Lista asteptare masina -2007-
Masinile sunt la Pitesti si de acolo se livreaza in tara inclusiv Bucuresti.
In capitala se duc probabil intr-un singur loc (din cate am inteles la parcul importatorului din Baneasa) si apoi la dealeri. A avut omu nostru noroc si l-au lasat sa o ia direct din parc ca altfel mai avea de asteptat.
In capitala se duc probabil intr-un singur loc (din cate am inteles la parcul importatorului din Baneasa) si apoi la dealeri. A avut omu nostru noroc si l-au lasat sa o ia direct din parc ca altfel mai avea de asteptat.
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Cred ca subiectul asta este cel mai "fierbinte" in acest moment
Eu care sunt in concediu de azi as putea sa merg oriunde sa-mi ridic masina dar nu se poate asa ca singura speranta sa mai salvez ceva din el ar fi sa vina totusi in cateva zile....

Eu care sunt in concediu de azi as putea sa merg oriunde sa-mi ridic masina dar nu se poate asa ca singura speranta sa mai salvez ceva din el ar fi sa vina totusi in cateva zile....
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Fratilor am citit ce-am scris la nervi mai sus si de-abia acum imi dau seama ca am ajuns aproape sa "cersesc" ceva ce imi apartine de fapt de 22 zile
Ma aude oare importatorul 

-
- Killed In Action
- Auto:
Nici a mea nu a venit
. E cu atat mai greu de asteptat cu cat alte masini comandate in Iasi in iulie au venit deja, si mai ales pentru ca dealerul mi-a spus ca vine pana la inceputul saptamanii asteia. Nu stiu ce sa mai cred. Sper sa nu vina luna viitoare. Ce sa mai ... sunt foarte dezamagit.
Ma bucur pentru toti cei care au primit masina, dar nu pot sa nu fiu suparat cand am fost amanat de atatea ori si cu seria si cu livrarea, nu mai zic de promisiunea initiala cum ca masina vine in 2-3 saptamani (adica foarte repede), acesta fiind un pretext ca sa nu se ofere discount ca la Corsa, care vine in 6 luni
. Sunt sigur ca masina va veni intr-un final, si ca voi fi multumit de ea, dar sentimentul asta de dezamagire va ramane mult timp.

Ma bucur pentru toti cei care au primit masina, dar nu pot sa nu fiu suparat cand am fost amanat de atatea ori si cu seria si cu livrarea, nu mai zic de promisiunea initiala cum ca masina vine in 2-3 saptamani (adica foarte repede), acesta fiind un pretext ca sa nu se ofere discount ca la Corsa, care vine in 6 luni

Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Am dat si eu avansul ptr un ceed 1.4 LX BEST, Black si postez aici pentru ca nu vad un topic ptr comenzile de octombrie in afara de SIAB. La mine in promisiunea de vanzare-cumparare am termen de 90 de zile lucratoare...
Am renuntat la diesel si din cauza diferentei de pret si din cauza costului aproape dublu al reviziilor, iar calculele economice ma trimit catre benzina.
Am facut si un test-drive (la Klado - Iasi) cu ceed-ul pe benzina si cu domnisoara director de vanzari. Foarte incantat de ambele.... Eu am si un megane sedan de 1.6 16V 110 CP; exista o diferenta intre cele doua la demaraj, insa nu foarte mare...dar castiga reno-ul
Am facut si un test-drive (la Klado - Iasi) cu ceed-ul pe benzina si cu domnisoara director de vanzari. Foarte incantat de ambele.... Eu am si un megane sedan de 1.6 16V 110 CP; exista o diferenta intre cele doua la demaraj, insa nu foarte mare...dar castiga reno-ul
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Deci pe langa Bucuresti, Constanta si Brasov iata ca au ajuns si in Iasi.
Pai ce sa mai cred, Bacau e intre Pitesti si Iasi si logic ar fi fost sa ajunga mai repede!!! Ajung sa cred ca depinde de cat de bine este "vazut" dealerul de importator.
Pai ce sa mai cred, Bacau e intre Pitesti si Iasi si logic ar fi fost sa ajunga mai repede!!! Ajung sa cred ca depinde de cat de bine este "vazut" dealerul de importator.

manucu01, bun venit! ai dreptate cu directorul de vanzari! am trecut si eu pe acolo prin vara! in afara de aspect, altceva nu prea mi-a mai ramas in memorie, ca dadea semne de nervozitate la intrebarile mele!
cat despre post, am avut impresia ca vor veni mai multi pe aici, dar se vede treaba ca nu exista prea mare interes!
din ce mi-a spus Andrei Burcea au fost ceva comenzi facute pe perioada SIAB-ului, chiar acolo!
cat despre post, am avut impresia ca vor veni mai multi pe aici, dar se vede treaba ca nu exista prea mare interes!
din ce mi-a spus Andrei Burcea au fost ceva comenzi facute pe perioada SIAB-ului, chiar acolo!
Kia Cee'd 1,4 GSL LX BEST Pewter Beige (Comanda 06.10 - SIAB)
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
-
- Killed In Action
- Auto:
Se pare ca si eu o ridic maine pe la 11:00. 

Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
-
- Auto:
Helau la toata lumea...
Dragi tovarasi... dupa 108 zile lungi de asteptare... astazi am intrat si eu in randul lumii.... am primit-oooooo !!!!
Ma mut la jurnalul de bord
.:: critzulescu's cee'd ::.
Urez asteptare usoara celor care mai au de numarat zilele, iar posesorilor, binecunoscutul "zaci sau sute da mii de km" ... fara evenimente
Dragi tovarasi... dupa 108 zile lungi de asteptare... astazi am intrat si eu in randul lumii.... am primit-oooooo !!!!

Ma mut la jurnalul de bord

Urez asteptare usoara celor care mai au de numarat zilele, iar posesorilor, binecunoscutul "zaci sau sute da mii de km" ... fara evenimente

-
- Auto:
Asa mi-a zis si mie ... poate ca pe transportu ala catre mures este macar unu si pt. clujnelu_g wrote:Daca totul merge bine, dealerul mi-o da luni... It's gonna be a loooong weekend! (cica ar fi programat un transport spre Mures de la Pitesti)

Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html
Mie mi-e deja lehamite. M-a sunat dealeru intr-o zi, parca marti, agitat, cu sufletu la gura: vai de mine, ai platit-o? trimite-mi repede, te implor, ordinu de plata inca o data! I l-am trimis. Dupa care tot eu am sunat sa intreb daca l-a primit. Dupa care liniste. Masina cica e in Pitesti de pe 11-12 octombrie.