Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
salmonelu
Auto:

Post by salmonelu »

Astazi mi-am comandat si eu una bucata din modelul 1. 4 GSL LX MT BASE.
Au fost niste neclaritati cu termenul de predare dar sper sa fie ok pana la urma si sa o primesc mai devreme decat e scris pe contract...30 august

MI-am pus ca optionale:
1. Tetiere active, scaun reglabil..etc....78 euro
2.Consola centrala.....26 euro
3. Proiectoare ceata.....65 euro
4. Lampa lectura...20 euro
5. Cheie cu telecomanda...78 euro
6. geamuri electrice spate....39 euro

TOTAL 306 euro rezulta un pret CIP de 10267 si DDP de 12218 euro. Dat fiind bugetul am renuntat la moftulete si am pastrat ce mi s-a parut util.. dar e o parere strict personala. Daca aveam bani nelimitati probabil puneam tot, dar am avut inainte o masina mai veche full si multe nu le folosesti. (un mercedes c220 din 96 care m-a rupt la intretinere... imi vine si acum sa plang)

Atentie... ddin ce mi s-a spus.. daca comandati cheie pliabila vine doar 1 cheie pliabila si cealalta normala. Covorase din cauciuc ... moca

Culoarea masinii PEWTER BEIGE si interiorul rainbow blush... nu stiu de ce spuneti ca nu se poate alege interiorul... la mine nu a zis nimeni nimic, ci chiar am fost intrebat de dealer ce culoare il doresc....
am luat-o de pe Bd. Aviatorilor.

Daca pot sa mai fiu de folos cu ceva.....
Last edited by salmonelu on 29 May 2007, 00:10, edited 1 time in total.

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

traiangm wrote:A incercat careva sa trimita un e-mail importatorului (contact@kiaromania.ro) p
Eu am scris un mesaj cu ceva timp in urma pe adresa de pe site. Raspunsul l-am primit de la un coleg al doumnului Burcea, ca adresa de mail era de la mit-motors.ro . E adevarat ca atunci cand am scris, ma interesam de un RIO nu de Ceed.

Oricum, merita incercat si de explicat degringolada ce domneste printre distribuitori la capitolul optiuni pentru Ceed. Poate nu ar fi rau sa scriem cat mai multi. In felul asta poate o sa-i mai instruiasca si pe dealerii de prin provincie.

traiangm
Cee'd rider
Auto:

Post by traiangm »

:idea: De aceea am si intrebat. Nu se poate ca dealerii KIA sa nu cunoasca optionalele la cee'd BASE, in fond asta e slujba lor, au 4-5 modele pe care trebuie sa le vanda.
Eu oricum o sa trimit dimineata un mail importatorului ... sunt curios de rezultat. :roll: [/quote]

salmonelu
Auto:

Post by salmonelu »

si inca ceva... pretul masinii se calculeaza la cursul HVB. Eu am banii in euro.. deci.. pierd 200 euro doar la tranzactie...:((((((((

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Si eu tot in EURO vreau sa le dau banii. Avansul in EU l-am dat si nu au fost probleme ..mi-au facut factura in lei. De vreme ce ei cumpara masinile in EURO trebuie sa aiba si un cont din care fac platile si il alimenteaza cumva.
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

CUm adik la cursul HVB? Doar cursul HVB fara vreun adaos? La mine pe factura scrie clar BNR + 1.5%? (la altii BNR + 1%). Orice dealer are curs BNR + un procentaj

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Este clar ca importatorul nu-si facuse o strategie clara cu privire la vanzari si nici nu se asteptau ca comenzile la Ceed sa fie asa mari de la inceput. Acea reducere la Base inca nu stiu daca este suportata de importator si/sau producator pentru piata din Romania. Conteaza ...
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

salmonelu
Auto:

Post by salmonelu »

Plata am facut-o in lei la cursul HVB de 3.15 ron / 1 euro in conditiile in care eu am schimbat 1150 euro sa dau avans si mai imi si ramananiste bani la cursul de 3.25 la casa de schimb.. a mai trebuit sa pun inca 240 ron ca sa ajung la avansul de 3900 si ceva. Nu ar fi un capat de lume, dar normal ar fi sa existe si un cont in euro, mai ales ca banuiesc ca dealerul trimite banii in slovacia in euro...dar cred ca e mai simplu sa ne jucam de-a schimbatul:D

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Salmonelu ... si cine tea oprit sa nu te duci sa schimbi la casa de schimb valutar daca ai vazut ca e cursul dezavantajos? :D

Eu am facut calculul la avans si am iesit ezac la BNR + 1.5%, desi intr'adevar pe monitor avea deschisa pagina de net de la HVB.

salmonelu
Auto:

Post by salmonelu »

pai am si scris... am schimbat la casa, dar cand eu vand euro la casa, iar ei trebuie sa ii cumpere de unde reiese o diferenta de vreo 200 euro la final, pe cand daca plateam banii intr-un cont in euro era mai avantajos... cel putin pentru mine.. ca pentru ei era la fel...

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Aaa ... scuze. Intelesesem ca ai platit direct in euro la dealer si acolo a iesit cursul dezavantajos.

tark
Auto:

Post by tark »

poate ma puteti lamuri si pe mine:
AM PUS PE 1.6 BASE :1)FARURI CEATA
2)JANTE 16 MODEL C
3)TETIERE ACTIVE, SUPORT LOMBAR
4)PRESURI
5)COMENZI AUDIO PE VOLAN, MANER TGS BUTON FRANA DE MANA CROMAT
6)CONSOLA DLX
7)SPATIU DEPOZITARE SUB PORTBAGAJ
STIE CINEVA DACA VOR FI PROBLEME CU VREUNA DINTE OPTIUNI?

:cry: PARCA VAD CA VINE SI CU CAUCIUCURI SILICA SI NU MICHELIN

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

O sa ai probleme cu pct 5 - comenzile pe volan sunt standard pe toate iar schimbatorul cromat se poate pune doar de la Classic in sus nu pe Base. in rest .... nu cred ca vei avea probleme.

Eu am platit cam 1200 Euro - 3.938.6 RON adica 1000 +TVA la cursul 3.31 RON =1 Euro
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

marco wrote:comenzile audio sunt standard pe volan, restul de la 11 nu's disponibile.
intradevar sunt standard, dar optiunea consta in ornamente cromate in jurul comenzilor audio de pe volan :wink:

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Pe base vin numai jante de 16 type A - dar atentie sunt modelul de la 17
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

Locked

Return to “Generalităţi”