Foarte corect rexpopuli ! Am fost in situatia ta! Dar tatal meu care sta in blocul unde eram in vizita, a decis sa fie mai pacifist si sa se duca la aia la usa sa-i zica sa-si ia masina (desi era la alta scara). Locul nu era marcat!!!
Daca nu era el, eu sigur chemam politia pentru ca ma enerveaza la culme cand ii vad pe unii cum au impresia ca au dreptul la orice! Este inadmisibil! De-abia il astept pe urmatorul sa ma blocheze!
P.S: Azi pe Iuliu Maniu in drumul meu am vazut 3 masini parcate ce aveau roata stanga fata taiata sau dezumflata. Chiar asa de rau am ajuns?
Foarte bine spus rexpopuli. S-a ajuns la un grad de nesimtire si de rautate greu de imaginat. Toata lumea e stapana pe locul de parcare, chiar daca e trotuar, sosea, etc....ca el parcheaza de 30 ani acolo si vin eu acum sa-i iau locul de parcare.Am tras o singura concluzie: in Bucuresti merita sa ai o masina ieftina de care sa nu te doara sufletul. Daca va uitati fiecare pe masini, veti gasi noi si noi zgarieturi aproape la fiecare spalare si marea lor majoritate sunt facute cu buna stiinta...
cristi_m wrote:Foarte corect rexpopuli ! Am fost in situatia ta! Dar tatal meu care sta in blocul unde eram in vizita, a decis sa fie mai pacifist si sa se duca la aia la usa sa-i zica sa-si ia masina (desi era la alta scara). Locul nu era marcat!!!
Daca nu era el, eu sigur chemam politia pentru ca ma enerveaza la culme cand ii vad pe unii cum au impresia ca au dreptul la orice! Este inadmisibil! De-abia il astept pe urmatorul sa ma blocheze!
P.S: Azi pe Iuliu Maniu in drumul meu am vazut 3 masini parcate ce aveau roata stanga fata taiata sau dezumflata. Chiar asa de rau am ajuns?
Si eu am fost pacifist, daca e sa ma iau dupa unii care posteaza pe aici. Daca as fi vrut sa procedez ca ei, ii spargeam individului geamul lateral, scoteam masina din viteza si o impingeam. Ca doar nu e mai rau decat sa arunc acid pe capota sau sa ii tai cauciucurile! As fi vrut sa ii faca asta cineva tipului care se tot lauda ca a blocat nu stiu cati insi, sa il vad atunci ce zicea...Probabil ca "traim intr-o tara de nesimtiti", "uite unde am ajuns, domle' !", "Nenorocitii astia!"
Last edited by rexpopuli on 29 May 2008, 15:15, edited 1 time in total.
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
suzzy ai dreptate, am mai fost prin tara, dar magari ca in Bucuresti nu am mai vazut, ba chiar din contra, uneori am fost foarte impresionat de anumite gesturi ale oamenilor, care desi vedeu ca sunt cu numere de bucuresti erau totusi amabili, spre deosebire de TZARANOII care are BMW si asculta manele la maxim
Pana nu se va rezolva problema locurilor de parcare ... nustiu ce se va schimba ...si -apoi e faza ca omu` zice ca daca are loc platit ... i se cuvine ... poate nu stia ...ca sunt si anumite reguli pt aceste locuri platite ... Nu tin partea nimanui .. si nimanui nu cred ca ia-r conveni sa pateasca ceva la masina ... exista totusi cai pasnice de rezolvare a problemelor ... Hai sa incercam sa fim mai buni
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+
Eu cred ca tuturor celor care se cred stapani pe trotuar sau carosabil - am avut si eu o patzanie cu un bosorog in Mangalia, e prin jurnalul Bisisicai - le-ar prinde bine o excursie prin tarile cu apa calda, macar sa vada ca se poate si altfel, se poate si fara sa-l claxonezi ca disperatul pe ala care s-a incadrat prost, fara sa tai cauciucuri, sa zgarii cu cheia sau alte orori precum cea cu acidul.
Pe mine m-a impresionat atitudinea pozitiva si ingaduitoare intalnita nu demult in Germania - pana acum singura mea iesire intr-o tara civilizata cu adevarat, si de atunci zau ca incerc sa fiu inainte de un sofer mai bun, un om mai cumsecade!
Din nefericire dupa exodul catre Bucuresti de acum citiva ani (si care continua) Bucurestiul sa umplut de magari.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Asa este, cei de vina sunt cei care au venit in Bucuresti, nicidecum cei care s-au nascut si crescut in Bucuresti...
Nu cred ca trebuie generalizat de nicio parte, insa raman la parerea ca Bucurestiul te face mult mai rau. Sunt din Oltenita, stau in Bucuresti de vreo 8 ani (din pacate ), calatoresc in tara destul de mult, merg in afara tarii de 2-3 ori pe an, insa ca in Bucuresti nu intalnesti nicaieri.
Arnold12 wrote:Din nefericire dupa exodul catre Bucuresti de acum citiva ani (si care continua) Bucurestiul sa umplut de magari.
Cu asta ne-ai dat gata! Nu vreau sa polemizez cu tine dar asta suna ca si cum bucurestenii sunt numai intelectuali si au venit astia din provincie si au stricat tot in Bucuresti.
Eu asta am inteles din mesajul tau!
Am parcurs threadul de la inceput si nu-mi pot abtine curiozitatea legata dealtfel de o mai veche banuiala de a mea si anume daca petele, deteriorarea vopselei au fost cumva vizibile INAINTE de spalare?
Personal fac in fiecare dimineata un control vizual al integritatii vehicolului, vazi: urme de cheie/cui pe laterale, urme de pietre/castane/cartofi pe plafon si capota, urme de fortare la usi/incuietori, anvelope integritate, presiune (vizual).
Nu carecumva vopseaua a fost deteriorata de agentii chimici prea concentrati folositi la spalarea "ecologica"? Pentru ca din descrierea facuta mi se pare suspect de uniforma suprafata afectata, ca si cum "respectivul" ar fi avut grija sa nu rateze nicio particica.
Eu am condus vreo 3 luni in Portugalia, care nu se poate spune ca e cea mai dezvoltata tara din UE. Oamenii de acolo sunt cam ca niste romani din care elimini categoria de tarani. In trafic nu am avut nici o situatie dubioasa si foarte interesant cand am gresit de cateva ori nu s-a suparat si nu m-a claxonat nimeni, m-au lasat sa trec cand nu aveam prioritate, etc. Ca sa nu mai vorbesc ca erau la locuri de parcare de sa iti parchezi Hummerul pe diagonala. Bine e mai usor cand ai o tara mica, plina de autostrazi, majoritatea platite, toate parcarile publice platite, orase cu putini locuitori.
Portughezii care au venit in vizita in Bucuresti mi-au zis ca si la ei era exact la fel. Din pacate era la fel acum 20-25 de ani inainte sa intre in UE. Mai avem putin si ii ajungem...
Arnold12 wrote:Din nefericire dupa exodul catre Bucuresti de acum citiva ani (si care continua) Bucurestiul sa umplut de magari.
Scuze de offtopic dar vad doar unui singur coleg de forum i s-a parut dubioasa afirmatia ta. Oi fi avand tu parte doar de magari veniti din provincie dar nu generaliza ca e urat.