Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
stef2008
Auto:

Post by stef2008 »

In sfarsit azi am primit seria de sasiu:) a mai trecut un hop, poate sa-mi spuna cineva cam cat mai dureaza de acum in colo ......sincer nu mai am rabdare :D

emanuel
Auto: Kia Cee'd 1.4 Best So Red

Post by emanuel »

[quote="stef2008"]

Daca ai platit integral masina dureaza 21 zile calendaristice, acestea fiind zilele transportatorului. Daca lucrezi cu leasing, numaratoarea celor 21 zile incepe dupa ce leasingul vireaza banii in conturile KIA. Mie asa mi s-a spus!
Zilele astea astept si eu seria!

Asteptare cat mai usoara!
Kia Cee'd 1.4 GSL BEST So Red din aprilie 2008 (~200 000 km); instalație GPL STAG montată la Progaz Vernești; nr 6 in coloana de la BV 21.02.2009, nr 44 in Marea Coloana de la BV 10.10.2009

Canal Telegram Kia Cee'd România
Probleme Kia Cee'd
https://t.me/Kia_Ceed_Romania

pcristu
Auto:

Post by pcristu »

am primit si eu azi seriile! maine fac plata integral si mi-au spus ca in max 15 zile am masina. nu am intrebat daca lucratoare sau calendaristice. am fost stresat ca la calculul in lei m-au ciupit cu 3,5 milioane...
Tony - 1.6 GSL TX MT COMFORT - M Silver

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

@pcristu

Din pacate este vorba despre zile lucratoare.
Deci ar fi cam 21 de zile calendaristice ca si eu m-am enervat si am sunat la dealer ca imi trecusera cele 2 saptamani de zile(calendaristice) de cand facusem plata si mi-a zis ca este vorba de zile lucratoare.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd

ananeagu
Auto:

Post by ananeagu »

mr_wizard wrote:Dat comanda pe 22.02 la Valcea. Pana acum n-am primit seria. Asteptare usoara! :)
Salut si eu am dat comanda 23.02.2008 astept ce rugaminte as avea exista persoane care au finantare de la OTP leasing? am ceva nelamuriri...

CML13
Auto:

Post by CML13 »

Update, primit astazi 03.04.2008 seria se sasiu, dealer, Ploiesti/Neoserv

Andrei86
Auto:

Post by Andrei86 »

In primul rand salutari la toata lumea, sunt nou pe forum si sper sa nu vi se pare ca is vorba lunga dar vreau sa scriu in detaliu impresia de pana acuma.
Si eu (impreuna cu familia mea) o sa devin posesorul unui Cee'd SW argintiu.....pana aici toate bune si frumoase dar ca sa citam un "clasic in viata".....: "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" si din pacate este foarte adevarat.
Am apelat la acest forum ca sa imi spun si eu ce mi s-a intamplat : Pe data de 28 februarie (anul curent evident) am facut o vizita la showroom-ul mit-motors de pe bulevardul aviatorilor din capitala (vreau sa precizez ca noi eram destul de hotarati pentru un cee'd sw - cel de 1.4 109 cp in varianta best- dar ne mai gandeam si la un chevrolet lacetti Sw 1.6 109 dar mult mai dotat si anume: climatizare, jante de aliaj pe 16, proiectoare de ceata, cotiera si in spate, scaun sofer regrabil lombar si pe inaltime, suport pentru ochelari, si inca multe lucruri marunte dar nu merita sa fac aici lista cu dotarile standart ale unui chevrolet lacetii sw platinium; la care obtinusem un discount din partea firmei di-bas si avea un pret final de 12.732 fara vospea metalizata si 12952 cu vopsea metalizata - evident pret final in euro cu tva inclus- dar normal ca avea si dezavantaje si anume : doar 4 airbag-uri, doar 2 ani de garantie si mai ales un consum declarat mult mai mare la care s-a adaugat si faptul ca agentul de vanzari mi-a spus ca are si el unul si ii consuma in oras aproximativ 13...ceea ce e foarte mult! si atunci ne-am hotarat la kia cee'd sw); reprezentatul de vanzari kia a fost deosebit de amabil si ne-a spus ca suntem norocosi deoarece abia primise stocul pentru luna martie care era alocat de fabrica din zilina si daca suntem hotarati asupra unei culori putem face o rezervare si cam in 20 de zile urmeaza sa avem masina, noi am fost foarte incantati de idee si am semnat un precontract in care ne-a dat si seria de la sasiu - adugand ca este un avantaj major ca se stie aceasta serie ca asta inseamna ca o sa vina mai repede masina- dupa care pe data de 6 martie am mers cu un avans de 5000 de ron la ei moment in care pot sa spun ca am fost impresionat de profesionalismul lor deoarece masina e pe numele tatalui meu dar el neputand sa vina am mers eu cu avansul, ei au fost foarte amabili m-am trecut pe chitanta imputernicit si am plecat foarte fericita ca urmeaza sa vina masina....si de aici incep problemele mele: m-am imprumutat in banca de o parte din bani si de ink o parte de la prieteni la care urmeaza sa le dau banii dupa ce vine masina.. eu stiind ca trebuie sa vina undeva pe 20 - 22 martie am zis ca pana in 25 le dau banii deoarece imi vindeam masina actuala! dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, si astfel in momentul in care pe 19 martie m-am dus cu toti bani la kia (pe langa faptul ca au trecut pe un nou soft si a trebuie sa astept de la ora 11 la ora 13 sa imi dea un ID) in momentul in care mi-a dat id-ul ne-a dat si un contract sal il semnam (ceea ce e foarte normal) dar in contract spunea : dupa plata integrala mai dureaza inca 14 zile lucratoare [color=red][/color] termen care se poate prelungii cum inca 2 saptamani la masinile de pe stoc si cu 8 saptamani la cele de comanda [color=black][/color] dar nu se precizeaza daca sunt alcatuite din zile lucratoare sau calendaristice! si noi am zis ca ok asta e.... o mare lipsa de ne seriozitate si neprofesionalism ca sa nu zicem astfel....dar vanzatorul ne-a asigurat ca sigur vine mai repede.... dar evident ca is numai vorbe si luni pe data de 31 l-am sunat si l-am intrebat... si evident ca iar ne-a dus cu vorba si ne-a spus ca eventual pe finalul saptamanii viitoare (termenul de 14 zile lucratoare e pe 7 aprilie si el ne-a spus ca s-ar putea pe 11 aprilie...deci termenul initial de 20 de zile (deci undeva pe 20 martie... ) tinde sa se apropie vertiginos spre de 35 de zile lucratoare...deci cam 6 saptamani.. deci dublu.....
Cam asta e problema mea de pana acuma.. sper ca in rest la service sa fie o atmosfera mult mai profesionista.. si sper sa nu regret decizia luata... dar daca o sa mearga toate lucrurile asa... cred ca o sa o regret... si imi pare rau deoarece masina e frumoasa are o garantie fff mare si 5 stele la crash test.. deci e ok.. pacat de neseriozitate importatorului si a vanzatorilor...
Scuze eventualele greseli de scriere..
Sa auzim numai de bine si sa nu avem probleme cu masinutele noastre si fara evenimente rutiere.
Andrei

Dennis
Ghost
Auto:

Post by Dennis »

:shock: ametitor post, Andrei. :)
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

@Andrei 86 Welcome in the club!
Si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine, diferenta fiind ca eu astept de pe 25 ianuarie...ce-i drept ca eu n-am luat din stoc.
Si eu am facut comanda tot la Mit Aviatorilor, plata am facut-o tot pe 19 martie (cu aceeasi problema cu calculatoarele m-au aburit si pe mine in ziua aia) cu promisiunea ca-mi vine in 14 zile care se pare ca s-au transformat in "fara numar". Intre timp i-am mai sunat de 2 ori si m-au luat cu faza ca e summit, ca masinile le au in Baneasa si n-au acces la masini pt ca sunt in zona de securitate si ca s-ar putea sa se mai intarzie.
Spre deosebire de tine eu deja regret alegerea facuta si am mai spus-o si o mai spun: este prima si ultima masina pe care o mai iau de la Kia. Daca as fi stiut ce urmeaza dinainte sa dau comanda 100% nu mai luam Cee'd.
Masina imi place in continuare, dar ma dezgusta tot ce tine de procesul ei de achizitionare.
Cu greu ma mai abtin sa nu-l iau la injuraturi cand vorbesc cu dealer-ul la tel.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

Aceeasi problema o intampin si eu.Facut rezervarea pe 28 februarie(aveau masini deja rezervate),platit avansu pe 5 si mi-au zis ca pana la sfarsitul lu martie o am.Am vorbit zilele trecute si mi-a zis ca pana vineri o am daca nu maxim saptamana viitoare.Nu mai stau sa au telefoane ca le dau degeaba si imi mai fac si 1000 de nervi.
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

par
Auto:

Post by par »

Cel mai bine este sa cereti in scris de la dealer perioada maxima in care va fi livrata masina. Daca se depaseste perioada atunci veti primi ceva ca sa-i iertati (un set de presuri etc).
Radu
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

@par Ce sa cer in scris...mai degraba-l strang de gat...m-as simti mai bine. Nu-mi trebuie mie presurile, brelocurile sau ce tampenii mai dau ei ca se scuze. Mie sa-mi dea masina si sa-si bage undeva scuzele si micile cadouri de 2 bani ca nu-mi iau ochii cu asa ceva.

@ady85btz...eu zic sa nu-ti faci mari sperante c-o iei pana vineri. Am vb-it eu cu ei ieri la tel si habar n-au de capul lor.

Cred ca atunci cand m-oi duce s-o iau de nu-i frec sa se sature si ei. De n-oi sta o zi s-o inspectez inainte s-o iau in primire...e dreptul meu si am de gand sa ma folosesc din plin de el sa vada si nesimtii astia cum e sa-i frece cineva. Ei isi bat joc de noi pe banii nostri....asta e foarte grav.
Album foto IC3's Cee'd

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

eu mai vorbesc cu dealer pe mess si l-am intrebat azi frumos daca am vreo sansa s-o ridic maine si nu-mi raspundea :x ....no comment
si eu o sa-i frec la fel cand o s-o ridic...de nu stau 1 ora ..sa vada si ei cum e
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

comanda 26.02 la mit baneasa, 2 zile in urma am primit abia factura proforma ca a trebuit sa schimbe numele. de serie inca nici vorba. promisa pe 15 aprilie. mai ashtept...
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM

emanuel
Auto: Kia Cee'd 1.4 Best So Red

Post by emanuel »

Ieri, 3 aprilie, mi-a venit si mie seria. Masina insa e luata pe leasing iar Volksbank Leasing (sediul central de langa Antena 1) nu lucreaza in zilele summit-ului (din cauza restrictiilor de trafic - mie mi se pare o comoditate exagerata), asa ca plata integrala si implicit livrarea va intarzia cu cel putin 2 zile. Nu ar fi mare problema 2 zile dar oricum eram la limita cu livrarea pt ca eu o vreau pana de Paste si e frustrant sa merg cu trenul in zilele libere de atunci. Poate o sa am noroc!
Kia Cee'd 1.4 GSL BEST So Red din aprilie 2008 (~200 000 km); instalație GPL STAG montată la Progaz Vernești; nr 6 in coloana de la BV 21.02.2009, nr 44 in Marea Coloana de la BV 10.10.2009

Canal Telegram Kia Cee'd România
Probleme Kia Cee'd
https://t.me/Kia_Ceed_Romania

Locked

Return to “Generalităţi”