Consum real (facut de reviste de specialitate)

Forum cu de toate despre Kia cee'd
ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

Stagiaru wrote: ...Recunosc ca am tendinta de a conduce subturat, ceea ce nu e pe stilul acesti motor. MA stradui sa schimb pe la 3000 rpm sau putin peste, accelerez lent, fara demaraj scurt, in forta. Caut sa ma mentin in croaziera pe la 2500 de rpm....
da, dar devine tare monoton daca conduci asa! :cry: evident, distractia se plateste !
Stagiaru wrote: Oricum nu sunt inca obisnuit cu masina, nu o "simt", mai ales pentru ca nu o aud suficient...

aici ai 2 solutii:

- un baby watch wireless instalat sub capota (eventual cu camera ! ) :P
- sa accelerezi peste 4000 rpm si sa auzi ce frumos face ! :lol:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Stagiaru
Auto:

Post by Stagiaru »

ida01ro wrote:
Stagiaru wrote: Oricum nu sunt inca obisnuit cu masina, nu o "simt", mai ales pentru ca nu o aud suficient...

aici ai 2 solutii:

Ei, da! La aste bune solutii nu m-am gandit. Voi incerca, voi incerca, ma voi straduia mai mult... Poate pana la urma ma obisnuiesc si eu cu Angelina.
Sigur ca nici chiar oricine nu aude des turandu-se motorase de avion, ca tine...
Dupa aia, la peste 4000 de rpm de la Kia, iti pare ca abia auzi cantand un perus lesinat!
Cee'd 1.4 Best, Mars Red, numita Angelina. Si cam asta e, pe urmatorii "n" ani!

t_florin
Auto:

Post by t_florin »

Consumul difera foarte mult de conditiile atmosferice; bunaoara cand a fost vant puternic in S-E mi-a batut din spate si am scos un consum constant la viteza de 100km/h de 4,3 -4,2 l/100km iar pe total pe distanta de 500 de km un consum mediu de 5,4 cu o ora de trafic in Bucuresti, si chiar nu am fost cuminte in trafic.
Cred ca se apropie de valorile date de producator daca mergi ca la "carte"
Legat de schimbatul vitezelor la CRDI 1,6 sunt semne rosii in dreptul cifrelor 30 si 50 de pe vitezometru, cred eu corespunzatoare schimbarii treptelor II-III respectiv III-IV adica aproape 2000rpm.
1, 6 CRDI 115 CP

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Stagiaru wrote:
ida01ro wrote:

aici ai 2 solutii:

Ei, da! La aste bune solutii nu m-am gandit. Voi incerca, voi incerca, ma voi straduia mai mult... Poate pana la urma ma obisnuiesc si eu cu Angelina.
Sigur ca nici chiar oricine nu aude des turandu-se motorase de avion, ca tine...
Dupa aia, la peste 4000 de rpm de la Kia, iti pare ca abia auzi cantand un perus lesinat!
Buna remarca :P
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Post Reply

Return to “Generalităţi”