Lista asteptare masina -2007-
Lista de asteptare
cee`d 2.0 DSL MT...varianta TX...geamuri fumurii si eterna cheie pliabila...vine la jumatea lui septembrie.

nimeni nu a aflat nimic sigur, sunt doar zvonuri sau, daca vrei, previziuni mai pesimiste sau mai optimiste in functie de dealer. cea mai optimista data de venire a seriilor pt. comenzile 1.4 base+chitzibushuri este luni, 2 iul. data maxima pana la care ar trebui sa vina (ca sa se respecte termenul de livrare din contract) - 12 iul.twiny wrote:Cei care au aflat data la care vin seriile ar putea spune si dealer-ul la care au dat comanda....
astazi m-a sunat dealerul sa-mi dea inca o veste grozava, trebuie sa modifice din nou precontractul pt ca nu se mai pot echipa base + optionale cu jante de tip c si numai cu a.
cum dreacu or arata tip a de 16'' nu stiu sa va spun pt ca am gasit informatii contradictorii, ma rog a spus ca aceasta modificare nu va influenta termenul de livrare a masinii si asa sper sa fie pt ca deja am trecut cu vederea prea multe stangacii din partea lor.
asta aviz celor cu tip c.
cum dreacu or arata tip a de 16'' nu stiu sa va spun pt ca am gasit informatii contradictorii, ma rog a spus ca aceasta modificare nu va influenta termenul de livrare a masinii si asa sper sa fie pt ca deja am trecut cu vederea prea multe stangacii din partea lor.
asta aviz celor cu tip c.
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
Luni, 23.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
?i pentru c? mi se-nt?mpl? ?n fiecare an, am s? plec un picule? in vacan??.
A?a c? v? urez in continuare s? v? fie a?teptarea u?oar?. Ferici?ii care se vor bucura de sosirea mult doritelor s? le fie bucuria deplin? ?i mersul f?r? probleme.
Dac? cei de la banc? s-ar fi comportat ca ni?te bancheri adev?ra?i, plecam ?i eu in concediu cu Cee”d-ul. Noroc cu micul-gigant care sper s? nu se supere ?i s?-?i fac? datoria ca ?i p?n? acum.
Celor care vor primi luna care urmeaz? ma?inile le urez de pe acum „-SA LE STAPANITI SANATOSI ! „
A?a c? v? urez in continuare s? v? fie a?teptarea u?oar?. Ferici?ii care se vor bucura de sosirea mult doritelor s? le fie bucuria deplin? ?i mersul f?r? probleme.
Dac? cei de la banc? s-ar fi comportat ca ni?te bancheri adev?ra?i, plecam ?i eu in concediu cu Cee”d-ul. Noroc cu micul-gigant care sper s? nu se supere ?i s?-?i fac? datoria ca ?i p?n? acum.
Celor care vor primi luna care urmeaz? ma?inile le urez de pe acum „-SA LE STAPANITI SANATOSI ! „
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
cei care au primit seriile
dupa ce ati primt seriile de sasiu...cat timp a trecut pana a aparut masina?...rog un fericit posesor de ceed sa imi scrie si mie...