Lista aşteptare maşina -2008-
Am discutat cu cei de la Neoserv si m-au lamurit :in fapt datorita optiunilor solicitate autoturismul roduce mai greu. Conform celor spuse de dumnealor seriile masinii se comunica in momentul in care este gata autoturismul. In schimb s-au aratat nemultumiti de cele scrise de mine pe forum la adresa lor, adica de faptul ca am indemnat sa nu mai cumpere nimeni de la Neoserv si ca nu sunt seriosi. Intradevar nu este vina lor in ceea ce priveste furnizarea seriei autovehiculului, dar este vina dumnealor cand fixeaza un termen si nu il respecta. Cand spui "cel tarziu pe data de..." suna ca o promisiune, un angajament. Incalcarea de doua ori a acestui termen duce la lipsa de incredere. Consider ca nu este normal sa te superi pe clienti cand esti in culpa, mai bine ii dovedesti clientului ca nu are dreptate si ca esti o firma serioasa. Trebuia sa se supere pe mine daca faceam antireclama si nu era adevarat. "Nu trebuia sa scrieti pe forum lucrurile astea ptr. ca nu v-am uitat"- oare? Din partea mea s-a simtit ca si cand pe nimeni nu a interesat. Nu am primit in atatea zile nici macar un telefon sa mi se spuna ceva, macar:"domnu cutare nu a venit seria nici azi" . Fiecare om are fixurile lui, al meu este punctualitatea.(o manie). Nu suport intarzierile!!!!!!:!:
Poate ca pe viitor in ceea ce priveste servisarea autoturismului vor da dovada de mai multa seriozitate pentru ca atunci tine numai de ei.
Poate ca pe viitor in ceea ce priveste servisarea autoturismului vor da dovada de mai multa seriozitate pentru ca atunci tine numai de ei.
Am mari dubii ca asta se va intampla prea curand pe la vanzatorii "mioritici" de KIA!movu29 wrote: Poate ca pe viitor in ceea ce priveste servisarea autoturismului vor da dovada de mai multa seriozitate pentru ca atunci tine numai de ei.
In opinia mea, pe acest subiect, al calitatii indoielnice a activitatii de service, ar trebui, cumva, anuntata si KIA-mama.
E necesar ca KIA sa faca o distinctia clara intre vanzatori (ce cred ca au in spate doar niste "nenea" fara scrupule dar cu (prea) multi bani/relatii) si acele reprezentante serioase (eu inca le caut...), ce sunt in stare sa asigure servicii de calitate, postvanzare.
Poate nu ar fi rea ideea sa-si creeze, macar la inceput, niste centre zonale (3 sau 4, pe regiuni mari) de alta categorie, cu service-uri bune si oameni de calitate, direct administrate de ei. Dupa ce situatia revine la normal, cand toti cei neaveniti in aceasta afacere vor fi plecat pe alte imasuri, nimic nu-i opreste sa-si vanda aceste centre "de excelenta", cu un profit frumos.
Daca Kia nu va reusi sa-si rezolve aceasta problema privind serviciile de calitate, va pierde masiv clienti ce vor gandi asa: "Da, Cee'd e o masina buna, echitabila la pret. Dar nu vreau sa-mi cada parul implorand un distribuitor arogant sa-mi rezolve ceea ce la firma "X" e doar normalitate!"
Cee'd 1.4 Best, Mars Red, numita Angelina. Si cam asta e, pe urmatorii "n" ani!
La o jumatate de ora dupa ce am vb. cu bossul a venit seria, deci se poate. Dar inca odata se aplica regula specifica numai Romaniei: "daca vrei sa rezolvi o treaba vorbeste cu directorul". Ar trebui ca toti romanii sa fie directori poate asa lucrurile ar merge mai bine. Cat despre treaba cu dojenitul clientului ca nu a scris lucruri frumoase(rautati gratuite) despre tine pe forum.....n-are sens sa comentam(respectul romanului fata de client). Tu pierzi bani si ei te cearta, ma intreb daca ar fi fost invers. Auzi ma intrebau de ce nu am cerut cu seful , oare trebuia sa merg din sef in sef pana se rezolva?
Gata cu "rautatile gratuite". Astept sa-mi dovedeasca ca intarzierea cu seria a fost doar o intamplare si ca autoturismul va sosii la timp in bune conditii.
Gata cu "rautatile gratuite". Astept sa-mi dovedeasca ca intarzierea cu seria a fost doar o intamplare si ca autoturismul va sosii la timp in bune conditii.
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Am si eu o intrebare pentru cei care ati comanda cu optionale dupa 20 martie la baneasa la domnul george dinu, voua ce va spus , au venit toate seriile din martie sau ce? Mie imi zice mereu k nu i-au dat colegii tabelul cu serii si nu stie ce sa-mi zica cand vine masina.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
Si mie mi-a zis acelasi lucru. Ca au venit seriile, dar ca n-a fost pe la birou in ultimele zile, ca sa-si verifice mailul si-mi da un raspuns, blabla. Pe de alta parte joi (daca retin bine) mi-a zis ca in maxim o saptamana vine masina.doio77 wrote:Am si eu o intrebare pentru cei care ati comanda cu optionale dupa 20 martie la baneasa la domnul george dinu, voua ce va spus , au venit toate seriile din martie sau ce? Mie imi zice mereu k nu i-au dat colegii tabelul cu serii si nu stie ce sa-mi zica cand vine masina.
Il mai sun si luni, si daca inca n-a venit seria, atunci nici banii nu le dau inca. Asta e ...
-
Eu am masina platita integral de pe 22 aprilie pt k asa a zis sa o platesc pana la sf lui aprilie si pe 3-5 mai max o sa am seria si se face 20mai si eu nu stiu nimic de serie. Mai si zicea k pe 15-max 20mai o sa am masina, asta ma deranjeaza minciuna lor pt k iti faci si tu niste planuri si ei ti le spulbera
.

la ce optionale ai pe ea eu zic ca o sa mai dureze pana o vezi. de obicei asa se intampla cand pui tu mai multe pe ea. bestul meu a venit in mai putin de 2 luni de cand am dat comanda.[/quote]
Poate are vreo leagatura cu modelul. Vad ca tu ai PRO. Esti singurul dintre cei cu comanda in martie care a primit masina. Eu am primit seria, am platit-o pe 9 mai, dar mai am de asteptat.
Poate are vreo leagatura cu modelul. Vad ca tu ai PRO. Esti singurul dintre cei cu comanda in martie care a primit masina. Eu am primit seria, am platit-o pe 9 mai, dar mai am de asteptat.
Posesor de Cee'd 1,4 MT BEST SW
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
-faptul ca am pus optionale pe ea are treaba cu anuntul recent in legatura cu extraterestrii?
-Logic o masina cu sau fara alte optionale decat varianta best nu ar trebui sa mareasca timpul de realizare mai mult cu 1-2 zile dar aici vad ca se depaseste cu saptamanile.
Problema nu ar trebui sa ne supere foarte tare, deoarece si in alte tari se practica aceiasi deviza...clientul nostru stapanul nostru...pana o platesti integral..dupa care... clientul nostru prostul nostru....
-Logic o masina cu sau fara alte optionale decat varianta best nu ar trebui sa mareasca timpul de realizare mai mult cu 1-2 zile dar aici vad ca se depaseste cu saptamanile.
Problema nu ar trebui sa ne supere foarte tare, deoarece si in alte tari se practica aceiasi deviza...clientul nostru stapanul nostru...pana o platesti integral..dupa care... clientul nostru prostul nostru....
-
Vesti triste pt mine si poate pt altii. Am vb acum cu dealerul si mi-a zis k nu a venit seria mea si la vreo 2-3 insi, asta dupa ce saptamana trecuta zicea k toate comenzile din martie au fost produse. Deja nici nu mai imi fac sperante sa vad masina luna asta
.