Imi cer scuze anticipat daca postez gresit sau in afara unui alt topic deja format! Pana acum eu nu am gasit discutii relevante fata de subiectul asupra caruia vreau sa va intreb:
Difera cu mult dimensiunile consolei centrale de pe bordul unei Kia Ceed pana in 2010 vs Ceed 2010-2012(facelift)?
Adica...ma refer la
1- dimensiunile exterioare, de incadrare in bord?...Ochiometric, mie mi se par aceleasi.
2. dimensiunile sistemului audio din cadrul consolei...nu cumva la facelift sunt putin mai mari?
3. as putea sa montez o consola de pe un facelift pe un Ceed din 2008?
Va intreb toate aceste lucruri intructa sper sa nu-mi fi luat o teapa prea mare cu comanda facuta pe Aliexpress... Am cumparat un sistem de Navigatie Android 4.4.4. All in one, (dvd, navi, wifi, 3g, rear @ front camera in, camera out, si inca cateva). Problema este ca nu se potriveste la Ceedul meu din 2008. Am cumparat acest produs dupa ce am vb cu chinezul in amanunt despre masina, marca, model, am trimis poze cu bordul, etc... Se pare insa ca tot teapa mi-am luat ca mi-a trimis un sistem cu dimensiuni putin mai mari fata de cele de pe Ceed I fara facelift.
Acum....tare am impresia ca acesta nu a fost rau intentionat si probabil s-a gandit direct la dimensiunile Ceedului cu facelift. De asta va rog sa ma ajutati cu o parere, raspuns...daca aveti idee...
As putea monta o consola de pe facelift pe ceed 2008?(dpv al incadrarii in bord...) caci chiar am gasit o consola centrala SH de pe un ceed 2010 si as prefera sa mai dau un ban in plus pe asta decat sa fi aruncat 2300 lei pe apa sambetei...
Time is of the essence now cuz my buyer protection expires in 2 days now...
https://goo.gl/photos/Smsenoexde89Grso9