Lista asteptare masina -2007-
Dennis, 22.877 EURO. Dupa ce trece iarna voi adauga si kit sport praguri plus bumpere pentru a feri zapada ce ar putea veniDennis wrote:isjax, la cat s-a ridicat pretul masinii?

Ideea este, la 25.000 mi-am luat optionalele pe care le doream in mod cert si n-as fi putut sa le adaug la suma asta pe nicio alta masina ...
Jax
maine sunt chemat si eu sa imi ridic masina la klado...tocmai cand am aflat ca mai trebuie sa fac o delegatie...dar ma intorc dupa-amiaza.

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
asa am venit cu masina acasaaaaaaa
ce mi-a zis dilleru de la mit aviatorilor ... ca din 12 masini cate trebuiau sa vina azi a venit numai una ... a mea
asta da bulan 
@sonic eu am luat-o in leasing ...

ce mi-a zis dilleru de la mit aviatorilor ... ca din 12 masini cate trebuiau sa vina azi a venit numai una ... a mea

@sonic eu am luat-o in leasing ...
Kia Cee'd 1.4 GSL LX Best - Black Pearl
Kia Sportage 2.0 GSL Premium+P2 - Greyish Silver (tata)
B xx XiY
JB
High's Pearl
Kia Sportage 2.0 GSL Premium+P2 - Greyish Silver (tata)
B xx XiY
JB
High's Pearl
Livrarile pentru decembrie se amana
Tocmai m-a sunat dealer-ul de la Kia Militari sa ma anunte ca mi se amana livrarea. Masina trebuia sa o iau vineri, 21.12, din Baneasa... Mi-a spus ca toate livrarile se amana pana pe 27/28.12.2007. Tocmai mi-a stricat cadoul de Craciun 
Mai stie cineva ceva despre aceasta amanare?

Mai stie cineva ceva despre aceasta amanare?
Kia Cee'd 1.4 GSL MT LX + accesorii - Dakar Yellow
B-02-EZU
28.12.2007
B-02-EZU
28.12.2007
si eu am livrare programata pe 21.12, am vb cu dealerul acum cateva ore si totul era ok. ce motiv ti-a dat pentru amanare?
drHigh scrie in postul lui din comenzile pe octombrie ca dealerul de la mit aviatorilor i-a spus ca din 12 masini cate trebuiau sa vina azi a venit numai una...o avea vreo legatura cu asta???
drHigh scrie in postul lui din comenzile pe octombrie ca dealerul de la mit aviatorilor i-a spus ca din 12 masini cate trebuiau sa vina azi a venit numai una...o avea vreo legatura cu asta???
"regina masinilor noatre" ???????
ce e cu exprimarea asta?
poate unii de aici nu baga banii in masini si isi construiesc regina vilelor celorlalti, e o chestiune pur de optiuni..insa regina masinilor noastre..e putin deplasat cred
ce e cu exprimarea asta?
poate unii de aici nu baga banii in masini si isi construiesc regina vilelor celorlalti, e o chestiune pur de optiuni..insa regina masinilor noastre..e putin deplasat cred
Revin cu clarificari de la dealer: masina mea se afla in gara Progresul, dar a intarziat o alata transa care trebuia sa vina in tara, si vor sa faca transportul comun in Baneasa. A fost amanata doar transa de 30 de masini, care sunt deja in gara.
Deci, nu va panicati, cei care trebuie sa va luati masinile!
Deci, nu va panicati, cei care trebuie sa va luati masinile!
Kia Cee'd 1.4 GSL MT LX + accesorii - Dakar Yellow
B-02-EZU
28.12.2007
B-02-EZU
28.12.2007
pai aici inseamna ca sunt 2 optiuni:
1. ori nu are chef dealerul sa lucreze zilele astea (poate pleaca intr-un teambuilding) sau...varianta pesimista..
2. sa nu ti-o fi atins-o careva si sa trebuiasca sa mai umble la ea.
investigheaza si tine-ne la curent!
1. ori nu are chef dealerul sa lucreze zilele astea (poate pleaca intr-un teambuilding) sau...varianta pesimista..
2. sa nu ti-o fi atins-o careva si sa trebuiasca sa mai umble la ea.
investigheaza si tine-ne la curent!
Nu mai stie nimeni de aceasta amanare din contra mie mi-a spus ferm azi, ca luni 24 in cel mai rau caz eu am masina, i-a si pus pe cei de la firma de leasing sa-mi faca Rca valabil de maine, asa ca te rog eu frumos nu mai generaliza Titlul din topic la toti, daca ti se amana tie livrarea, OK. 

Kia cee'd 1,4 BEST Silver
15000 km
15000 km