Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

alex_0722876565 wrote:Nu reusesc sa pun si eu poza ... la avatar ...cum fac ?
Si pentru album foto cum am vazut ca aveti .... ce trebuie facut .. ?
Pentru cei din Craiova de unde ati luat tavita pentru portbagaj ... ?
Daca dau sa ascult de pe stick random ... sare si la alte foldere ... cum fac sa ascult random dar numai de pe acelasi folder ?....

Multumesc anticipat ....

Am luat masina cu 6km si cu un consum de 16 % ... am 170km si am adus-o deja in 10% .... condus numai in oras ... nu am resetat calculatorul ....
Poze se adauga destul de simplu: cand intri pee forum, ai in stanga TUTORIAL ADAUGARE IMAGINI. Pentru album, daca ai cont pe gmail.com, poti folosi picasa.
dupa ce ai urmat pasii de mai sus (upload, resize etc ), copiezi linkul si te duci la forum, in partea de sus, la rubrica Profil. Jos, pentru avatare, ai varianta :

Leg?tura spre un alt site ce con?ine imagini asociate:
Introduce?i URL-ul locului unde este imaginea asociat? pentru a face o leg?tur? la ea.

unde introduci linkul si apesi Trimitere.
It should work :)
Consumul o sa mai scada cu timpul :)
S-o stapanesti sanatos 1000000 mile fara probleme si cheltuieli si ... te asteptam la Jurnal de bord cu poze si impresii. Multa bafta!
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

cristi_m
Auto:

Intarziere livrare! :(

Post by cristi_m »

Azi am vazut un apel ratat de la cei de la Kia Militari. Ii sun, si spre surpriza mea, aflu ca masina pe care am comandat-o nu poate fi fabricata asa!! :shock:

Au zis ca nici ei nu au stiut, si ca acum le-ar fi zis cei de la fabrica: ca pentru a pune automata trebuie sa am cruise control, care e disponibil doar pe classic. Asta inseamna bani in plus!

Au oferit ei o reducere de 2% (400e), pretul final fiind cam de 17300e :? . Evident ca e peste buget si nu am de gand sa platesc eu pentru erorile lor/celor de la Zilina. Dar daca ar fi numai asta, n-ar fi chiar asa de tragic. Faza cea mai nasoala e ca masina mea va trebui produsa tocmai peste o luna, urmand sa depaseasca data limita contractuala de 10 iulie parca. Ca sa nu mai zic ca de fapt trebuia sa vina la inceputul lunii iunie!

Au zis ca incearca sa obtina o derogare, si sa puna cruise control pe BASE, dar tot ar intarzia...ceea ce pe mine ma scoate din minti:
1. pentru ca cei de la Zilina trebuiau sa verifice comanda pe 25 aprilie cand a fost trimisa, nu acum inainte sa o produca!
2. ca e vina celor de la fabrica si ei ar trebui sa se dea de 3x peste cap si sa o produca cat mai repede. Asa cum au anuntat record de 915 unitati pe zi, pot sa il bata fabricand 916 :!:

A ramas ca ma suna maine. Eu rugandu-i sa-mi dea raspunsul in scris, deoarece nu am de gand sa stau capra!
Pe 3 iunie trebuia teoretic sa fac plata! Prietena mea, care e mai impulsiva :D a zis ca vrea azi sa le trimita o somatie de la avocat, sa-si respecte prevederile contractuale. Ramane de vazut in ce masura acest lucru le va influenta oferta de maine...

Deci ca sa rezum probabil ca optiunile prezentate vor fi: renuntare comanda, sau o alta masina care va veni dupa 10 iulie :evil: care in opinia mea este inacceptabil!!!

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

foarte nasoal situatia...eu daca pateam asa ori nu mai cumparam kia ori ii calaream pana imi luam masina. Ai 3 optiuni:
1. renunti la masina
2. astepti pana ti-o fabrica
3. stergi tot din semnatura si ramai coleg de forum cu noi :) :)

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Cand mi-am luat eu masina nu se punea cruise control la motoarele de 1,6, numai de 2,0 l... si scria clar la optionale, sa inteleg ca s-a mai schimbat situatia?

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Post by doio77 »

Azi l-am mai sunat si eu sa vad daca mi-a venit masina si l-am rugat sa-mi dea seria pe mail k sa pot face RCA si CASCO si astept de cateva ore bune sa o trimita dar se pare k a uitat. OARE?, Pt k marti cand l-am sunat mi-a confirmat k masina este produsa si urma sa o puna pe transport. F greu cu clientii astia!!!
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

cristi_m
Auto:

Post by cristi_m »

Nu stiu de ce trebuie sa aibe Cruise control...daca e o problema de natura tehnica sau de marketing. Nici nu m-a interesat subiectul pana acum, pentru ca in Bucuresti nu se pune problema de a folosi asa ceva!

@kokolino: pai cred ca nu voi astepta. Totusi aprilie - iulie sunt 4 luni. Orice fel de rabdare are o limita (si sunt un om intelegator si rabdator zic eu :?) Voi renunta la comanda sau (desi e mai de durata) voi da in judecata pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale, daca alta solutie nu pot gasi ei. Eu ma gandeam ca ei daca ar vrea, ar putea cauta la alti dealeri din tara si strainatate, dar ma indoiesc ca pun atata pret pe un client :evil:

E pacat, pentru ca decizia de a lua Cee'd si nu i30 a fost in parte si din cauza acestui forum. :(

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

Eu zic sa-i dai in judecata. Atata timp cat ai fost de buna credinta si ai si hartiile semnate cu ei, da-i bataie si nu-i menaja nicio clipa. Merita asta!!! Sunt niste incompetenti in ceea ce fac si foarte indiferenti fata de client. Eu daca as avea posibilitatea asta, i-as da in judecata. Din pacate in cazul meu nu am avut decat spusele lor, in rest se incadrau in termenele lor exorbitante, asa ca nu le-am putut face nimik, iar "mustrarile" mele au trecut pe langa ei, n-a interesat pe nimeni.
Daca te decizi sa mergi cu ei la proces, eu o sa-ti tin pumnii :D
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM

tomcat1974
Auto:

Post by tomcat1974 »

@doio77

Hmm imi vine tare greu sa cred ca sunt probleme de genul asta..
La mine au fost exact cum au spus:
- Seria la incep lui mai
- masina la sf lui mai inceput iunie.

La venirea seriei au zis 2-3 saptamini. M-au sunat ei de fiecare data.
AM primit de la ei presuri (ma rog nu originale) si un breloc :)
Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Post by doio77 »

Problema la mine este k mie mi s-a promis masina pe 15 max 20 mai si mie nici seria nu mi-a comunicat-o pana acum cateva zile cand am sunat numai eu mereu, iar azi am sunat sa-mi trimita pe mail seria si nici pana la ora asta nu am primit raspuns. Deci ma intreb o fi zis la misto k e gata masina sau ce?
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

movu29
Auto:

Post by movu29 »

:D A venit masinaaaaaaa! Maine ma duc sa o iau. In definitiv s-au incadrat in cele 90 de zile :!:

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Am luat si eu masina ieri ...dar la ora respectiva am fost anuntat ca nu imi mai merge netul...deci nu aveam cum sa postez...poze momentan am una cu km la 60 si fugeeeeeee.......
PS:daca nu ma duceam eu o primeam azi!

cristush
Auto:

Post by cristush »

si eu tot ieri
Aceeasi situatie. Dupa ce am sunat de vreo 3 ori si am insistat, s-a rezolvat
Cee'd HB 1.4 GSL So Red START + optionale (numele ei: Maia)
Comanda: 23mar2008, Serie: 19mai, Livrata: 29mai
B-79-GCS
Poze intalnire Bran + coloana Brasov 21feb2009 AICI
Poze coloana KIA Brasov 10oct2009 AICI - Maia are numarul 85 in coloana

cristi_m
Auto:

Post by cristi_m »

Mersi mult shustrik, dar 99% nu se va ajunge acolo. Am vorbit azi cu ei si cica ar fi seful lor la Zilina si i-ar fi trimis mail si de treaba asta. Nu stiu de ce dar am dubii :? Mi-au promis luni un raspuns.

Ideea e ca in contract scrie ca eu trebuie sa fac plata pana pe 3 iunie, si ei livrarea pana pe 10 iulie. Sunt 80% sigur ca ei nu pot sa-si indeplineasca termenii si sa-mi dea si masina in aceiasi bani. Daca e asa ..se va ajunge la rezilierea contractului de comun acord, intrucat mi-ar fi foarte greu sa mai astept inca pe-atat fara masina :(

Tot ce sper e sa nu ma duca cu presul ca sa traga de timp pana dupa 3 iunie si sa spuna ca eu nu am facut plata ca sa retina avansul sau sa ma oblige sa astept pana stiu eu cand :evil:

cristi_m
Auto:

Post by cristi_m »

cu dl. George Piha. Dar nu stiu in ce masura e vina lui, pentru ca in fisa aceea cu optiuni nu exista restrictia asta. Ei pretind ca acum ar fi aflat, cand a dat fabrica eroare la comanda mea :? Sunt norocos...ar trebui sa joc la 6/49 :)

cristi_m
Auto:

Post by cristi_m »

Pai eu in el am incredere...insa nu stiu cat tine de el. Ca nu e el seful showroomului, ci un alt domn care discuta numai in termeni "contractuali". Partea amuzanta, e ca nu i-a mai convenit cand si-a dat seama ca va intarzia masina peste termen, si am inceput eu sa discut de termenii contractuali. :lol:

Locked

Return to “Generalităţi”