Nedumeriri la configurare.
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
inainte sa fac comanda pe 23 Octombrie, am intrebat la MIT Aviatorilor si IMG Tineretului, si mi s-a spus ca pe 1.4 LX Best nu se poate opta pt culoarea interiorului, fiind disponibil doar cel standard cu alb jos.
are cineva alte informatii? si eu as fi preferat praguri negre.
are cineva alte informatii? si eu as fi preferat praguri negre.
Kia CEED 1.4 GSL Best Kompas Blue
Bucuresti, 7000KM
Bucuresti, 7000KM
asa mi s-a spus si mie
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#
-
- 3/E
- Auto:
Cand am facut comanda am semnat si lista cu dotari. Printre dotari scrie: "Ventilatie aer vopsite argintiu". In pozele care le-am vazut aici a versiunilor best, nu am vazut asa ceva. Gresesc?
4. Kia Sorento 2.2 D, 7 locuri (2021...)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)
3. Kia Carens 1.7 D, 7 locuri (2017-2021)
2. Kia cee'd 2 1.6 GDI City+ (2013-2016)
1. Kia cee'd 1.4 LX Best (2008-2012)
-
- 3/E
- Auto:
'Comutator audio, ventilatie aer vopsite argintiu' este o dotare prezenta pe toate nivelurile de echipare; este vorba doar de comutator (buton) si nu de consola centrala sau cum i-o zice. Am avut aceeasi nedumerire la configurare, dar m-am lamurit - singur ca dealerul era pe langa 

Cee'd LX Base 1,6 CRDI HP Piston Gray/rainbow blue, ESP, Jante tip A, scaun sofer reglabil+tetiere active, scaune incalzite, proiectoare ceata, volan, franade mana, schimbator imbracate in piele etc.
comanda-17 sept., sosita-13 dec.
-
- 3/E
- Auto:
Puteti sa-mi spueti daca la 1.6 DSL , de la LX Best in sus se poate opta pt culoarea interiorului, alta decat cea standard adica negru+gri , as dori crem in loc de gri .Scaunele sunt toate "negre" ,
( sau combinatii de culori inchise , as vrea o culoare mai deschisa ) nu exista optiunea pt alte culori la tapiterie ?
A, si cine stie in ce consta pachetul de piele+crom (91 euro + TVA) ?
( sau combinatii de culori inchise , as vrea o culoare mai deschisa ) nu exista optiunea pt alte culori la tapiterie ?
A, si cine stie in ce consta pachetul de piele+crom (91 euro + TVA) ?
Toate variantele sunt configurabile mai putin, 1.4 GSL Best.
Pachetul de piele, consta in: volan + maciulie schimbator + maneta frana de mana in piele, comezile de pe volan cu contur argintiu, consola centrala argintie, deschizatoarele de la usi, partea superioara a maciuliei de la schimbator si gurile de ventilatie cromate.
Sper ca nu am uitat nimik.
Bahtalo!
Pachetul de piele, consta in: volan + maciulie schimbator + maneta frana de mana in piele, comezile de pe volan cu contur argintiu, consola centrala argintie, deschizatoarele de la usi, partea superioara a maciuliei de la schimbator si gurile de ventilatie cromate.
Sper ca nu am uitat nimik.
Bahtalo!
Pe LX consola centrala este neagra, chiar daca se opteaza pt pachetul piele-crom, iar manerele interioare nu vin cromate. La tapiterie (LX) exista cele doua variante 'rainbow' cu jumatatea inferioara a usilor si bordului de culoare inchisa (neagra). Pe echiparile superioare sunt mai multe variante, dar toate vin 'la pachet' ; nu poti combina culorile care-ti plac.
Cee'd LX Base 1,6 CRDI HP Piston Gray/rainbow blue, ESP, Jante tip A, scaun sofer reglabil+tetiere active, scaune incalzite, proiectoare ceata, volan, franade mana, schimbator imbracate in piele etc.