stopuri procee'd
stopuri procee'd
salutare.am nevoie de doua stopuri de procee'd,sparte sa fie,sticla de pe ele cel putin poate fii sparta,dar interiorul sa fie intreg.gen moca sau la un pret de sa nu ma bufneasca rasul.ms
MY CAR viewtopic.php?f=5&t=2899
- MeGeNe
- Moderator General
- Auto: KIA
Re: stopuri procee'd
Incearca la o reprezentanta. E posibil sa gasesti acolo moca de la o masina lovita.
B-39-MGN cee'd HB yellow dakar 1,6 GSL City
la reprezentanta din constanta,aia iti cer bani si daca le ceri un sfat.eu am fost si am intrebat dar mi-au zis ca nu au.sper sa gasesc pe forum un binevoitor,care poate chiar sa se duca si pana la reprezentanta din orasul lor sa intrebe de stopuri...raman dator
Salut,
am eu un stop cu sticla crapata (mi-a cazut placa de snowboard pe el) si care nu-mi mai foloseste pentru ca l-am inlocuit.
Ti-l pot da gratis, n-am ce face cu el, singura problema fiind ca sunt din Bucuresti. Daca nu gasesti pana la viitoarea mea vizita prin CT ti-l pot aduce.
am eu un stop cu sticla crapata (mi-a cazut placa de snowboard pe el) si care nu-mi mai foloseste pentru ca l-am inlocuit.
Ti-l pot da gratis, n-am ce face cu el, singura problema fiind ca sunt din Bucuresti. Daca nu gasesti pana la viitoarea mea vizita prin CT ti-l pot aduce.
?!?!
salut...poti sa imi dai nr tau de tel printr-un pm...poate o rezolvam cu posta romana,sau sa ma interesez dc vreun prieten de-al meu din bucuresti ajunge prin constanta cat de curand,ca as avea nevoie destul de urgent de stopuri.al tau de pe ce parte este?stanga sau dreapta?ms