Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
alyyt7
Auto:

Post by alyyt7 »

De astazi ma inscriu si eu pe lista de asteptare :)

O iau in leasing si de la dealer tot ce am e o foaie (Precontract Cash) pe care scrie (in afara de datele firmei):
- Model: cee'd 1.4 GSL MT LX BEST
- Versiune: Base
- Culoare exterioara: machine silver
- Pret CIP: 9,961 EUR

Nu am un termen de livrare sau culoarea interioara si nici nu scrie vreun detaliu referitor la dotarile masinii.

Cei care ati comandat, aveti mai multe date trecute?
KIA Cee'd 1.4 GSL LX BEST - Machine Silver

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

tot cam aia am si eu,dupa 2 saptamani mi-a dat si o factura proforma
(la ce dealer ai facut comanda? ce oras?)
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Eu mai aveam scris pe precontract culoarea la tapiterie + optionalele ( inainte de 1 iunie ) si in plus doua foi cu dotarile de pe Base ( actual LX BEST) cu stampila si semnatura.
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

booker2
Auto:

Post by booker2 »

Salut

M-a anuntat dealerul ca i s-a comunicat seria de sasiu si masina va fi livrata cel mai probabil pe 10 iulie. Comanda am dat-o la inceputul lui mai. Un detaliu interesant este ca mi-a zis ca daca am posibilitatea sa achit masina integral zilele urmatoare as avea o "prioritate" :-k . Oare ce tactica mai e si asta?

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

Te rog spune-ne si noua ce varianta ai comandat ??

booker2
Auto:

Post by booker2 »

1.4 base + optionale (jante 16 tip A ,proiectoare,geamuri spate, consola dlx, cheie 2 butoane parca, lumini parasolar)

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

Sa inteleg ca au inceput sa soseasca masinile cu optionale.
Superrrrrrrrrr !!! Eu am dat comanda pe 11 mai. Abia astept.

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

booker2 cand ai dat comanda?

LE: sry acum vad ca ai scris mai sus.

sa ne asteptam si noi oare la telefoane dinastea?
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Deci, in principiu, o data ce apare seria de sasiu, dureaza cam 2 saptamani pana e livrata masina. E bun ... numa ca alea 2 saptamani sigur trec cel mai greu :D
booker2 ... ne poti spune ezac data cand ai dat comanda?
Asta cu "prioritate" nu prea cred sa fie mare lucru ... Mi se pare normal ca toti cei care au comanda vor achita masina integral cand va sosi seria sasiului ... deci nu vad cum ar putea "baga in fata" pe careva
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

donae
Auto:

Post by donae »

Booker2

?i eu sunt interesat de dat?!
Am dat comanda cu op?ionale pe 2 mai, cu avans, precontract. Am aflat c? e ?n lucru cu luna iunie. Nu ?mi spune nimic nimeni de ie?irea din fabrica?ie. Nu vor s? dea estim?ri (cei de la B?neasa). ?i ?n?eleg. Ce bine ar fi s? ne ?n?eleag? ?i ei pe noi, c? nu suntem informa?i la timp de fel ?i fel de schimb?ri ?n configura?iile f?cute ini?ial!
KIA cee'd 1,6 crdi LP

igor_tsr
Auto:

Post by igor_tsr »

Cum se onoreaza comanda pe la altii... (http://www.kia-forums.com/other-kia-mod ... ere-5.html) :twisted:

I ordered mine here in Greece on June 6 and received it ready to roll on June 15 !!
KIA cee'd 1.6DSL TX Comfort, Kompass Blue
Image

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

booker2 wrote:Salut

M-a anuntat dealerul ca i s-a comunicat seria de sasiu si masina va fi livrata cel mai probabil pe 10 iulie. Comanda am dat-o la inceputul lui mai. Un detaliu interesant este ca mi-a zis ca daca am posibilitatea sa achit masina integral zilele urmatoare as avea o "prioritate" :-k . Oare ce tactica mai e si asta?
pai cine/care vanzator nu ar vrea sa aibe banii platiti anticipat, si sa vanda marfa (eventual) dupa 2 saptamaini??? ha ha ..ce chestie de doi bani!...adica, vezi Doamne pun eu o pila la fabrica sa ti-o faca mai devreme...sictir! te rog punel sa bage in scris, foarte exact ce inseamna "prioritate"!....vaiiiii...mi se face greatzaaaaa !!! :twisted: (scuzati pt limbajul nu tocmai academic :( )
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

igor_tsr wrote:Cum se onoreaza comanda pe la altii... (http://www.kia-forums.com/other-kia-mod ... ere-5.html) :twisted:

I ordered mine here in Greece on June 6 and received it ready to roll on June 15 !!

pai doml'e unde te crezi ca esti? iar ai uitatara...let me remind to you...esti in lumea 3-a bre! :(
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

booker2
Parerea mea e ca spera sa mai scoata ceva banuti in plus. Cursul Euro este in continua scadere. Urmeaza perioada de concedii la italieni si spanioli si toti romanii de pe acolo vor veni in tara ceea ce va accentua scaderea cursului in urmatoarele doua luni. De ce sa nu profite un pic sa incaseze banii de la tine acum cand cursul de schimb e mai bun si sa plateasca la furnizor peste 2, 3 saptamani. Ma uit ca de la inceputul lui mai si pana acum, euro "a scazut" cu mai bine de 4%. Daca se pastreaza ritmul actual, in inca o luna de acum in colo, castica 2,5-3% pe putin. La o masina de 12500 de euro, baga in buzunar mai bine de 350 de euro. Daca are 10 masini care urmeaza sa le livreze, rezulta o suma destul de frumusica.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

booker2
Auto:

Post by booker2 »

Pe 8 mai am dat comanda la baneasa.
Ai dreptate cu cursul. Din principiu n-as da banii pana nu vad masina.
O sa ma duc la ei sa vorbesc de optionalele comandate. Sper sa nu-mi faca probleme daca vor banii inainte.

Post Reply

Return to “Generalităţi”