Am pachet integral piele, aceasi senzatie, ca-s prea largi scaunele (poate fiindca din cauza ca pe Suzuki Switf-ul 1 sunt mai inguste si eram obisnuit cu ele). Nu am incercat la drumuri lungi, de 3-4 ore, sa pot sa ma pronunt la ergonomie.
Poate sa pun cate zeci de kg pe mine ar rezolva problema
Nu difera forma scaunului nici la cele cu tapiserie stofa/piele sau piele intregral. Eu am facut drivest cu una cu tapiserie din piele si e ezac la fel. Intr'adevar, suportul lateral nu e f bun, insa la un condus normal, e de ajuns
Daca ma super bag niste Recaro... dar ma oftica ca pierd airbagurile laterale
M-am urcat in I30 si sunt clar mai marfa scaunele. Din pacate nu poti sa pui nimic pe variantele preechipate si varianta premium e muuult prea mult. Fara sa mai pun la scoteala ca mai sunt si 10% taxe vamale....
Intrebare pt posesorii de LX BEST:
- e vreo problema ca scaunul nu se regleaza pe inaltime?
adica m-am urcat in CEED si am simtit nevoia sa ridic scaunul pt o mai buna vizibilitate in fata. Vreau sa comand un BEST si nu stiu cat de deranjanta e chestia asta.
Pai spune cei mai important ... ce inaltime ai?
Peste 1,78 e numai o problema de acomodare zic eu.
Am 1,8 si scaun cu reglaj pe inaltime si eu il folosesc la limita de jos.
La inceput l-am folosit(500 km) - reglajul pe inaltime - dar acum mi se pare nefolositor.
Masina anterioara fiind o Supernova.
Pentru ce iti trebuie reglaj pe inaltime ?
Oricum si la scaunele cu reglaj pe inaltime nu cred ca este cineva care sa vada "botul" masinii.
Vizibilitatea este oricum super OK si cu reglaj si fara.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!
-------------------------- FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------