Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Pai problema nu e asta; el n-a fost mintit de George.
Problema e ca ala n-a stiut ca nu poate pune cutie automata pe Base iar asta se numeste incompetenta.

PS: eu zic sa mergi pe I30: se potriveste mai bine cutia automata cu suspensia mai moale de la I30.

cristi_m
Auto:

Post by cristi_m »

DA, intr-adevar e si i30 care imi placea mai mult ca design interior, iar exteriorul nu-mi displace, doar ca pe el cutia automata din ce tin minte e doar pe un pachet pe undeva pe la 20,000e :shock:

Planul B este Toyota Auris :oops:

cristi_m
Auto:

Post by cristi_m »

Pai nu stiu de voi, dar mie imi pare ca ceea ce facem noi in Bucuresti nu este condus. Ce sa fac? sa mestec la schimbator aiurea? Prima->A doua->Oprit->De la capat ? Nu mersi.

Daca as face ceva kilometri in afara orasului, sigur nu as fi ezitat sa iau manuala, insa asa nu are nici un sens pentru ca 95% ii fac in oras. Pot spune ca am testat si automata si semi-automata si nimic nu se compara cu ele in materie de confort la volan. Sunt ideale intr-un oras ca Bucuresti! :)

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Imi pare rau sa aud asta ...este chiar nasol....iti tinem pumnii...
In contract pentru cele cu optionale pe langa cele 60 de zile se poate marii timpul cu inca 8 saptamani
In parte este vina dealerului pentru ca trebuia sa stie de acest aspect si sa nu te puna pe drumuri degeaba
Din proprie experienta iti spun ca masina asta chiar merita asteptata ...iar termenul de livrare nu este chiar cel mai mare (priveste si in alte ograzi)
"Power to surprise" nu este de reclama ....cand am vazut-o am intrebat :
"Asta este masina mea?Sunteti sigur?Nu se poate?"
Si acum ma mai ciupesc sa nu cred ca e doar in imaginatia mea.
Masina asta chiar este facuta bine, si ma atrage ca un magnet.
Rezolvare cat mai rapida a situatiei si multa sanatate.

IonutTrif
Auto:

Post by IonutTrif »

Salutare la toti,

sunt nou in club, si din pacate inca nu am masina :(
Am dat avansul in 19.04 iar seria de sasiu a venit in 08.05 cand am platit si masina integral. Desi mi s-a spus ca de la venirea serieie de sasiu pana la livrare trec 2 max 3 saptamani deja au trecut peste 3 saptamani si nici un semn de la deaeler. Mai mult sunt total ignorat si nu mi se mai raspunde la emailuri.
Mai sunt persoane din Cluj care au facut comanda la Willy & Co in aceiasi situatie ?
Kia Cee'd 1.4 BEST - Piston Grey.

raducindrea
Phantom Touch
Auto:

Comanda

Post by raducindrea »

Dragilor - de alaltaieri - sint posesorul Formularului de comanda :D
Deocamdata atit - dar tot e bine 8)
Zice asa:

KIA Cee'd Wagon 1.6 CSL AT
STYLE
Piston Grey
PA3 - Classic Black (2 tonuri negru+gri)

AT - transmisie automata
FHS - scaun sofer si pasager cu incalzire

Termen de livrare - 60 zile lucratoare :(

De-acuma - asteptaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :)

As fi anuntat mai repede fericirea - insa de joi pina azi nu mi-o mers deloc site-ul; nu stiu daca o fost o problema globala - sau doar la mine :)
...you cannot touch these phantoms...

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Post by doio77 »

In sfarsit dupa multe telefoane date de mine, nervi, stres, si asteptare azi am primit si eu mail care suna cam asa "Buna ziua, Masina dumneavoastra se afla pe transport si o asteptam sa ajunga in cursul saptamanii viitoate. In momentul cand este receptionata masina si se afla in bucuresti va voi contacta pentru a efectua asigurarea RCA, necesara pentru a putea livra masina. Atasat va trimit datele necesare pentru a intocmi asigurarea RCA si CASCO. Serie sasiu: XXXXXXXXXXXXXXXXX
O zi buna!". Se pare ca totusi au inceput sa se miste ceva mai bine baietii. Eu maine fac 71 de zile de cand am dat comanda. Inca ceva : pt cei care au dat comanda la baneasa la Cristi Burcea, si-a dat demisia , deci nu mai lucreaza acolo. Bafta si asteptare usoara la cei care nu ati primit seria sau masina.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

alex_0722876565
Auto:

Post by alex_0722876565 »

Ce ciudat ...am inteles ca asa este si in Craiova ... cind am ridicat masina (la o luna si o saptamina ...) era cineva care o platise integral ... si asteptase cam 2,5 luni ... :shock: deci se pare ca uneori sint mai rapizi la cei care o ia in leasing .. decit la cei care dau banul jos ...gramada . Oricum merita asteptarea .. eu unul sint foarte multumit de masina ...in fine bafta sa-ti vina mai repede si sa uiti ca ai asteptat ...masina asta se vinde singura .... ca de pe urma dealer-ilor ar ramane nevindute .. :( eu o aveam pe destop .. inainte de a o avea ... am cumparat stick de 4gb ... am selectat muzica .. :D
Kia ceed 1,4 Best,culoarea pewter beige, ridicata pe 23.05.2008 Oz Maraton Craiova ,contact:0722876565 ,mail yahoo alex_0722876565@yahoo.com

al_de_sus
Auto:

Post by al_de_sus »

eu am terminat cu asteptarea, dat comanda pe 12 si joi pe 29 am ridicat masinutza. bucuros ca nu a durat atat de mult pe cat ma asteptam!
Pro_cee'd 1.4 GSL BEST Cassa White AG 84 DAV
1->2-->3--->4---->5----->Rachetaaaaaa!!!!

PDI Romania
Auto:

Comanda 26 Mai - ajunge pana pe 06 Iunie

Post by PDI Romania »

Buna seara

Am avut mare noroc.

Am dat comanda un Ceed 1.4 Best Pewter Beige, luni 26 Mai, am platit avans marti si saptamana viitoare ajunge masina (luni platesc restul).

Comanda data in Militari. :D
Image
Kia Cee'd HB 1.4 Best Pewter Beige

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

Sa fie intr-un ceas bun! Wellcome in the club! :lol:
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

ciprianeagu
Auto:

Post by ciprianeagu »

sambata afla de Pro_Cee'd :shock: ...luni, marti, miercuri facut investigatii :) si drumuri si nervi :x la Dealer Pitesti, joi rezervat, vineri platit, azi CONDUS!!! :D :D :lol:

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Pei si acum la cine esti repartizat? (cine e norocosul dealer)?
Incearca sa mergi pana la ei ...considera ca faci o plimbare ...ajuns acolo poate ca ai sa dai de masina ta ....
Eu am patit ceva asemanator ...daca ar fi sa mai trec prin ce am trecut as mai rezista dar DOAR o data!
Oricum oamenii s-au tinut de cuvant, am primit-o in termen...
Este important sa mentii legatura cu dealerul respectiv sau cu altcineva din cadrul Kia -RomAuto pentru ca intri in hora si trebuie sa joci ...
Asteptare cat mai usoara! stiu ce simti si cum te simti dar te asigur totul se va schimba cand o vei avea....Power to surprise nu e de forma, e char reala....ochii aia mici au gandit chiar foarte departe....adevarat ajutati de anumiti oameni care au contribuit inainte la designul altor masini gen Audi etc...
Deci fa o plimbare, ai seria ....vezi ca au si un "garaj" mai in spate pe langa Ikea ...dar nu ai acces acolo...oricum te rog pastreaza-ti taria si calmul....oamenii respectivi nu merita sa te cobori la nivelul lor...cu toate ca sunt diplomati pana in panzele albe....
Dupa ce o primesti NU te apuca sa insinuezi ca vrei sa dai si tu cu atentia pe ici pe colo....baietii primesc un comision din pretul masinii tale si se pare ca pentru unii este de ajuns .....de asta am fost si eu mirat la G.D.
Se pare ca macar unele lucruri se schimba in Romanica si este bine ca incepem cu treaba asta ...care duce la multe alte lucruri mai grave in functie de omul si evenimentul respectiv....
Eu am avut un accident cu o bucata de teava si imi este teama sa spun ca am gasit-o lovita in parcare ....si altii dupa ce trec cu masina peste alte persoane care se deplaseaza pe jos pe locuri marcate (zebre si semne de circulatie) ...muta locul faptei sau se ajunge sa se stearga zebra respectiva...
Hai ca deja deviez de la subiect ...multi km cu masina ta si multa sanatate ...sa te poarte in siguranta pe oriunde vei merge...asteptare cat mai usoara ...

pis2008
Auto:

mor

Post by pis2008 »

Mda eu mor, sunt cel mai ghinionist! Voi le luati imediat, eu astept 2 luni! :x PDT_Armataz_02_13
Dacia 1310 - alba
Mars Red, 1,4 Benzina - BEST
Comanda(avans) 20.04.2008
Anuntare serie 09.06.2008
Venita in tara 12.06.2008
Achitata integral 18.06.2008
In posesie din 20.06.2008
ODO ~ 15200

B - 05 - K Y V

pis2008
Auto:

:P

Post by pis2008 »

M-au luat nervii pe sus! Felicitari, sa aveti grija unul de altul, si km cat mai multi!
Dacia 1310 - alba
Mars Red, 1,4 Benzina - BEST
Comanda(avans) 20.04.2008
Anuntare serie 09.06.2008
Venita in tara 12.06.2008
Achitata integral 18.06.2008
In posesie din 20.06.2008
ODO ~ 15200

B - 05 - K Y V

Locked

Return to “Generalităţi”