Salut,
Aveti idee ce prevede legislatia in cazul in care o masina dureaza pana este reparata (in garantie) ? Eu am masina de 2 saptamani in service, se pare ca va mai dura inca vreo 2-3 saptamani si, cum am nevoie de masina, mi-ar prinde bine una la schimb in timpul asta. Am intrebat la dealer si mi-a spus ca ei nu stiu nimic de asa ceva.
Am dat si un mail la Kia insa au evitat deocamdata un raspuns. A patit cineva ? Aveti idee daca e scris pe undeva despre drepturile consumatorului intr-un astfel de caz ?
Merci.
Masina la schimb
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Re: Masina la schimb
parca scria in cartea de garantie ca daca nu se remediaza in 48 de ore trebuie sa iti dea masina...
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
Daca masina e achizitionata pe persoana fizica conform legii actuale reparatia ar trebui sa se faca in 15 zile calendaristice. Daca e pe firma doar daca ai vreo intelegere cu ei, altfel...
Daca e pe persoana fizica strange-i cu usa, ameninta cu ANPC.
Daca e pe persoana fizica strange-i cu usa, ameninta cu ANPC.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Eu stiam ca de treaba asta se ocupa KAR (Kia asistenta rutiera).
PS: unde vezi tu legatura intre problemele legate de masina si masina la schimb cat a ta este in service de ai creat topic in aria probleme?
PS: unde vezi tu legatura intre problemele legate de masina si masina la schimb cat a ta este in service de ai creat topic in aria probleme?
-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Am un vecin posesor de Mitsubishi. Cred ca e a treia oara cand il vad la volanul unui alt model Mitsubishi pe perioada cat masina lui sufera interventii in service. Presupun ca e vorba de politici diferite in relatia cu clientii.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.