Lista aşteptare maşina -2008-
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
vchirca stai linistit k nu esti singurul care nu a primit seria masinii, eu cand am dat avansul in martie pe 25 a spus k daca achit pana la sf lui aprilie masina integral , o sa am seria pe 3-4 mai max si masina pe 15-20 mai iar mie nici seria nu mi-a venit si maine e 15mai. Eu nu inteleg un lucru daca zic k le-au venit toate seriile dece nu mi-o comunica sa stiu sigur k intr-o sapt, doua, trei vine masina , asa ma poate plimba o luna. F suparat pe dealeri si pe sistemul lor de 2 bani.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
La Baneasa la Razvan Tiron.
Nush frate ce sa mai zic, ca m-am dus azi sa iau masina, dupa ce am alergat toata ziua sa-mi fac actele(Casco,Rca, Taxe ... etc...) si cand am ajuns la Baneasa sa primesc vestea ca nu o pot ridica azi !!!
Asta e! nu mai zic nimic acum...astept pana luni si vedem cum decurg lucrurile.
Nush frate ce sa mai zic, ca m-am dus azi sa iau masina, dupa ce am alergat toata ziua sa-mi fac actele(Casco,Rca, Taxe ... etc...) si cand am ajuns la Baneasa sa primesc vestea ca nu o pot ridica azi !!!
Asta e! nu mai zic nimic acum...astept pana luni si vedem cum decurg lucrurile.
[quote="jax8214"]am vb si eu acum 10 minute cu dealerul si mi-a zis ca acum mai venise niste serii si maine o sa imi spuna exact ce si cum...de asemenea e posibil ca saptamana viitoare sa vina si masina.[/quote]hahahaha mai crede cineva?
N-au fost in stare sa trimita seriile la timp si vor sa ne faca sa credem ca vor venii masinile? Asta n-o mai cred. Pe mine de fiecare data cand am sunat m-au mintit "ca cel tarziu" si de fiecare data a trecut si cel tarziul.
Neseriozitate specifica estului europei. Aici isi permit sa minta oricat.
Parerea mea.
N-au fost in stare sa trimita seriile la timp si vor sa ne faca sa credem ca vor venii masinile? Asta n-o mai cred. Pe mine de fiecare data cand am sunat m-au mintit "ca cel tarziu" si de fiecare data a trecut si cel tarziul.
Neseriozitate specifica estului europei. Aici isi permit sa minta oricat.
Parerea mea.
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Da si eu l-am sunat acum o ora sa-l intreb despre comanda mea in ce stare se mai afla si mi-a zis ca ma suna in 30min si a trecut o ora jumate si nimic , nu inteleg de ce ne minte in halul asta, este chiar greu sa se uite pe tabelul ala cu serii venite si sa-mi zica daca mi-a fost produsa masina sau nu! O sa-l mai stresez mai incolo sa vedem ce minciuni mai baga 

1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
Am vb acum cu dealerul din Militari Ion Paun, mi-a confirmat ca a venit seria de sasiu, si ca luni va trimite proforma catre Unicredit ca sa imi plateasca masina(ca am leasing), dupa care va fi transportata din Slovacia
. Mi-a zis ca in maxim doua saptamani o sa o am...poate si mai devreme.
Apropo, celor carora va venit seria, din cate caractere e formata? 16 sau 17 ?

Apropo, celor carora va venit seria, din cate caractere e formata? 16 sau 17 ?