Lista asteptare masina -2007-
Ce bine ar fi sa luam masina de la MIT saptamana asta. Eu sunt optiomist ca pe miercuri ma suna sa o iau:) Va tin la curent.
Si, in legatura cu cursul la Banca Romaneasca, gasiti cursul zilnic pe linkul asta http://www.banca-romaneasca.ro/main.php ... s.exchange
Luati cursul de la tranzactii pe cont vanzare. Azi e mai mult ca saptamana trecuta, e 3.5925
Si, in legatura cu cursul la Banca Romaneasca, gasiti cursul zilnic pe linkul asta http://www.banca-romaneasca.ro/main.php ... s.exchange
Luati cursul de la tranzactii pe cont vanzare. Azi e mai mult ca saptamana trecuta, e 3.5925
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
aceeasi intrebare, acelasi raspuns: am prezentat factura proforma emisa de dealer la casieria Bancii Romanesti! nu m-am dus acolo cu cursul euro in buzunar! acolo scrie ce si cum se face plata!
omul de la casierie probabil ca a cerut informatii in legatura cu suma de incasat si nu consider ca era de datoria mea sa il invat eu ce anume trebuia sa faca!
dealerul mi-a confirmat primirea banilor in cont acum aprox. 1h!
daca a facut cineva vreo eroare, acela nu sunt eu!
mai mult decat atat, relatia e intre Banca Romaneasca si Mit Motors!
alte explicatii?
omul de la casierie probabil ca a cerut informatii in legatura cu suma de incasat si nu consider ca era de datoria mea sa il invat eu ce anume trebuia sa faca!
dealerul mi-a confirmat primirea banilor in cont acum aprox. 1h!
daca a facut cineva vreo eroare, acela nu sunt eu!
mai mult decat atat, relatia e intre Banca Romaneasca si Mit Motors!
alte explicatii?
Kia Cee'd 1,4 GSL LX BEST Pewter Beige (Comanda 06.10 - SIAB)
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
-
- Zuza
- Auto:
-
- Zuza
- Auto:
mirciulika2007:
da, asta este procedura, dar cred ca de obicei comenzile pleaca pana pe 5-6 ale lunii urmatoare... cum decembrie este o luna "speciala" este posibil sa faca asta pana pe 27-29 daca lucreaza cineva in perioada aceea.Si eu am facut comanda pe 7 decembrei, atunci am platit avansul. Am inteles de la dealerul MIT Militari ca abia inainte de Sarbatori, pe 20 sau 21 decembrie, pleaca comenzile grupate spre Zilina, mecanismul fiind ca ei le strang si comanda o data pe luna, in jur de 25 (sper ca am inteles corect).
-
- Auto:
Asa incepe poveste mea Pe 7 decembrie am fost la dealer-ul Kia din Galati sa dau comanda de Cee'd Best 1.4. Am dat actele pentru leasing. Mi-au spus sa astept sa ma contacteze(Cu promisiunea de a primi masina pana de sarbatori). Am asteptat pana azi cand m-am hotarat, am dat telefon la ei si le-am zis ca anulez contractul(comanda nefiind inca data). Am fost la o firma de Leasing si mi-au zis ... haideti sa facem factura proforma ... uitati seria de la sasiu ... etc. In maxim 15 zile am masina in fata blocului. Concluzia nu aveti incredere in dealeri sunt cei mai mincinosi.
Astazi mi-am luat inima in dinti si am trecut pe la dealer (mit motors baneasa). Mi-a spus ca el a dat masina spre "imbarcare" vineri, insa nu stie daca a fost sau nu pusa pe trailer. Daca a fost, el zice ca miercuri o ia, insa eu unul cred ca ma abureste.....sa speram ca nu e asa.
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
B 999 PNA
- uve
- Auto: Kia ceed 2008, Sportage 2017
da
crisbeta2002: da, te cred. eu in brasov nu am vazut niciunu inca! -dealaru a spus ca a livrat cateva.. nici macar la reprezentata nu aveau, dar nu e asta o problema
, am vazut o gramada de poze si da am ramas impresionat; am ales piston grey, oscilam cu black pearl. Sper sa nu-mi para rau !

-
- Zuza
- Auto: