Lista asteptare masina -2007-
Acum am sunat la dealer si mi-au spus ca e in pitesti si o sa incerce sa o aduca pe sambata(am rugat-o sa se starduie ca am un drum lung de facut in weekend) dar daca nu reuseste,:(, pe saptamana viitoare e in cluj
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#
Azi la ora 15.00 am iesit cu ea pe poarta dealerului. Nu am cuvinte acum asa ca ne vedem la JB cu toata istorioara. Bafta celor care asteapta !!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
felicitari si milioane de km celor care au sau care tre sa intre in posesie. la valcea niciun semnal.
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue / Rainbow blue, cotiera, proiectoare, scaune cu sup. lombar, jante tip A, cheie 3 butoane
Comanda - 23.08, seria - 15.10, achitata integral - 06.11, livrare - mai tarziu
Comanda - 23.08, seria - 15.10, achitata integral - 06.11, livrare - mai tarziu
Dealerul de la Timisoara mi-a spus ca pana Duminica ar trebuii sa o am !
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
nu mi-a precizat data...doar a spus ca e de vreo 1 saptamana si ceva in Pitesti si ca e pregatita de transport...adica in 2-3 zile trebuie sa ajunga....eu l-am rugat sa ma sune si duminica daca vine si a zis ca e ok...
ODO : 40100 km

Ieri am fost pe la ei si nu stiau pe unde sa scoata camasa, ca poate vine in cateva zile, ca ei regreta faptul ca au intarziat, etc. Tot ieri am trimis un mail si domnului Alexandru Micu, directorul regional pe zona Moldovei, in care i-am explicat situatia mea. Nu stiu daca a avut vreun cuvant de spus, insa cert este ca azi am avut masina cu tot cu numere provizorii.
Si ce este cel mai bine....am primit masina de ziua mea.

Cee'd 1,4 GSL Best, Pewter Beige BC-05-CGD
-
- Auto:
Ma bucur pt voi, dar imi pare rau pt mine..... bineinteles nici azi nu am primit masina, dupa cum imi spusese dealerul ca ar trebui sa se intample. Insa, insa insa.... surpriza, a primit confirmarea ca masina mea a fost incarcata (a nu stiu cata oara) pe treiler, impreuna cu alte 7 masini.... si isi incepe periplul prin tara, dar ca vineri spre sambata, cu siguranta va fi descarcata in oradea. Adica exact atunci cand nu poti ajunge pt inca 2 zile la RAR, la Politie.... si tot tacamul.
Sunt profunde dezgustat, si ma doare fiecare tasta cand va scriu.
In alta ordine de idei, azi am fost la OPC, am depus reclamatie, probabil pana vineri baietii vor merge acolo. Tot azi am ajuns la o intelegere cu un post de radio, maine vor merge la dealer si vor incepe sa ii sperie. Si daca nu si nu si nu..... luni imi dau intalnire cu ei in tribunal
Sunt profunde dezgustat, si ma doare fiecare tasta cand va scriu.
In alta ordine de idei, azi am fost la OPC, am depus reclamatie, probabil pana vineri baietii vor merge acolo. Tot azi am ajuns la o intelegere cu un post de radio, maine vor merge la dealer si vor incepe sa ii sperie. Si daca nu si nu si nu..... luni imi dau intalnire cu ei in tribunal
Am deja peste 9200 de km cu masina, si in afara de problemele cu comenzile de pe volan.... e ok.... neagra si cu grila XR!