Lista aşteptare maşina -2008-
-
- Auto:
preluare comanda martie
cine se grabeste si vrea comanda data in martie.?..seria trebuie sa vina..in cateva zile.masinuta in cauza e 1.4 benzina ,start+optionale(fara esp.scaune incalzite,stergatoare cu dezghetare.)...Pewter beige,interior rainbow blush
cee'd 1.4 Pewter Beige,plus optionale..in vesnica asteptare...
Am preluat-o!!! Totul a mers ca pe roate, conform promisiunilor. Am colaborat cu dl. Nicu Costica de la Mit-Motors Baneasa. Am facut si primii 500 de km pana acasa si as avea de reprosat doar excesul de silicon pe care l-au folosit pe plastice la pregatirea masinii pentru livrare. In fine, noroc ca au dat DOAR pe plastice si nu si pe volan, cotiera etc
Mai e si mirosul de "China", nu stiu daca e al masinii sau al siliconului, dar sper sa dispara repede.

Cee'd 1.6 GSL AT+ESP+etc - Pewter Beige
-
- Rege al poporului
- Auto:
Asta inseamna cred cam acelasi lucru, nu ? iN contract scrie doar 90 de zile, nu se precizeza calendaristice sau lucratoare... La tine nu e la fel?cristi_m wrote:Si eu tot de acolo am comandat-o in aprilie, dar mi-au dat termen de livrare 70 de zile lucratoare
Oricum, Ion Paun mi-a zis ca cel mai probabil o s-o am in jur de 25 iulie. A zis ca de obicei dureaza cam 30 de zile pana vine seria, si apoi cam trei saptamani pana cand intru in posesia ei (asta daca merge tot ca pe roate). Pana acum relatia mea cu dealerul a fost superok, am un feeling ca e un tip serios, vedem cum se desfasoara treburile in continuare... Sper sa nu se dovedeasca si el neserios, asa cum am citit despre atatia indivizi pe aici...Prefer orice adevar (ca sunt problme si vine masina peste trei luni, orice), numai sa nu ma duca cu presul, urasc chestia asta. Am lucrat pentru scurt timp intr-o reprezentanta auto, si stiu cum sunt dealerii...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
Masinuta mea e de mult timp in parcare la Baneasa.
Din pacate cel care trebuia sa se ocupe de mine e inca in concediu.
Daca nu sunam eu la cei din Militari sa intreb ce e cu masina mea, mai asteptam pana venea dl Piha din concediu.
Martea viitoare ma duc sa o iau ca am vrut sa pun pe ea si senzori de parcare. Mi-a spus ca ma costa inca vreo 200 EUR si ca sapt asta nu sunt cei care monteaza senzorii...
E corect pretu asta ?
Sunt senzori si pe fata si pe spate ?
Din pacate cel care trebuia sa se ocupe de mine e inca in concediu.
Daca nu sunam eu la cei din Militari sa intreb ce e cu masina mea, mai asteptam pana venea dl Piha din concediu.
Martea viitoare ma duc sa o iau ca am vrut sa pun pe ea si senzori de parcare. Mi-a spus ca ma costa inca vreo 200 EUR si ca sapt asta nu sunt cei care monteaza senzorii...
E corect pretu asta ?
Sunt senzori si pe fata si pe spate ?
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008
Iunie 2008
Nu pe tot bordul ca ar fi fost dezastru! Doar pe plasticele negre: spatele volanului, player, manere portiere, suporti pahare. Interiorul fiind rainbow blush, mult din detaliile borului si consolei nu sunt negre, deci au scapat.Romburaku wrote:Cum? Ti-au dat cu silicon pe bord fara sa te intrebe?!?! Astia nu-s normali!

Cee'd 1.6 GSL AT+ESP+etc - Pewter Beige
-
- Phantom Touch
- Auto:
in sfirsit...
Ieri m-am hotarit definitiv si am inaintat dosarul pentru un Cee'd SW 1.6 GSL AT Piston Grey, echipare Style + incalzire in scaune.
Azi astept raspunsul de la Bucuresti si probabil cindva pe luni o sa achit avansul (mai exista inca in grafic si varianta de a o achita integral...).
Problema e ca fiind AT si Style si Piston Grey - evident ca n-au nimic pe stoc si o sa dureze macar vreo 2 luni pina vine....
.... si nu mai am rabdare (deja!) - si am invatat deja manualul de utilizare pe de rost 

Azi astept raspunsul de la Bucuresti si probabil cindva pe luni o sa achit avansul (mai exista inca in grafic si varianta de a o achita integral...).
Problema e ca fiind AT si Style si Piston Grey - evident ca n-au nimic pe stoc si o sa dureze macar vreo 2 luni pina vine....

...you cannot touch these phantoms...
Cee'd SW 1.6 GSL AT Style Piston Grey - B-91-SZV
Galerie: http://picasaweb.google.com/cindrea/CeeNDrea
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
In sfarsit dupa o ora jumate ma sunat sa-mi zica de masina k este produsa si intr-o zi doua o baga pe transport si poate vineri acum sau sapt viitoare o am. Chiar asa repede sa vina oare, parca dura 2-3 sapt transportul? Sau o fi zis la misto sa scape de mine si vine peste 2-3 sapt?
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale