[Sfat achizitie] KIA CEED DSL 1,6 BASE ?
[Sfat achizitie] KIA CEED DSL 1,6 BASE ?
Oare se merita achizitionarea KIA CEED DSL 1,6 BASE ?
Comparativ cu alte autoturisme (pret piese schimb, fiabilitate, etc.)
Multumesc anticipat.
Comparativ cu alte autoturisme (pret piese schimb, fiabilitate, etc.)
Multumesc anticipat.
-
- Ministru'
- Auto:
Mi se pare ciudat ca intrebi asta (comparativ cu alte autoturisme) ... pai ce-i de aici probabil ca au avut aceleasi dileme ... si au luat masina ... si tinand cont ca inafara de niste probleme minore nu s-a plans nimeni ... o sa primesti un da se merita. Acu daca te-ai referi la alte motorizari dar tot Ceed ... aici tu hotarasti functie de bugetul tau, de numarul de kilometri pe care il faci cu masina etc.
PS Masina asta merita ... mai mult decat iti imaginezi ... o sa vezi dupa ce o cumperi ... daca iti cumperi, normal
PS Masina asta merita ... mai mult decat iti imaginezi ... o sa vezi dupa ce o cumperi ... daca iti cumperi, normal

@mr_wizard
OT.Sper sa nu ma insel, dar eu nu cred ca valoarea de revanzare va fi mare la ceed-uri (nici chiar la diesel). In general cred ca o masina cu un pret mic de achizitie va pierde vertiginos din valoare si la revanzare. Mai pune si faptul ca se vand foarte multe si o sa fie exact ca la Logan(o sa stai cu ea si nu o sa ti-o cumpere nimeni).
Parerea mea.
On topic Eu cred ca 1.6 dsl e o alegere buna daca ti-l permiti(eu unul nu mi l-am permis). Iar comparatia cu alte masini e un subiect larg dezbatut chiar si pe acest forum.
OT.Sper sa nu ma insel, dar eu nu cred ca valoarea de revanzare va fi mare la ceed-uri (nici chiar la diesel). In general cred ca o masina cu un pret mic de achizitie va pierde vertiginos din valoare si la revanzare. Mai pune si faptul ca se vand foarte multe si o sa fie exact ca la Logan(o sa stai cu ea si nu o sa ti-o cumpere nimeni).
Parerea mea.

On topic Eu cred ca 1.6 dsl e o alegere buna daca ti-l permiti(eu unul nu mi l-am permis). Iar comparatia cu alte masini e un subiect larg dezbatut chiar si pe acest forum.
KIA CEE'D, 1.4 BEST, OIL BLUE
BV 11 GUI
BV 11 GUI
-
- Killed In Action
- Auto:
Re:
Eu sper sa te inseli... este chiar si in avantajul taupoolshark wrote: OT.Sper sa nu ma insel...

Masina din titlul topic-ului merita cumparata. Face toti banii.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Re: Merita oare cumparata KIA CEED DSL 1,6 BASE ?
parerea mea este ca merita sa cumperi un ceed , pretul la piesele de schimb este intradevar ceva mai mare decat la alte marci de masini dar deocamdata service-urile kia au un pret mic la manopera fata de marcile consacrate. de ex in craiova manopera este de 50-55 fara tva /ora fata de 75-100 cat au ceilalti, deci intr-un fel se echilibreaza.
daca faci 15-20000 km/an in 5 ani prinzi aproximativ 5 revizii care nu cred ca o sa depaseasca val de 45-50 mil, parerea mea este ca nu e o valoare mai mare decat la alte masini.
iar daca ai bani sa-ti iei un 1,6 dsl de 115 cp , e cam tot ce-ti trebuie.
daca faci 15-20000 km/an in 5 ani prinzi aproximativ 5 revizii care nu cred ca o sa depaseasca val de 45-50 mil, parerea mea este ca nu e o valoare mai mare decat la alte masini.
iar daca ai bani sa-ti iei un 1,6 dsl de 115 cp , e cam tot ce-ti trebuie.
KIa Cee'd,1.4 black pearl
http://picasaweb.google.com/musuroi.radu/DSY
http://picasaweb.google.com/musuroi.radu/DSY
Eu o am + cateva optionale.
pana acum sunt OK, isi merita banii si faptul ca e diesel.
late edit:
acum mi-as fi cumparat la aceeasi bani (300 euro diferenta) versiunea city.
pana acum sunt OK, isi merita banii si faptul ca e diesel.
late edit:
acum mi-as fi cumparat la aceeasi bani (300 euro diferenta) versiunea city.
Last edited by sorinh on 17 Sep 2008, 11:56, edited 1 time in total.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
-
- Auto:
pretul la revanzare este foarte mic...cumpara kia cee'd decat daca stii ca o sa o tii mai mult de 4 ani 

Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002
ID Messenger : mihaita_baloteanu
De unde stii ca pretul de revanzare este foarte mic?
Ma tot uit pe site-uri de masini SH si pana acum nu am gasit anunt Cee'd sub 9.000 E. Este drept, masina e inca noua si putini sunt cei care vor sa scape deja de ea, dar totusi... nu cred ca isi va pierde mai mult de 50% din valoare in 6 ani, de ex.
Ma tot uit pe site-uri de masini SH si pana acum nu am gasit anunt Cee'd sub 9.000 E. Este drept, masina e inca noua si putini sunt cei care vor sa scape deja de ea, dar totusi... nu cred ca isi va pierde mai mult de 50% din valoare in 6 ani, de ex.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
-
- Auto:
@misuspita
Eu vb in general..iti spun sincer desi detin o kia cee'd pe care o ador(nu stium cum suna asta) nu as cumpara aceeasi masina la 150k de km rulati...
Golful din sematura mea s-a vandut cu 10 mii de euro !
Eu vb in general..iti spun sincer desi detin o kia cee'd pe care o ador(nu stium cum suna asta) nu as cumpara aceeasi masina la 150k de km rulati...
Golful din sematura mea s-a vandut cu 10 mii de euro !
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl