MODEL C
3)TETIERE ACTIVE, SUPORT LOMBAR
4)PRESURI
5)COMENZI AUDIO PE VOLAN, MANER TGS BUTON FRANA DE MANA CROMAT
6)CONSOLA DLX
7)SPATIU DEPOZITARE SUB PORTBAGAJ
STIE CINEVA DACA VOR FI PROBLEME CU VREUNA DINTE OPTIUNI?

- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
O sa ai probleme cu pct 5 - comenzile pe volan sunt standard pe toate iar schimbatorul cromat se poate pune doar de la Classic in sus nu pe Base. in rest .... nu cred ca vei avea probleme.
Eu am platit cam 1200 Euro - 3.938.6 RON adica 1000 +TVA la cursul 3.31 RON =1 Euro
Eu am platit cam 1200 Euro - 3.938.6 RON adica 1000 +TVA la cursul 3.31 RON =1 Euro
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014