Lista asteptare masina -2007-
-
- Zuza
- Auto:
Dragilor, La multi ani, sanatate si un an nou excelent. Pt cine si-a ridicat mashinutza, sa o staaneasca sanatos/oasa cu muuuuulti km fara incidente. pe mine m-au sunat pe 28 dim de era sa vin de la munte dupa ea. Dar m-am linistit si i-am zis ca o ridic cand ma intorc, adica maine ca acum sunt deja acasa. Ne auzim maine dupa ce-o ridic. De-abia astept 

petry_1776 wrote:Dragilor, La multi ani, sanatate si un an nou excelent. Pt cine si-a ridicat mashinutza, sa o staaneasca sanatos/oasa cu muuuuulti km fara incidente. pe mine m-au sunat pe 28 dim de era sa vin de la munte dupa ea. Dar m-am linistit si i-am zis ca o ridic cand ma intorc, adica maine ca acum sunt deja acasa. Ne auzim maine dupa ce-o ridic. De-abia astept

Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008
-
- Zuza
- Auto:
-
- Zuza
- Auto:
Am sunat la Mit Motors Baneasa, nu mi-a raspuns nimeni asa ca mi-am sunat agentul care e saracu in vacanta. El a vb cu colegii lui si i-au spus ca deocamdata abia au reusit sa intre ei in curte asa ca nici vorba de livrari azi. Doar daca ne ducem noi cu lopetile sa dam zapada din curte. Offf, si masinutza mea ma asteapta... 

FOARTE IMPORTANT!
Cei care au masini de ridicat din Craiova tin sa va anunt ca azi am vazut masina .Era intr-o stare foarte urata murdara si fara folie pe ea.Am sa discut cu dealerul sa intreb cind a sosit masina in Craiova sa vad deoarece anul trecut cind i-am sunat pe 31 decembrie mi-au spus ca masina este in Bucuresti dar azi dimineata am vazut-o in depozitul lor de linga Pic
Cei care au masini de ridicat din Craiova tin sa va anunt ca azi am vazut masina .Era intr-o stare foarte urata murdara si fara folie pe ea.Am sa discut cu dealerul sa intreb cind a sosit masina in Craiova sa vad deoarece anul trecut cind i-am sunat pe 31 decembrie mi-au spus ca masina este in Bucuresti dar azi dimineata am vazut-o in depozitul lor de linga Pic
ionutcc...cand te-au sunat sa mergi dupa ea maine la 13? si eu astept si mie nu mi-au zis nik...eu am achitat-o pe 12.12
Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

eu azi am fost sunat ca o pot lua maine, dar nu din bv, ci din tg-mureseldtimer wrote:ionutcc...cand te-au sunat sa mergi dupa ea maine la 13? si eu astept si mie nu mi-au zis nik...eu am achitat-o pe 12.12
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)
ok...tnx...
...de ce naiba merge asa greu...cica am masina in tara de pe 18.12 (cel putin)...si cica ar fi in Pitesti...ce se-ntampla, oare?

Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++