noua kia ceed

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
tzighy
Auto:

Re: noua kia ceed

Post by tzighy »

Mie nu imi place sub nici o forma grila aia din fata. Arata ca fetili de pe haifaiv care tsuguie buzele

Stagiaru
Auto:

Post by Stagiaru »

Nesta3 wrote:Am fost ieri si am vazut-o la Mit....Mi se pare foarte frumoasa,atat ext cat si interior,fiind cu totul si cu totul altceva fata de primul ceed.
A reusit cineva sa faca un drive-test? Au trecut mai bine de 3 saptamani de cand noul model pare sa fi ajuns in reprezentante, dar nimeni nu pare sa fi facut un drive test.
Sau in intelepciunea sa, importatorul in Romania vrea sa ajungem la Craciun pentru a avea in reprezentante si niste masini de drive-test....
N-am crezut ca o sa vad la Kia-Romania o asa crasa incompetenta in marketing. Efectul e evident: trec 3 saptamani fara macar un comentariu pe forum despre noul model. Comparati atmosfera de acum cu cea de la lansarea modelului initial. Va place?
Continuand astfel, si vanzarile vor fi cam tot pe acolo: 1 bucata pe luna, cu putin noroc... Pacat! Firma mama vede oare cum (in)volueaza importatorul sau in Romania?
Cee'd 1.4 Best, Mars Red, numita Angelina. Si cam asta e, pe urmatorii "n" ani!

bondalicir
Auto:

Post by bondalicir »

dupa parerea mea noul ceed este in primul rand mai mic... are bordul asezat mai peste picioare... un lucru care nu il suport la renault... inca e bine la noul ceed, dar dupa parerea mea nu stai mai comod la volan... si in spatele soferului este mai putin spatiu. designul exterior este in ton cu noul trend... forme mai rotunjite, mai noi, mai placute... la interior nu m-a convins... asta si poate din prisma faptului ca aveau expusa o varianta de baza, care mi se parea sub varianta style a modelului actual... fata de ce am vazut pe net, cu tot felu de optiuni la img au expus doar bestul de 1.6 daca nu ma insel. acum cateva luni aveau in showroom doua sportage full option, sau pe aproape... aveau inclusiv incalzire la scaunele din spate... acum au un amarat de ceed best... proasta abordarea dupa parerea mea... astept si testdrive-ul am auzit de bine in legatura cu noual 1.6 gdi... as fi curios si cum se misca noul 1.6 crdi de 128cp... dar din pacate mai dureaza....
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro

patton
Auto:

Post by patton »

Firma mama habar n-are ce se intampla in Ro. referitor la vanzarile scazute se invoca motivul cu criza.
KIA Cee`d Best Kompass Blue 1,4

meshoe
Auto: Kia Cee'd 2 1.6 GDI City +

Post by meshoe »

Salut,

La MIT Motors Baneasa au adus de vreo 2 saptamani versiune full options in showroom. Aveau atunci pentru test-drive versiunea diesel (nu stiu exact ce volum totusi) dar saptamana trecuta stiu ca trebuiau sa aduca si varianta pe benzina.
Eu mi-am comandat deja un 1.6GDI Star + alte optiuni (ETA end of november). Desi multi dintre voi ati mai strambat din nas cand a venit vorba de modelul asta nou, pentru mine este exact ce-mi trebuie si sper sa ma bucur de el mult timp :)

Mihai
Kia Cee'd 2 1.6 GDI City +

cristi84pro
Auto:

Post by cristi84pro »

swiss wrote:Ca motor ma incanta la maxim 1.4tsi 160cp (de la vw). Problema e ca nu ma inteleg cu marca respectiva, nu prea imi place design-ul la ele si faptul ca le intalnesti peste tot. Are un prieten g6 cu aceasta motorizare, am reusit si eu sa-l conduc de cateva ori.( e greu de descris cand te infingi in pedala cum incepe sa se simta turbina si ce raspuns are, de te baga mereu in scaun cand o calci brusc si pe la viteze de 80-90-100. :evil: :evil: :evil: Tare mi-as dori sa vad o asa motorizare pe proceed. =P~ :D
Intra pe forumul celor de la vw sa vezi cate probleme sunt la motoarele TSI din cauza turbinei... turatiei motorului la relanti... sensibilitate ridicata la benzina (nu toti au bani de Carerra 100) ETC.
Cineva cu un Golf 1,2TSI turbo-low de 85CP se plangea ca i-a picat turbina si mergea doar pe puterea motorului... 1,4 si 1,6 ale noastre aspirate nu au moarte in comparatie cu alea...
KIA pro'ceed FL 1,6i 126CP cutie 6+1 BEST + ESP + Pachet sumar piele + Pilot automat si SuperVision Cluster + Jante aliaj 16" tip A

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

meshoe wrote:Salut,

La MIT Motors Baneasa au adus de vreo 2 saptamani versiune full options in showroom. Aveau atunci pentru test-drive versiunea diesel (nu stiu exact ce volum totusi) dar saptamana trecuta stiu ca trebuiau sa aduca si varianta pe benzina.
Eu mi-am comandat deja un 1.6GDI Star + alte optiuni (ETA end of november). Desi multi dintre voi ati mai strambat din nas cand a venit vorba de modelul asta nou, pentru mine este exact ce-mi trebuie si sper sa ma bucur de el mult timp :)

Mihai
sa o stapanesti sanatos..
asteptare usoara
sper ca ai noroc si sa-ti vina atunci ca la marea majoritate ceedul 1 a venit cu intarzieri de vreo 2 luni daca nu mai mult...
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

MeGeNe
Moderator General
Auto: KIA

Post by MeGeNe »

La IMG din pacate este expusa versiunea Best. La Mit este City. Le-am vazut pe amandoua. Sunt diferente mari intre ele. Parerea mea e sa vedeti una cu echipare mai de top si pe urma sa stam de vorba.
B-39-MGN cee'd HB yellow dakar 1,6 GSL City

panzer
Moderator
Auto:

Post by panzer »

A aparut pe site si noul ceed SW. Cam cu 1000 euro mai scump decat HB. E mai frumusel decat cel vechi, parca mai cursiv. Primul SW mi s-a parut cam tras de par, cam improvizat.

M-am jucat cu configuratorul. La 18200 euro un best 1.6 hp nu mi se mai pare deloc scump un Civic 2.2 sport si nici o Optima la 20000 euro. :(

Nu e topic de versus aici, dar pt cei care inca mai viseaza la un 1.2 tsi si nu vor sa citeasca topicul de aici pot sa le confirm ca saptamana trecuta cu 2 zile inainte de expirarea garantiei mi-au schimbat si distributia la Octavia 2 FL 1.2 tsi la 23000 km. Au schimbat lantul si un intinzator hidraulic.
Explica cineva in topic ce au schimbat dpdv contructutiv de au facut dintr-un impecabil 1.8tfsi o vraiste de 1.2 tsi. Cine vrea sa se distreze cu 16000 euro din banii lui sa faca bine sa citeasca tot topicul cu pricina inainte indiferent de ce scrie prin fisele tehnice despre performante. Se aude o vorba prin targ ca s-au apucat chiar de re-design pt motorul acesta, in special la pozitionarea turbinei si schimbarea lantului.

Nu suntem cu totii tampiti, dar in spiritul web 2.0 mai sharuim din experientele noastre. Eu personal am renuntat la Accord dupa ce am citit extensiv despre problemele la cutia de directie, sistemul de franare, vopseaua ecologica si costurile cu mentenanta. Tot respectul pt cei de la hondafan pt sinceritate. Pt ca altfel dupa ceed cine face un test drive cu un Accord 2.2 diesel sport edition il cumpara pe loc. La dealer exista doar vs de 150 cp, dar am un prieten cu cel de 180 cp. Daca mai ai posibilitatea sa faci testul pe drumuri de munte devii "impulse buyer" imediat.

ps: Aviz amatorilor exista si un topic similar si pentru Noul 1.6 tdi.

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

azi am mers la MIT si m-am urcat in noul ceed (o varianta City si una d-aia full option) interiorul e f misto (chiar daca spatiul in fata este mai mic decat la masina noastra) ceasurile, consola, materialele fete usilor cotiera, trapa la ala mai scump sunt mai misto... au lucrat la ele...
un punct in minus... forma scaunelor pare de o masina f ieftina si fara suport lateral cum am acum la proceed. si portbagajul este si el mai mic (nu e la fel de adanc din cauza tavitei)
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

panzer
Moderator
Auto:

Post by panzer »

Azi am avut treaba la Hyundai si cum aveam vreo 2 ore de omorat m-am apucat serios de studiat masinile. Mi-a placut i40 dar mai ales i35.

Scaunele la i30 nu mi-au placut deloc. Mai putin suport lateral decat la ceedul vechi. Si plasticele mai tari. Cand am plecat m-am simtit mai bine in a mea.

Ce m-a frapat insa e diferenta de pret intre cele 2 modele surori: noul i30 classic (1.4, 100cp) este 12577 €iar noul Ceed Best 1.4 13856 €. Aprox 1300 euro diferenta: 10%! :evil: Caut prin optiuni si vad doar volanul de piele in plus la Ceed, n-am facut un xls sa le compar, doar ochiometric.
Garantia e de 5 ani la i30 fata de 7 la ceed, dar include si mententa.

Daca nu m-a inselat pe mine ochiul, cred ca Ceed mai are loc de promotii si oferte. Sau inca nu pot produce suficiente si le vand mai scump. [-X

kTL
Auto:

Post by kTL »

am dat si eu saptamana trecuta o tura cam pe la toate showroomurile de la marcile principale, atat de clasa medie, cat si mai .. scumpicica.. si da, trecand si pe la ceed pot sa spun ca modernizarea se observa insa, cel putin raportandu'ma la ceedul meu, care nu are scaun reglabil si alte optiuni, pozitia de condus la noul ceed.. e una..... ciudata, incomoda si clar cu un grad mai mic de vizibilitate.. oglinzile par mai mici si unghiurile moarte, parca sunt ceva mai multicele.. bordul e fooaarte lung si nu stiu.. parca te pierzi in ea, dar in acelasi timp te simti inghesuit..

nu stiu totusi daca ati incercat noul rio.. desi masinuta expusa la MIT e aproape full, rosie si extrem de sexy la exterior, am ramas oripilat de pozitia si de vizibilitatea din interior.. parbrizul pare mai degraba un hublou si oglinda retrovizoare e asezata "aproape pe mijlocul parbrizului".. ce'i drept, sunt eu mai micut de fel dar cu tot cu reglaje pe inaltime si intensitate etc.. tot nu reuseam sa vad ceva relevant de la volanul acelei masinute..

cel mai placut impresionat am ramas de modelul Optima, care, marca, coreeana sau nu, tinde extrem de mult catre tinuta unei limuzine de lux si combina stilul familist, implinit cu stilul business, de mic director sau om de afaceri.
Kia Cee'd 1.4 GSL MT 109CP
[b]ODO:[/b] 75.000+ KM

Kia Rio facelift 1.2 GSL MT 85CP
[b]ODO:[/b] 14.000+ KM

alonso
Auto:

Post by alonso »

Cum de curand mi-am vandut ceed-ul din 2008 si 133.000 km, studiind noul ceed si i30, am ramas la ceed, chiar daca e mai scump, personal imi place mai mult, mai ales interiorul, la i30 albastrul ala nu-mi place deloc. Plus ca la i30 nu mai poti pune nimic pe ea, mergand zilnic cu o masina, sa nu poti pune bluetooth e un dezavantaj major pt mine.

Stagiaru
Auto:

Post by Stagiaru »

panzer wrote: Mi-a placut i40 dar mai ales i35.
[-X
Offtopic: ca individ ce are la firma Ix35 de mai mult de 1 an si are si niste colegi ce l-au folosit in regim de semi-off-road pe meleaguri departate, poti sa-ti spun din experienta:
- Ix35 este o masina de o fiabilitate f. scazuta (o Octavia utilizata intens matura pe jos cu acesta, la acest capitol si nu numai...);
- Ix35 are o suspensie catastrofala; o Lada trece lejer (si umilitor!) pe langa tine pe un drum de tara. In general, spatiul interior si cel de depozitare sunt mult sub impresia facuta de exterior.
Deci, o masina buna doar "de fite" dar sigur nu un SUV, macar decent.

Stagiaru
Auto:

Post by Stagiaru »

meshoe wrote: Eu mi-am comandat deja un 1.6GDI Star + alte optiuni (ETA end of november). Desi multi dintre voi ati mai strambat din nas cand a venit vorba de modelul asta nou, pentru mine este exact ce-mi trebuie si sper sa ma bucur de el mult timp :)
Presupun ca daca te-au convins ai putut face macar un drive-test. In opinia mea, noul model este superior tehnic versiunii precedente, si presupun ca si calitatea furniturii a crescut. Poti sa ne spui ceva despre tinuta de drum (suspensii), despre antifonare, calitatea interiorului, etc?

Post Reply

Return to “Generalităţi”