Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX
-
- 3/E
- Auto:
1.6 crdi H are 115 CP, insa deocamdata preturile oficiale nu sunt disponibile pentru acest model. Incepand cu luna iulie am inteles ca vor putea fi plasate comenzi pentru aceasta motorizare, insa nu am idee ce perioada de asteptare ar fi ... cel mai bine sa intrebi la dealer.
Ca idee, am inteles ca cu ~500 euro poti face resoftare de la 90 la 115 CP ... daca ti se va parea ca nu sunt de ajuns cei de pe 1.6 crdi L
Ca idee, am inteles ca cu ~500 euro poti face resoftare de la 90 la 115 CP ... daca ti se va parea ca nu sunt de ajuns cei de pe 1.6 crdi L
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Descarca brosura de pe site-ul http://www.kia-ceed.ro/
CRDI 90LP Base+optionale(ESP, proiectoare ceata, etc) - pewter beige
[quote="tudorel"]
Sugestii pentru un sistem de navigare avantajos
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=166451
(am gasit pana la urma!!)
Sugestii pentru un sistem de navigare avantajos
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=166451
(am gasit pana la urma!!)
CRDI 90LP Base+optionale(ESP, proiectoare ceata, etc) - pewter beige
@gcristi, multumim pt poze. Poate fi o discutie separata asa cu sistemele de navigatie si care sunt cele mai bune/avantajoase. Nu mai vorbesc de pda+gps sau device-uri all-in-one vs cele stand-alone. Insa pe mine ma intereseaza strict acest sistem de navigatie din optionalele pt cee'd, daca stie cineva ceva despre el.
Cu toata rusinea va intreb si eu, ca inca nu am reusit sa ma lamuresc am dat comanda la jumatatea lunii mai base 1.6 90cp,cu opt : consola dlx (vine argintiu pe bord ori ba), tapiterie rainbow blush(pt ca voiam plasticul negru la portiere/ primesc basic grey cumva), si jantele am optat pt model c 16(imi vine model a) / va multumesc /
AC manual inclus pe versiunea Best. Base-ul nu il are inclus
Last edited by etienne on 13 Sep 2007, 12:23, edited 1 time in total.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#
-
- 3/E
- Auto:
Sonic ... citeste raspunsul care ti l'am dat aici, nu mai repeta aceeasi intrebare
@etienne ... daca nu stii ezac despre ce e vorba cu Best / Base ... nu mai explica. Mai rau amestesti lumea. Best si Base sunt identice ca nivel de dotare. Vezi si tu explicatia de la link'ul de mai sus
1.4 Base + optionale nu mai este disponibil de la iunie. Cei care avem in semnatura avem comenzile date din luna mai
LE: Poti downloada de aici oferta care contine toate versiunile de dotare pentru fiecare motorizare (mai putin 1.6 crdi 115 CP, insa care care aceleasi nivele de dotare ca si 1.6 crdi 90 CP)
@etienne ... daca nu stii ezac despre ce e vorba cu Best / Base ... nu mai explica. Mai rau amestesti lumea. Best si Base sunt identice ca nivel de dotare. Vezi si tu explicatia de la link'ul de mai sus

1.4 Base + optionale nu mai este disponibil de la iunie. Cei care avem in semnatura avem comenzile date din luna mai

LE: Poti downloada de aici oferta care contine toate versiunile de dotare pentru fiecare motorizare (mai putin 1.6 crdi 115 CP, insa care care aceleasi nivele de dotare ca si 1.6 crdi 90 CP)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
aha deci de atunci oamenii de la kia s-au speriat de oferta si au zis: hai sa mai scoatem cate ceva de pe base sa facem si noi un ban in plus.
nu prea mi se pare normala aceasta strategie. deci se pare ca pana la urma o sa fiu nevoit sa imi iau best. mai am o speranta sa vina si ei cu ceva in plus pe base la SIAB.
nu prea mi se pare normala aceasta strategie. deci se pare ca pana la urma o sa fiu nevoit sa imi iau best. mai am o speranta sa vina si ei cu ceva in plus pe base la SIAB.
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue
ok...
situatia sta in felul urmator:
pana pe 1 iunie, a existat 1.4 LX BASE pe care se puteau pune optionalele pentru LX. Dupa 1 iunie, KIA ROM a decis sa nu se mai poata pune optionale pe 1.4 LX BASE si a fost redenumit in 1.4 LX BEST.
1.4 LX Base si 1.4 LX BEST au aceeasi configuratie, cu diferenta ca BASE a existat pana la 1 iunie, iar dupa 1 iunie s-a transformat in BEST pe care nu se mai pot pune optionale.
concluzie: daca vrei sa pui optionale pe 1.4, trebuie sa pleci de la 1.4 LX simplu (9887 E), care nu are AC, scrumiera, geamuri electrice si nici USB. Daca adaugi optionalele lipsa de pe LX, ca sa ajungi la nivelul de echipare LX Best (9961 E) te mai costa aproximativ 700E.
LE: cu alte cuvinte, daca vrei un LX 1.4 Best configurabil te costa 10.500E.
situatia sta in felul urmator:
pana pe 1 iunie, a existat 1.4 LX BASE pe care se puteau pune optionalele pentru LX. Dupa 1 iunie, KIA ROM a decis sa nu se mai poata pune optionale pe 1.4 LX BASE si a fost redenumit in 1.4 LX BEST.
1.4 LX Base si 1.4 LX BEST au aceeasi configuratie, cu diferenta ca BASE a existat pana la 1 iunie, iar dupa 1 iunie s-a transformat in BEST pe care nu se mai pot pune optionale.
concluzie: daca vrei sa pui optionale pe 1.4, trebuie sa pleci de la 1.4 LX simplu (9887 E), care nu are AC, scrumiera, geamuri electrice si nici USB. Daca adaugi optionalele lipsa de pe LX, ca sa ajungi la nivelul de echipare LX Best (9961 E) te mai costa aproximativ 700E.
LE: cu alte cuvinte, daca vrei un LX 1.4 Best configurabil te costa 10.500E.
Last edited by gogu on 13 Sep 2007, 12:36, edited 2 times in total.