Haideti sa va povestesc cum sta treaba la mine.
Am comandat masina in 25.09.2007. La semnarea contractului mi-a zis dealerul ca in noiembrie o sa ma sune sa-mi spune seria de sasiu (cu ce ma ajuta habar n-am, poate a crezut ca o sa-mi tatuez numarul pe piept). Dupa ce voi sti seria va trebui sa achit restul, altfel nu se livreaza masina.
La inceputul saptamanii trecute m-am gandit ca ar fi trebuit sa ma sune dealerul. Am dat un telefon, la care zice nenea, ca m-a sunat dimineata dar n-am raspuns, iar eu am zis ca e foarte interesant ca nu am ninciun apel pierdut. Zice ca foarte bine ca am sunat ca avem seria masinii, si sa platesc restul. Zic bine-bine dar daca tot avem seria de sasiu, nu-mi zice si mie, sau mai mult de atat, sa-mi trimite pe fax, sa am si eu.
Dealerul mi-a promis ca o sa trimite numarul, dar eu sa platesc neaparat banii altfel nu trimit slovacii masina din fabrica.
Acum o saptamana dau din nou un telefon sa ma interesez de modalitatile de plata, dealerul iarasi incepe cu povestea ca tocmai atunci a vrut sa ma sune. Intreb si eu disperat ce s-a mai intamplat? Zice ca masina a fost incarcata si ajunge in 2-3 zile in tara. Va dati seama ce fericit am fost, mai ales ca la inceput mi-a promis ca vine direct in Timisoara, fiindca la Arad intra in tara.
Alaltaieri sun din nou sa-mi trimite factura pe mail, ca vreau sa fac un ordin de plata si am nevoie de suma exacta si intreb daca n-a ajuns intre timp masina la ei. Dealerul zice ca masina se afla la Pitesti. Whatthefuck??? Ce cauta masina mea la Pitesti? Zice ca au trimis cu trenul si tot lotul se descarca acolo. La intrebarea mea cat timp ia sa ajunga la mine raspunsul a fost ca in cateva zile SIGUR. Mai exact nu a putut sa spuna. Acum astept si sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare voi reusi sa pun mainile pe volan.
Deci concluzii:
1. cei care nu ati primit seria sunati la dealer, ca mai uita si ei sa va sune (ei nu se agita atata ca noi, viitorii proprietari)
2. nu va grabiti sa dati banii (totusi cursul euro/lei ar fi un motiv)ca masina oricum se trimite din Zilina
3. daca careva din Pitesti incearca sa ia inaintea mea un Cee'd Best black pearl, ii rup mana